Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka utrzymuje ze mną kontakt smsowy mimo

Polecane posty

Gość gość
do autora: jeśli nie odpowiada ci, ze "koleżanka" wysyła ci esemesy, to jej to napisz i po sprawie. nie rozumiem, skąd biorą się takie c***y? :P

Gość gość
Właśnie nie to są rozmowy na luźne tematy, aty wchodziłaś z nim na tego typu tematy.

Gość gość
facet ci/pa i kolejna ci/pa, która dopomina się odpowiedzi :P

Gość gość
11. 06 Odpowiesz mi na poprzednie pytania? Na początku tak. Stąd pewność że uczucia były obustronne. Tak jak pisałam wcześniej, zraniłam też jego uczucia ( chciałam podejść do tej znajomości jak mężczyzna, wiedząc że i tak to nie ma sensu..) W zamyśle wtedy to miał być tylko flirt , nie chciałam się w to angażować. Byłam pewna ze dam rade. Powiedziałam coś, co zmieniło bieg tej znajomości. Potem zawiało chłodem a ja .. zrozumiałam że popłynęłam. Zakochałam się chociaż naprawdę robiłam wszystko żeby tak się nie stało. Wręcz mówiłam sama do siebie że to tylko kolega, że nie zakocham się. Później zabrakło odwagi I dlatego utknęłam w miejscu . Ze swoimi uczuciami , z pytaniami. Sprawy nie ulatwiał częsty, regularny kontakt, który trwa . Chciałabym mieć to za sobą, już wszystko przerobiłam i chce to zakończyć.

Gość gość
Napisałem myślę wszystko, było parę spotkań, ale to się zakończyło, w sumie możemy być kolegami, ale czy jej smsy wskazują na koleżeństwo? Niby tematów uczuć się nie porusza.

Gość gość
chłopie, jak coś uwiera, to to się kończy. tak robi mężczyzna, który wie, czego chce. ty chcesz mieć żonę, i równocześnie mieć koleżankę, która do ciebie pisze sms-y. to chore :P

Gość gość
Nie pisałem że chcę mieć

Gość gość
Czy ta p******a Sylwia (s.) zawsze musi zasrywac temat swoimi rzygami?:O Ja prdl, nigdzie nie da sie poczytać,pogadać, bo ta głupia baba mysli, ze kazdy temat jest o niej i zaśmieca go wywodami o swojej patoli życiowej:O:O:O widac, ze to babsko jest pozbawione abstrakcyjnego myslenia, ale to w sumie oczywiste dla ludzi chorych, a ona ewidentnie unika leczenia.

Gość gość
Odpowiedziałem na wszystko? Co dzisiaj czujesz do przyj

Gość gośćSylwia s
12.20 Gdybyś był normalna idiotko to wiedziałabyś że cały dzień od godziny 9.00 byłam na UCZELNI bo miałam kolokwium !!!!!! dwa testy i reszte zaliczeń z wpisami do indeksu!!!mam wkleić plan zajęć na dziś?//?do godziny 17 .000 byłam na Uczelni WSB a Ty śmiesz mnie podle wyzywać i obrażać? jakim prawem ? jakim prawem shizofreniczko wszedzie mnie widzisz???nic tu nie pisałam!!! prosze spytać moich wykładowców albo kolegów koleżanki z grpy! czy ja naprawdę mam CIE GDZIES ZGŁOSIĆ ŻEBYŚ SIĘ ODCZEPIŁA ????GDZIE CZŁOWIEK NIE ZAJRZY TAM WSZĘDZIE MNIE WIDZISZ ,TY JESTEŚ CHORA!!!!!!N ie interesuje mnie ten temat !Dobrze ze tu weszłam ,lecz się kretynko!Jak nie wierzysz to zapraszam na mojego fb,zrobiliśmy sobie foty z indeksami !!I nie wyzywaj mnie chamico!!! ŻĄDAM PRZEPROSIN!!!

Gość gośćSylwia s
12.10 LECZ SIĘ!!! żądam przeprosin!!!Jakim prawem mnie obrażasz?????????/

ja p*****le nie wierzę w ten temat:D seriO? to jakiś problem? :D:D:D żałosna monogmistyczna prowokacja, tylko skąd takie pozytywne odezwy?

Gość gośćSylwia s
12.10 zgłaszam cie psycholko! ,przegięłaś!! tak patologicznego słownictwa to dawno nie czytałam ,lecz się!!!

Gość gośćSylwia s
Gdzie napisałam ze temat jest do mnie albo o mnie?,nie ma tu słowa o mnie a do tematu każdy ma prawo się włączyć ,nie jest nigdzie napisane ze autor kogoś wpisy czy komentarze sobie zastrzega.Mam prawo komentować i będę komentować,nie życzę sobie tego rodzaju patologicznego ,chamowatego i wulgarnego słownictwa w moim kierunku. Broken nagle się zalogowałaś ???Autorze szczerze to nie wiem czego Ty się doszukujesz?Coś mi to jedzie provokacją.

Gość gość
18. 26 To pytanie. Dlaczego odpowiedź na nie , jest tak istotna dla Ciebie?

Gość gość
w sumie nie jest, w jakiej teraz ty jesteś relacji?

Gość gość
22. 26 Pytasz jak się domyślam o relacje z nim? Nie widujemy się od 3 miesięcy. Od tyg cisza między nami , z mojej str będzie kontynuowana. Czas zakończyć pewien okres oczekiwania , życia w zawieszeniu z nadzieją na miłość. A co Ty zamierzasz zrobić w związku z twoja " przyjaciółka "?

Gość gość
Dla mnie to jest temat zamknięty, ok moge byc kolegą , czasem cos napisać. Tylko to może irytowac moją żonę. A dlaczego nie uważasz, że ona pisze jako koleżanka, której dobrze się ze mną rozmawiało i tylko tyle.

Gość gość
22 .57 Kobieta która podtrzymuję kontakt przez 4 czy 5 lat z żonatym, można by powiedzieć ex facetem?? To nie jest standard w kobiecym świecie.

Gość gość
Może mnie po prostu polubiła, ty czekasz na nowa miłość? temat przyjaciela zakończony, a jeśli on napisze jaka twoja reakcja?

Gość gość
23 . 14 Z pewnością Ciebie lubi , Ty ja też. Ale ten kontakt podtrzymywany jest z jej inicjatywy.. Interesujace prawda? :) Na 99% on się odezwie. Zwyczajnie odpisze , miło jak zawsze ; bez podtekstów jak zawsze . A później jak zawsze będę o nim myśleć do samej nocy .

Gość gość
Nie potrafisz o nim zapomnieć, on też widać szuka emocji, pisze mimo iż jest żonaty. Ta moja koleżanka nie może sie pogodzić, że nie jest ze mną?

Gość gość
Czy czekam ? Ona we mnie jest i czas pozwolić jej odejść.

Gość gośćS
Rany tu jedna i ta sama osoba chyba pisze sama ze sobą.

Gość gośćSylwia s
To wy macie do siebie numery?????????jak można pisać z kimś przez tyle lat?

Gość gość
wychodzi na to , że w tych piosenkach o miłości jest dużo prawdy

Gość gość
23 . 29 Myślę że nie do końca. Czasami trzeba się pogodzić z tym czego nie możemy mieć i po czasie akceptujemy ten stan, ale uczuć nie możemy zracjonalizować. One po prostu są. Nie rozmywają się pod wpływem realnych argumentów . To jest ta walka serca z rozumem .

Gość gośćSylwia s
dlaczego nie odpowiadacie na pytania?Celowa ignorancja? czy brak wiedzy w temacie?

Gość gość
P******a sylwunia wczoraj pisałaś kretynko, kazdy temat zasrywasz swoja patola, sama mnie idiotko przeproś, p******a jestes, wyzywasz innych p***busko, a od innych zadasz przeprosin??:D studia?? Hahahaha ciekawe gdzie:D idz do swojego mez*******cza i ciemnych starych i patolskiej Rodziny męża. Jestes p******a i mam dość czytania twoich rzygow:-/ chwile Cie nie było i juz przylazlas zasrywac temat ten i inne.

Gość gość
Kretynko nie pamiętasz juz gdzie piszesz, Przeciez sa tu twoje wpisy z 22.06 z podpisem S. Sama Masz schizofrenie, wszedzie opisujesz swoj***agno;O lecz sie p******a patolko albo wracaj skąd przyszłaś.