Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem89

on chyba mnie zdradził po pijaku

Polecane posty

Gość niewiem89

Nie wiem co ze sobą zrobić. Mój facet chyba mnie zdradził. Wszystkie znaki na ziemi i niebie o tym mi mówią i moja intuicja, która jeszcze nigdy mnie nie oszukała. Widzę, że tego żałuje.Od tamtej pory zacząć się bardziej starać i zmienił parę rzeczy. Nie wiem co mam zrobić: zapytać go wprost, odejść czy udawać że nic się nie stało i liczyć,że to się nie powtórzy skoro żałuje? Pomocy :(

Gość gość
Wybaczyć i zapomnieć

Gość gość
Po pijaku sie nie liczy

Gość gość
Hmmm może zapytaj wprost?

Gość gość
Jeżeli naprawdę żałuję, to dobrze. Nie podejmuj tematu, nie pytaj czy kiedykolwiek cię zdradził. Na pewno nie teraz, wykorzystuj teraz te dobre chwile. Może zapytaj za kilka lat, ale jak będziesz przekonana co do jego miłości. Czasem tak się zdarza, facet żałuję tego co zrobił, i to może umocnic jego miłość do ciebie.

Gość gość
po pijaku nie usprawiedliwia, nie jest to ani mniejszy ból, ani fakt, że nie wiedział co robi, bo wiedział. jak tak bardzo nie wie co robi jak popije, to niech nie pije. co po pijaku i zdradzaczu?

Gość gość
Nie mogl być pijany skoro mogl seks uprawiac- taka fizjologiczna sprawa,flaczek tam na dole … A poza tym nie usprawiedliwia ze po alko.