Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem inna niż wszystkie i szukam wyjątkowego, wartościowego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Tak, chciałam napisać że nie ma rzeczy o której bym nie porozmawiała ale zmieniłam na zapytała a której juz nie poprawiłam :). Probujesz mnie łapać za słówka zeby udowodnic ze jednak testy IQ do mensy sa lipne i nie potrafie logicznie myslec.... typowy facet :) własnie takich facetów omijam bo uważaja ze sa lepsi tylko dlatego ze maja penisa

Gość gość
Dobrze juz dobrze, jestes wyjątkowa, a teraz możesz innych przekonywać, że oprocz kolegów to jeszcze obcy na forume... ehh

Gość gość
he he he tragedia :(

Gość gość
Nie jestem facetem ;)

Gość gość
Spójrzcie jak odbiegliscie od tematu. Ja pytam gdzie znajde wartościowych mężczyzn a wy próbujecie mnie atakowac :). Może by tak wrócic do tematu? Wartościowy facet którego poznam niech juz ocenia czy jestem taka jak kazda czy nie

Gość szry
20:17 (+dalej i wczesniej) na pewno nie za bardzo przyspieszasz psychoanalize? pierwsze kilka spotkan moze byc sama autoreklama, przerysowaniem, ubarwieniem, ktore bedzie ciezko w jakis sposob zrewidowac. szczegolnie jesli faktycznie tak sie coniektorzy zauraczaja. ale przynajmniej bez zbednej pruderii. jak zinterpretowalabys ewentualnie zazenowanie gdyby, jak ktos wczesniej wspomnial, zapytalabys sie o dlugosc czlonka? ale dobra, dobra, wszedzie mozesz znalezc kogos... odmiennego. wartosc jakas sama nadasz takiej znajomosci. lub odczujesz jej brak. gdzie ty wlasciwie szukasz, ze nie znajdujesz? tutaj nie znajdziesz:D tylko drazenie glowy:D

Gość szry
*drenowanie nie drazenie

Gość gość
Mam pytanie do autorki Czy z miłości do partnera zgodziłabyś się oglądać mecze w tych mistrzostwach i nie tylko z udziałem Polaków? Tylko bez żadnych grymasów, tylko szczerze i z dobrym samopoczuciem. Pozdrawiam:)

Gość gość
jestes inna jestes bimbazem

Gość gość
20.35 Dla kogoś na pewno jesteś wyjątkowa, a jak nie jesteś to będziesz:)

Gość gość
20.39 A to ma być wielkie poświęcenie?

Gość gość
szry dziś Po kilku spotkaniach tak mówia ale po kilku latach nie zmieniaja zdania. To samo znajomi. Dlatego biore to do siebie :)

Gość gość
20.42 Tak żebyś nie popsuła mu humoru, wystarczy odrobina zaangażowania w kibicowanie. Zasady by Ci wytłumaczył;)

Gość gość
gość dziś Meczy nie oglądam ale nie miałabym nic przeciwko. Chętnie nawet poszłabym do pubu pooglądać jeśli to byłaby jego pasja.

Gość gość
Poza tym znam zasady pilki nożnej. Grałam jak mialam 12 lat w football manager na komputerze :)

Gość gość
20.47 Poszłabyś ale nie w celu oglądania tylko nawiązania innej rozmowy. Często chadzasz do pubów?

Gość gość
W pubach jestem czasami ze znajomymi. Lubie ogolnie spotkać sie w grupie a pub to dobre miejsce do tego

Gość gość
Autorko uważaj na szry, to wulgarny cham z problemami ze sobą, zasłaniający się erudycją.

Gość gość
20.51 To dobrze, pozostaje przyjemność z kibicowania;) lubisz aktywnie spędzać czas czy tylko FB i inne np. kafe?

Gość gość
gralam w international soccer na commodore c-64 i PES na PS

Gość gość
gość dziś Lubie spedzac czas poza domem, aktywnie ale moze nie jakos sportowo. Chodze czasem na basen, saune, nad jezioro. Nie lubie za duzo siedziec w domu. Na fb nie lajkuje nic, nie mam zdjec. Jedynie co to uzywam messengera do rozmów

Gość gość
21.02 Partner musi mieć podobny styl życia aby nie było żadnych komplikacji. Ja osobiście lubię różną formę sporty, chyba jestem uzależniony i bez jakiejkolwiek aktywności za długo żyć nie mogę.

Gość gość
Tak to jest ważne żeby partner byl podobny. Taki co by tylko w domu siedział bardzo by mnie nudzil

Gość gość
Mam pytanie odnośnie tematu. Gdzie poszukujesz Twego wybranka na resztę życia, jakieś szczególne miejsca?

Gość gość
gość dziś Spójrzcie jak odbiegliscie od tematu. Ja pytam gdzie znajde wartościowych mężczyzn a wy próbujecie mnie atakowac x Po co głupio pytasz gdzie znajdziesz wartościowych mężczyzn, tak jakby istniało jakieś specjalne miejsce gdzie tacy mężczyźni żyją i oczekujesz od forumowiczów, że ci powiedzą, gdzie to dokładnie jest :D Wartościowego faceta możesz spotkać przypadkiem wszędzie, na uczelni, w pracy, w kolejce u lekarza, nawet w klubie.

Gość gość
Tak szczerze to oczywiscie na imprezach (ale domówkach ze znajomymi). Na dyskotekach nie rozdaje nr telefonu bo uważam ze to nie dobre miejsce zeby sie zapoznac. Oczywiscie poznaje też na ulicy - kilka razy sie tak spotkałam ale jakos nie podpasowali mi uwazam ze to typowi podrywacze z kursów uwodzenia. Załozyłam profil na portalu katolickim randkowym. Tam będą mężczyźni z zasadami moralnymi ale niektórzy sa nawiedzeni religijnie az za bardzo. Dlatego tu zapytałam jakie jeszcze miejsca polecacie zeby kogos poznac. Dodam że poznaje wiele nowych osob ale nie traktuje mezczyzny jako potencjalnego partnera. Czesto traktuje kogos jako kolege a dopiero po jakims czasie zaczynam patrzec jak na potencjalnego partnera.

Gość gość
21.39 a dlaczego nie na dyskotekach przecież i tam może się trafić ktoś na kogo czekasz, nigdy nie znasz czasu ani miejsca. Często jesteś podrywana, może najwyższy czas na Twój wybór? Pomyśl o tym :) https://www.youtube.com/watch?v=Y5EvOuUB7Lo

Gość gość
W klubach raczej każda jest podrywana. Na ulicy zdarzyło mi sie moze kilka razy że ktos podszedl. Umówilam sie z 2. W klubie niby tez mozna ale jestem raczej sceptyczna