Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystroilam sie jak beyonce

Co bys zabral na bezludna wyspe?

Polecane posty

https://youtu.be/BhFjCUjJTzk Hehe Bylam kiedys na ich wystepie bedac turystka w Karpaczu...super bylo,caly dzien byly wystepy roznych kabaretow,na swiezym powietrzu,wstep byl wolny,ale "Limo"byli najlepsi;-) W tym roku tez jade w gory ;-) akurat na tydzien kultury beskidzkiej;-) mam nadzieje ze bedzie fajnie;-)

Gość zielona kawa 40
🖐️ Beyonce odwiedź mnie :D🌼 :)

Zielona a gdzie jestes?;-) No jak zapraszasz to zajrze....tylko nie wiem gdzie?:) Zawsze moge Cie odwiedzic we snie...hehe W tym tygodniu wybieram sie do kina na film pt"Whitney";-) https://youtu.be/BhFjCUjJTzk Byl ktos moze ?;-)

https://youtu.be/x-itZ71YtuY Pamietam ten koncert jak byla w Polsce i te niezbyt pochlebne komentarze; ze sie nie wysilila ,ze chorek za nia robote wykonal,ze narzekala na pogode ,bo zimno(faktycznie wtedy moze bylo chlodno) itd....a ja musze stwierdzic ze mnie sie ten koncert podobal;-)

Gość zielona kawa 40
Ojej :) Ostatnio byłam w kinie na filmie "Wołyń":) Brak czasu :classic_cool: Nawet telewizji nie oglądam. Bo dużo pracuję Bo jest lato🌼 Bo szkoda czasu Bo do urlopu coraz bliżej:) Namiary na mnie? Góry moje góry Cisza, spokój, las :)

Zielona Film "Wolyn"wczoraj leciaobw tv,ale jakos nie mialam ochoty ogladac tego filmu...a tak naprawde bylam czyms innym zajeta;-) Ostatnio ogladalam ladny film,o zyciu,pokorze,zdradzie,chorobie i milosci:) Wszystko w jednym;-) taka eksplozja uczuc;-) Fakt troche szkoda czasu na ogladanie filmow ,bo jest lato i trzeba korzystac z cudownej pogody,ale wieczorem fajnie jest cos obejrzec czy to w tv czy w internecie;-) Zycie jest zbyt krotkie:)

Gość gość
Slodycze i kompa z netem i the sims i maszyne do szycia z materialami.

Gość zielona kawa 40
Beyonce góry nasze góry i Beskidy :D🌼 Będziesz daj znać ;) Teraz jest lato, jest co robić na ogrodzie :) Koszenie trawy, zapach siana, gwiaździste niebo :classic_cool: Ale pieprzę trzy po trzy :D:D Jestem po 12 godzinach pracy Dziś widziałam człowieka, na którego spadło w lesie drzewo. Resztę opisu zostawię dla siebie...:( Trzeba się cieszyć tym co się ma ;);)

Pommpek Jak tam spedzony czas na urlopie?;-) Wykorzystany do maximum?...hehe Moj urlop dopiero pod koniec lipca;-) ale szybko zleci:P

https://youtu.be/ZEY0dFjIva0 To dla Ciebie zielona:) W ogrodzie zawsze jest cos do zrobienia...ja ogrodu nie posiadam:( a szkoda bo tez lubie pogrzebac w ziemi....hehe Zielona bylas swiadkiem wypadku,nie zazdroszcze...ale takie momenty w zyciu pokazuja co jest wazne w zyciu;-) Jednak warto zyc tu i teraz...bo nie wiesz co moze Ci spasc na glowe:P

Gość zielona kawa 40
Mój urlop jest od 3 września :) Beyonce świadkiem wypadku nie byłam .. Ale widziałam tego człowieka.. Pisałam , gdzie pracuje. Wpis ktoś usunął :O

Zielona Dopiero od wrzesnia?;-) to moze na majorke sie wybierasz...hehe...wczasy exclusive:D przelot tylko w jedna strone....hehe Oczywiscie zartuje sobie:) A gdzie bedziesz go spedzac?;-) Z tymzazdrosnikto jakas zazdrosnica kasuje...to pewnie moja fanka:D

Gość zielona kawa 40
Tak dopiero od września :D Wraz z rozpoczęciem roku szkolnego :D Nie palę, nie pije, co sobie będę żałować;) Zamiast telewizji wolę ogród, spacer lub ustrzelić jakiś widoczek :D:D

Zielona A pewnie nie zaluj sobie...zycie jest zbyt krotkie;-) Tez nie pale i nie pije..tylko okazjonalnie,wiec jedynym moim uzaleznieniem jest kino..uwielbiam filmy;-)kosmetyki,ciuchy ,ksiazki ,to sa moje nalogi;-) Coz, prozna nie jestem ,ale lubie ladnie wygladac;-) nic na to nie poradze:)

Pommpek Urlop sam spedziles?;-) Czy moze sobie kogos przygruchales...hehe

Gość zielona kawa 40
Moim nałogiem są buty i perfumy :D

Zielona Buty tez lubie i mam niezla kolekcje;-)podobnie z perfumami;-)teraz juz tak butow nie kupuje,bo nie mam gdzie tego trzymac..hehe..cala szafa zapelniona...peka w szwach:D Perfumy lubie zmieniac,nie trzymam sie jednego zapachu...jesli mi sie spodoba to kupuje,ale lubie kwiatowe,nie za slodkie i delikatne;-)

Gość zielona kawa 40
Dla mnie tylko cytrusowe:) Gasimy światło? Do złapania się za dłonie ;) Miłych snów ja się odmeldowuję 😴 🖐️

Dobranoc zielona i kolorowych snow:) Tez za chwile gasze swiatlo;-) https://youtu.be/EgT_us6AsDg

Pommpek Jestes jeszcze?;-) Bo wiesz zbliza sie godzina duchow;-)a ja sie troche boje:(:D Jestem sama w domu;-) horrorow nie ogladam,ale kiedys w nocy wlasnego cienia sie wystraszylam....hehe

Powiedz ze mozesz mnie jakos obronic?;-)

https://youtu.be/JGVOtZjtY-s Hehehe Nie bede zawracac sobie glowy duchami;-) Ide spac;-) Dobranoc :)

Gość zielona kawa 40
Beyonce🌼 Powiadasz wakacje z duchami?:D Co u mnie? Mokro, burzowo, pada deszcz:) Pompek dla mnie tylko zapachu z nutą cytrusów:D Nazw nie podam, obejdę się bez lokowania produktu :D Żyjecie?;)

https://m.cda.pl/video/25342158 Byc moze obejrze ten film...taki wakacyjny klimat...moze byc fajny,nie ogladalam wiec nie wiem;-) moze czegos sie dowiem o duchach;-) Bylam kiedys na wycieczce ,zwiedzalismy jakies ruiny w ktorych ponoc straszy;-)...tym duchem miala byc kobieta,ktora nawiedzala swojego wybranka,a ten z koleji osiwial jak ja zobaczyl...hehe Nie byl wobec niej wporzadku...ponoc ja zdradzal,wiec uwaga panowie ,bo kobiety z za grobu moga sie zemscic...hehe

Zielona Jeszcze zyje;-) U mnie tez bylo dzis deszczowo i burzowo;-) Wlasnie wybieralam sie na zakupy, az tu nagle zaczelo grzmiec,zerwala sie burza i tak zaczelo padac ,jakby mi ktos okna oblewal wiadrem..hehe Musialam poczekac;-) az sie uspokoji..;-) W kazdym badz razie zakupy sie udaly;-) Udalo mi sie kupic bielizne w dosc atrakcyjnej cenie;-) takze fajne komplety , bedzie jak znalazl na lato;-) nawet pas do ponczoch sobie kupilam,chociaz fajne tez sa samonosne ponczochy,ale z obawy zeby mi sie nie zsuwaly wole pas;-) taki element bielizny,a jest calkiem sexie:P Co do perfum tez nie bede podawac nazwy bo i tak lubie je zmieniac...ale zapachy kwiatowe;-) slodkie i delikatne;-)

Gość Pommmpek
Ojjj pewnie nie chcecie podać nazwy bo używacie jakiś z biedronki hahaha I wam wstyd :D

Ojjjejjj pommpus sie odezwal...hehe W biedronce robie zakupy...bo mam blisko,ale nie zawsze;-) Owszem mam tez perfumy z biedronki Bi-es lady in black i Lilly ;-) i calkiem fajnie pachna...nie sa to jakies smierdziuchy:P ale mam tez i inne...nie bede podawac nazwy;-):P Chciales mnie sprowokowac pommpek ;-) ja to wiem...z Ciebie to taki prowokator:Pale wiesz co ,ani mnie to ziebi,ani grzeje...hehe