Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem inna niż wszystkie i szukam wyjątkowego, wartościowego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość
Bo Autorka ma zapewne ,,to coś". Ja w opinii ludzi z mego otoczenia też mam,, to coś". Szczerze to mnie to wk*******. Kiedyś mówię do przyjaciółki, że co ze mną jest nie tak. Nie jestem przecież ładna jak lalka itp. A ona mi mówi , że ja przyciągam jak magnez, że ja w sobie mam to coś, dzięki czemu wszyscy mnie lubią i jestem wyjątkową osobą.

Gość gość
Jestem też bardzo spontaniczna, odważna, lubię coś działac a nie siedziec przed serialem. Czasem dziewczyny ciezko gdzies wyciagnac a ja uwielbiam byc otwarta na nowe rzeczy

Gość gość
gość dziś I też powinnaś szukać kogoś wyjątkowego skoro sama w opinii innych masz to cos :)

Gość gość
Ja to chyba akurat przyciągam samych kretynów, albo już zwyczajnie wkładam wszystkich do jednego worka i wyjątkowych nie zauważam :-)

Gość gość
taa :D wy tu wszystkie jesteście wyjątkowe i niepowtarzalne... w waszych wyobrażeniach o sobie samych, a tak naprawdę jesteście wszystkie tak samo puste i G warte.

Gość gość
Jesteś inna niż wszystkie, proszę o wyjaśnienie tej wypowiedzi bo zastanawiam się jaka jesteś naprawdę. Jakie cechy cenisz u mężczyzn? Pozdrawiam, wartościowy Pan;)

Gość gość
TajemniczyDragon dziś Mieszkam na południu więc daleko do plaży :)

Gość gość
gość dziś Tyle że ja sama tak o sobie nie uwazałam tylko to najczęstsze co słyszę od innych ludzi

Gość gość
gość dziś Wypisałam jaka jestem, musisz poczytac moje wypowiedzi :) U mężczyzn cenię przede wszystkim inteligencję i mądrość ale też zaradność. Denerwuje mnie jeśli meżczyzna nie wie jakichś podstawowych rzeczy które powinien wyniesc ze szkoly. Co do zaradności to nie chodzi o pieniadze tylko zeby był zaradny zyciowo - potrafil szybko cos wymyślić jeśli jest taka potrzeba i zebym czuła sie przy nim bezpiecznie. Poza tym ważne jest dla mnie aby miał zasady moralne i był honorowy. Cechy chyba pożądane przez wiekszosc kobiet.

Gość gość
To przecoez typowa baba jestes gdzie ta wyjatkowosc?

Gość gość
gość dziś Typowa baba jestem w wymaganiach :)

Gość gość
Nie ma w tobie nic wyjątkowego. Zapewniam. Typowa jesteś aż do bólu.

Gość gość
gość dziś Ale juz nie typowa w zachowaniu, rozmowach, zainteresowaniach itp

Gość gość
gość dziś No widzisz, znasz mnie kilka minut i tylko z wypowiedzi pisanej ale juz wiesz jaka jestem lepiej niz moi znajomi ktorzy znaja mnie dłuzej i na zywo :)

Gość gość
Uważacie że jestem taka jak wszystkie bo mam takie same wymagania co do partnera jak inne kobiety :). To chyba normalne. Tylko takich facetów jest mało

Gość gość
Napisz jakie masz zainteresowania, filozofię w życiu, jakie książki czytasz, jeśli w ogóle.

Gość gość
Hehehe nie ma nic gor szego od baby ktora calemu swiatu chce udowodnic ze jest piekna albo wyjatkowa :O

Gość szry
19:17 naprawde... eh, szczegolnie zwrocilem uwage nawet... nie pisz tak jak kazda inna "wyjatkowa" i "niepowtarzalna"... niestety, nie jestem pozytywnie rozczarowany. a moze to nawet lepiej - w koncu i tak psinco mnie znasz wiec moje zdanie nie bedzie dla ciebie zadnym wyznacznikiem. wypisuje tylko swoje uwagi - przynajmniej takie mam prawo. konkretniej - autoreklama pogania autoreklame. nie ma w tym nic ponadprzecietnego. plusik - nie wypisujsz jaka to jestes piekna i do ilu zlaman karku doprowadzilas. pytanie pomocnicze - o co NIGDY nie zapytalabys faceta ktorego znasz krocej niz pol roku?

Gość gość
Interesuję się ogolnie kognitywistyką, antropologia, psychologia, szeroko pojętym umysłem. Oczywiście na ten temat czytam książki i oglądam dokumenty ale porozmawiac ze mną można o wszystkim :). Nie zmuszam do rozmowy na te tematy jeśli kogos nie intersuja. Interesuje sie mnóstwem innych rzeczy. Lubie podrózować, odwiedzać jakieś nowe muzea czy puby w których nigdy wczesniej nie bylam.

Gość gość
gość dziś Ja nic nie próbuję udowodnic. Czytajcie ze zrozumieniem. Napisałam ze jestem inna niz wszystkie bo inni mi tak mówia. Zaczeslicie dopytywac czemu tak uwazam wiec daje wam przyklady a wam znowu zle. Strasznie nie lubie marudzenia.

Gość gość
Okej ale w czym ta wyjatkowosc mozesz napisac?

Gość gość
gość dziś Wypisuje przeciez co chwila jakis przyklad :). Np w tym że jestem inteligentniejsza niz inne mimo ze tak ja nie uwazam i nie jestem na pewno przemądrzała - inni mi to mówia. Dodatkowo dobrze sie ze mną mężczyźni dogadują. Zawsze mówia ze jeszcze z kobieta im sie tak dobrze nie rozmawiało. To chyba nieco wyróznia prawda?

Gość gość
Jakiego ma dlugiego penisa.

Gość gość
szry dziś Nie ma rzeczy o której bym nie zapytała. Chyba że mówimy o jakichs rzeczach o które w ogole bym nie miala zamiaru pytac typu czy piecze go przy sikaniu....

Gość gość
Oni nas wszystkie nabieraja na takie puste gadki i wierz mi, ze wiekszosc z nas uslyszala takie slowa przyjnajmniej kilka razy z ust facetow ;)

Gość gość
gość dziś O penisa bym akurat zapytała jeśli by mnie to interesowało

Gość gość
gość dziś Tyle że ja to słyszę nie tylko od facetów z ktorymi randkowalam ale również od kolegów, koleżanek, jakichs znajomych czy nawet po kilku dniach w nowej pracy

Gość gość
szry dziś Nie ma rzeczy o której bym nie zapytała. O którĄ ;)