Gość SIDI Napisano Czerwiec 20, 2018 Cudowna Lady Twój sługa Wylize twoje brudne buty po chodzeniu , wymasuję stopy i dokładnie wyczyszczę językiem , będę je wąchał a ty możesz zrobić sobie ze mnie podnóżek i co tylko zechcesz może siadanie na twarzy, deptanie penisa , chodzenie po mnie a także jak będą brudne i spocone a nawet jadanie z pod nich i wszystko co tylko przyjdzie ci do głowy a chcesz zrobić ze swoim podnóżkiem ja chłopak 23 lat wysportowany oraz otwarty na nowe praktyki najbardziej stopy buty i wszystko co z nimi związane podepcz stań na mnie a ja w zamian wyliże ci buty i stopy uwielbiam kobiece stopy oraz to co na nich się znajduje mógłbym się nimi zajmować godzinami pieścić je całować lizać ssać wąchać i wszystko więcej co tylko byś chciała z butami rajstopami itd. Fetysz zawsze mnie pociągał i uwielbiałem kobiece stópki Piesek głodny zapachu twoich stóp który pada na kolana przed swoją Panią Poszukuję prawdziwych kobiet które poszukują realnego fetyszysty napisz na eriminator16@wp.pl twój niewolnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach