Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamalejoli

Jak udowodnić niani wine? POMOCY

Polecane posty

Gość mamamalejoli

Mam podejrzenia że córka jest terroryzowana przez nianie. Niestety 'nie mogę' jej zmienić, ponieważ to dobra znajoma naszej rodziny. Córka ma często siniaki i jest głodna. Ciężko z rodziną robić wojnę nie mając dowodów. Czego użyć do podsłuchiwania/nagrania niani? Większość urządzeń działa 2-3 h i się nie sprawdza. POMOCY

Gość gość
Lepiej niech Ci dziecko chłodzi i bije niż się kłócić z rodzina. Ale jesteś głupia....

Gość gość
I Ty jeszcze trzymasz ją w domu???? Dziecko pokazuje, że się jej boi?? Kamerka ukryta gdzieś w pomieszczeniu najlepiej by się sprawdziła.

Gość gość
Ja bym ja zwolnila. Jak chce ci sie bawic w udowadnianie winy to kup jakas mala kamerke na allegro. Sa tez takie pendrivy ktore nagrywaja dzwiek przez kilkanaście godzin. Poszukaj na allegro, tam jest tego cala masa.

Zwolnij ja najszybciej jak sie tylko da pod byle pretekstem. Dobro dziecka jest najwazniejsze! Ty bedziesz zwlekac, a ona bedzie terroryzowac dziecko - gratuluje pomyslu!

Gość gość
lepiej ją zwolnij, bo ja ten post w każdej chwili moge zgłosić na policję, wtedy ty bedziesz miec problemy, ze podejrzewalaś przemoc wobec wlasnego dziecka a nie zareagowalaś. ps. gdybym miala choc cien podejrzenia ze mojemu dziecku dzieje sie krzywda, to nie czekalabym ani sekundy i wywalilabym taka nianie na zbity pysk, w d***e mialabym opinie rodzinki. widze ze dobro dziecka nie jest twoim priorytetem, idz sie lecz kobito

Gość gość
Dziewczyny przecież to prowokacja nie bądźcie naiwne i nie dajcie się nabrać