Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem zyc

Polecane posty

Gość gość

Naprawde ,nie umiem pracowac,zyc ,uczyc sie,nawet bawic sie .Od roku czasu siedze w domu i spie po ok 10 godz dzienie a reszte czasu albo oglaądam tv lub siedze na necie i czytam pudelka,pisze na kafe i oglądam you tuberki typu szusz i inne takie i tak rok czasu .Przyjaciol i znajo nie mam .Wychodze tylko do spozywczaka albo supermarketu .Czasami raz na ruski rok motywuje sie by wyjsc na miasto ,ale za bardzo nie wiem co robic i chodze bez celu albo w po galerii gdzie i tak nie mam kasy zeby cos fajnego kupic

Gość gość
Jescze tylko 50-70 lat, szybko zleci :)

Gość gość
Chcialabym zyc normlnie ,ale nie umiem .Nie wiem co to?depresja czy co .Masakra

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Mam to samo jakbys mnie opisala i tez sie zastanawiam co ze mna nie tak

Gość gość
Mylisz sie mam 22 lata jestem szczupla mila i nawet ladna aczkolwiek nigdy nie lubilam kontaktow z innymi ludzmi taka juz jestem jakos nie potrafie zawiazac z kims relacji na dluzej

Gość gość
Cy cycunie ładne mas? :)

Gość gość
Moze lepiej zapytalbys kretynie o moje wyksztalcenie. Wlasnie dlatego wole wlasne towarzystwo

Gość gość
Wykstałcenia nie som tak warzne jak cycunie :) co komu po profesurce jak cycuf nie ma :)

Gość gość
To moze chociaz o zainteresowania bys zapytal a nie o piersn, wytnij sobie cycki z plakatu i gitara

Gość gość
Dopla, ja sie interesujem cycuniami hobi takie mam :) a ty cym sie interesujes?

Gość gość
Mnie interesuje rozmowa z ciekawymi ludzmi KTORZY NIE ROBIĄ BŁĘDÓW. Najpierw zajrzyj do slownika potem popiszemy

Gość gość
O! Ty tes mas słowiniki w domu?? :) Bo ja to ze czy! W tym jeden technicny rosyjsko-polski wydanie ze 56 roku. No! Plawciwy biały kluk! :classic_cool: Widzem ze baldzo duzo nas łoncy :) plose jak to mosna poklewnom duse w necie spotkać :)

Gość gość
Boze ty widzisz i nie grzmisz. Mogę pozyczyc ci slownik poprawnej polszczyzny albo ortograficzny do wyboru do koloru ;D

Gość gość
A ktuly jest niepieski? Bo ja lupiem niepieski i to baldzo :) Tes lupis niepieski? Jak co to ja tes cielony lupiem baldzo i pomalanicowy i bioletofy tes :) Jakie lupis kololy? :)

Gość gość
Jakie lubię kolory ? Żółty bo cytrynówka czerwony bo wisniowka biały bo czysta, szkoda na ciebie czasu

Gość gość
A to ot napojuf kololowyh lupis, no to u mnie to bencie tak, bialy jak oranszata cheleny luksusofa a cerfony tes jak wićńufa wicis! Tes lupie wićńufe jak ty! :) No sopac sama co sa sbotkanie w necie nam siem stasyło! Nic tylko siem poblać musimy ale no nie sa prentko bo musimy siem posnać psecies jako psysli wstułmalsonkofie :) Ja mam na imie Alfred Zagubiński jestem tsydiestodfuletnim kafalelem mam sfoje mieskanie po papci dlogiej ociecicone i loboty hfilowo sukam ale to psejsciowe ploblemy som a panienka dloga jak ma na imiem? :)

Gość gość
Moglbys pisac normalnie czy ta twoja ociężałość umysłowa ci na to nie pozwala ? Tlen tylko zuzywasz i nic więcej glupoty wypisujesz zartowac tez trzeba umiec. Ja przedstawie się normalnie jestem Natalia

Gość gość
Nie chciałem za dużo zużywać, z tego co piszesz raczej "duszno" ci wśród ludzi więc zadbałem o zwiększoną zawartość tlenu. Widzisz jak ładnie poświęcałem się dla ciebie :) Jestem prawdziwym bohaterem tylko głowa potem boli od niedotlenienia i jakiś taki kołowaty łażę :(

Gość gość
Milo dziekuje za to poswiecenie mykam niedlugo mecz i dobrze radze nie zaczynaj od takich pytan to troche odstrasza szczegolnie jak są błędy. Co do autorki nie martw sie ja tez nie prowadze bardzo rozrywkowego trybu zycia ale jesli tobie to przeszkadza to szybciutko na impreze nie ma na co czekac wylaszcz sie i w droge

Gość gość
Odstraszanie czasem przyciąga ;)

Gość gość
A zapomnialam dopisac no chyba ze zaczynac te pytania od czatu na erotycznym ;D

Gość gość
Najlepiej jakbyś poszła do psychiatry. Ja byłam u doktor Łuckiej w MedArt i bardzo mi pomogła prowadząc długi wywiad i rozmowy, a na końcu dostałam leki. Też idź do psychiatry.