Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem inna niż wszystkie i szukam wyjątkowego, wartościowego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

Gdzie takich znajde?

Gość gość
W szpitalu psychiatrycznym.

Gość gość
W zasiedmiogorogrodzie. Lub w krainie muminkow.

Gość gość
Haha wyjątkowy i wartościowy w szpitalu psychiatrycznym ? Chyba nie :D

Gość gość
Szukaj tam gdzie już jesteś sama w zakładzie psychiatrycznym.

Gość gość
Haha no w krainie muminków chętnie bo jak byłam mniejsza to podobał mi się włóczykij :). Był taki spokojny, mądry, dojrzały

Zależy co rozumiesz przez inna niż wszystkie. 00 Myślę, że byś juz znalazła gdybyś była kobiecą kobietą. Jest tak niewiele kobiet, które promieniują kobiecością tak bardzo, że aż mężczyźnie jeży się włos na karku... Szkoda.

Gość gość
Nie byłam nigdy w zakładzie psychiatrycznym :)

Gość gość
12.25 poznales taką kobietę? Jak ona wygląda, jak się zachowuje?

Gość gość
Hajime Sugoroku dziś Tak masz rację. Nie jestem kobieca... tz nie jestem też chłopczycą ale nie szukam mężczyzny który chce kobieca kobiete. Ja kompletnie nie mam takich cech typowo babskich jak interesowanie sie kosmetykami, chodzenie po sklepach i marudzenie. Wychowałam się w męskim towarzystwie i świetnie dogaduję się z męzczyznami. Często jakiś się mną zauroczy własnie dzięki rozmowie i temu jaka jestem ale akurat oni mi nie odpowiadają. Jeśli ktoś szuka typowo kobiecej to nie ja

Gość gość
22:25 Kangur był lepszy. Widzisz już masz diagnozę :D jesteś niekobieca kobieta. Uwielbiam twoje mundrosci mangozjebie :D takie kobiety są dla prawdziwych mężczyzn których jak na lekarstwo. Większość to duże dzieci podniecone anime albo innym dziecięcym szajsem. W głowie gimbaza a wymagania iście królewskie.

Gość szry
"jestem inna niz wszystkie" - tekst ten powtarza jak mantre jakies 80% lub wiecej bab. podsumowujac te dwie zaleznosci - jestes dokladnie taka sama jak przytlaczajaca przecietnoscia wiekszosc przedstawicielek swojej plci, reszta rzeczy ktore ci sie wydaja i ktorych oczekujesz jest bardzo latwa do przewidzenia. ciekawe wiec czym niby (procz standartu - wygladu, ale to nie jest nawet stala wartosc) tak sie wyrozniasz... litanie tego, co pozostala wiekszosc by z pewnoscia napisala lepiej na starcie sobie odpusc, jesli chcesz stwarzac pozory "wyjatkowosci", ok?

Gość gość
17.16 a ty co? jesteś ten wyjątkowy i wartościowy, że tu włazisz i najeżdżasz na autorkę? jak autorka znajdzie wyjątkowego, to będzie dla niego tą jedyną a więc inną niż wszystkie, jasne? czy jeszcze czegoś nie rozumiesz? :O

Gość gość
Większość Polek to ku'rwiszony i szukają tylko typa z kasą do dojenia i je'bania.

Gość gość
Ciebie ani doic nie ma z czego ani dymac nie masz czym.

Gość gość
Mam k****a 17 cm więc mały nie jest.

Gość gość
Trzeba jeszcze umieć używać sprzęt a nie tylko mieć i machać jak p***b we wszystkie strony.

Gość gość
A skąd ty wiesz jak ja używam swój sprzęt? Guzik wiesz więc się nie wymądrzaj.

Gość gość
A ty skąd znasz wszystkie Polki? Na twojej starej która jest taka jak z opisu świat się nie kończy zapewniam. Więc się nie mądrzyk okej.

Gość gość
a w jakim jesteś wieku Autorko?

Gość gość
Wiem jakie jesteście z moich obserwacji i doświadczeń.

Gość gość
,,Mam k****a 17 cm więc mały nie jest." A ja mam w nocnej szafce 25 cm więc Twój to pikuś.

Gość gość
szry dziś Jestem inna niż wszystkie bo poważnie każdy mi to mówi. Po co jakies koleżanki, znajome czy koledzy by to mówili? Mam całkiem inne podejscie do zycia niz przecietna dziewczyna.

Gość gość
taa? i całe ci wchodzi to ćwierć metra? jeśli tak to gratuluję wiadra między nogami :D

Gość gość
TajemniczyDragon dziś Nie jestem chłopczycą ale bardzo dobrze dogaduje sie z męzczyznami. Mozna ze mną na wiele tematów porozmawiac. Dodatkowo robiąc testy na inteligencję wypadałam dużo lepiej niż kobiety. Mam inne podejście do życia. Znajomi (którzy sie ze soba nie znaja) często po krótkiej znajomosci mówia mi ze jestem całkiem inna niz dziewczyny, jakbym miała inny mózg itp. Jeśli ktoś szuka typowo kobiecej dziewczyny która interesuje sie kosmetykami i kieruje tylko emocjami to nie ja.

Gość gość
Nie wiem czy masz się autorko z czego cieszyć. Bycie innym niż większość raczej nie sprzyja poznawaniu kogoś podobnego. Weź w*********j z tym kabanem. Wszędzie jakieś oblechy k***a mac.

Gość gość
Czyli jesteś inteligentna i tym wyróżniasz się od innych kobiet. Rzeczywiście mogę potwierdzić, że większość kobiet cechuje ubóstwo intelektualne, a szczytem ich zainteresować jest kosmetologia.

Gość gość
Ale mi szambo na topiku robicie :D ale ok nie przejmuje sie i pisze między "wierszami". To że jestem inna niż wszystkie troche mi utrudnia poznawanie męzczyzn. Często mam tak że jakiś sie we mnie zauroczy juz po pierwszym spotkaniu i potem mówi ze nigdy mu sie tak dobrze z kobieta nie rozmawiało i nie spotkał takiej kobiety która ma tyle pasji i zainteresowan. Tylko ze zazwyczaj oni mnie nie zauroczą bo to zwykli faceci tacy jak milion innych. Skoro ja jestem inna niz wszystkie to chce aby mój facet tez był wyjatkowy - inni niz wszyscy

Gość gość
gość dziś Wydaje mi sie ze o to chodzi. Dlatego tez dogaduje sie z męzczyznami bardziej bo bardziej logicznie mówie i mysle.