Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmicie dzieci kurczakami i potem 6 latki mają okres

Polecane posty

Gość gość

Córka koleżanki jest karmiona prawie codziennie kurczakiem i w wieku 6 lat dostała miesiączki. Mówię jej, żeby przestała ja karmić tymi kurczakami napchanymi hormonami, a ona, że to nie przez to, że teraz dzieci szybciej dojrzewają i jej córka tylko kurczaka zje na obiad... Masakra

Gość gość
Też się dziwie, można przecież łatwo zastąpić indykiem, który jest w smaku taki sam jak kurczak

Gość gość
Ja dostałam okres w wieku 9 lat i to nylo mega szybko bo kolezanki Dostawały jak miały dopiero 16 lat i oczywiście były bardziej dziecinne niż ja.. Wiec nie Rozmawiałam Z nimi ale w Wieku w 6 lat okres? To chyba jakaś pomyłka.. powinna się leczyc ta dziewczynka jakoś bo to coś nie tak

Gość gość
Była na badaniach w szpitalu i jest pod kontrolą lekarza cały czas, kazali tylko obserwować i robić badania krwi i usg co rok.

Gość gość
To tak jak mi i nic nie dało. Powinni jej to jak najszybciej zatrzymac bo wiem ze tez taka opcja jest...

Gość gość
Nadmiar soi też taki znowu przyjazny nie jest.

Gość gość
Nie wierzę w tą opowiastkę. Gdyby tak było to lekarz pierwsze co kazał by ograniczyć drób. Wiem jaki wpływ ma mięso kurczaka na dzieci, na chłopców również i to jest fakt. Jednak u 6 letniego dziecka musi być również jakąś inna przyczyna.