Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża, silna fobia spoleczna a xanax

Polecane posty

Gość gość
Autorko wytrzymałaś bez leków już tyle czasu. To już 35 tyg ciąży czyli niedaleko do rozwiązania. Jesteś bardzo dzielna. Mocarz! Jakby ci się udało przetrzymać jeszcze te 5 tyg to byłoby super, choć wiem, że nie wiadomo jak to dalej będzie. A czy teściowa wie o twoich problemach ? Ja ci powiem że we wczesnej ciąży miałam kiedyś starcie z bardzo kłótliwą starszą kobietą w przychodni i moja teściowa akurat miała tam załatwienie i stanęła w mojej obronie i tamta baba o ile gdybym była sama to by za Chiny nie odpuściła o tyle widząc moją teściową ucichła. Bo ja mam groźnie wyglądającą teściową :D Ja bym waliła drzwiami i oknami po rodzinie jeżeli oni wiedzą o twoich problemach, żeby tylko zmniejszyć ryzyko konieczności łykania tych prochów. Oczywiście jeśli bardzo bedziesz wariować to trzeba by pewnie je wziąć, ale to byś musiała uzgodnić z lekarzem na ile sobie w twoim stanie można pozwolić.

Gość gość
Autorko nie powinnaś mieć dzieci . Jesteś nieodpowiedzialna, ze przy takim stanie zdrowia zaszłaś w ciąze. Przecież jak trafi ci sie dziecko pt "mały wyjec" to możesz mu zrobić krzywdę/ Popatrz sobie ile kobiet zabija własne dzieci . To sa własnie kobiety które cierpią na depresje i ladują w siebie tone leków.