Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci tacy sa?

Polecane posty

Gość Bast85xx
myślę że nie masz się czym przejmować, a jeśli przeszkadza Ci to jak wyglądasz np zawsze możesz zacząć żyć aktywniej, A facetami się nie przejmuj, znajdziesz kogoś kto będzie z TObą szczery i będzie CIę dobrze traktował :)

Gość gość
Jestem zdania,ze trzeba sie cieszyc z tego co mamy ;) szkoda mojej energii zyciowej

Gość gość
Racja szkoda marnowac swojwgo cennego zycia na takie bzdety

Gość Taka jedna 29
gość dziś - słuszne podejście. Choć przyznam, że czasem czułam się nieswojo jak jedne koleżanki z pracy koledzy zapraszali na kawki, komplementowali, zagadywali a mnie i inne ignorowali. Muszę przyznać, że nie wszyscy faceci z pracy tacy są. Jest grupa neutralnych mężczyzn, którzy nie podlizują się wybranym kobietom.

Gość gość
17.56 Troche to nieprzyjemne uczucie zwlaszcza dla mlodej dziewczyny musi to byc bolesne .Ja juz sie przyzwyczailam i raczej nie przejmuje choc w glebi zawsze jakos smutek jest.Trudno tak bywa ;)

Gość Taka jedna 29
gość dziś - no trudno, oby z wiekiem mieć na to coraz bardziej wyrąbane, aż do całkowitego "wywalenia". :) Zresztą już teraz bywam bardzo bliska tego stanu. Nawet cieszy mnie, że prymitywy myślące przyrodzeniem omijają mnie szerokim łukiem, choć to ich podwalanie się do lasek bywa po prostu irytujące a wolę w całości skupiać się na pracy a nie słuchania jak komplementują koleżankę.