Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dlaczego faceci nie podrywają mnie ??

Polecane posty

Gość gość

Jestem wysoka i zgrabna ,maluje się i dbam o siebie.. Jestem raczej dość nieśmiała i niezbyt pewna siebie.Nie ubieram się jak zakonnica ale też nie jakoś ekstrawagancko . A mimo to jakoś nie mam dużego powodzenia u płci przeciwnej. Owszem często się zdarza że się gapią z samochodów czy czasem zawieszą wzrok lub uśmiechną się w moją stronę ale to by było na tyle. Często też zdarza się że jak jestem w jakimś sklepie czy gdzieś i facet spojrzy na mnie i potem nasze spojrzenia się zetkną to potem facet nie zwraca na mnie uwagi. Mam wrażenie że dopeiro jak mi się przyjrzał to stwierdził że jednak nie jestem w jego typie i mu się nie podobam.. I potem nie zwraca na mnie uwagi tak jak na początku.. Dlaczego?;( Czy może faktycznie jestem jakaś aseksualna i odpychająca..Mam wrażenie że robię dobre pierwsze wrażenie które trwa kilka sekund a potem bah ...Staje się nagle neutralna dla potencjalnego faceta..Nikt się o mnie nie stara i nie zaprząta głowy na dłużej. Wydaje mi się że jestem raczej dość atrakcyjna i mogę się podobać facetom a mimo to nie mam powodzenia.. Dlaczego? Żeby nie było nie jestem jakąś rakietą ale też nie uważam się za jakąś z niskiej półki...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować