Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc atrakcyjnego mezczyzne do romansu ?

Polecane posty

Gość gość

bez koniecznosci mu gotowania i sprzatania

Gość gość
Wystarczy że będziesz lizać brudną fujare i każdy ci wystawi, bo tylko do tego potrzebna jest kochanka.

Gość gość
Musisz być nieatrakcyjna skoro zadajesz takie pytanie...

Gość gość
gość dziś Musisz być nieatrakcyjna skoro zadajesz takie pytanie... x Pytanie jak kazde inne. Nie szukam zdesperowanego faceta do szybkiego seksu ani typa ktoremu trzeba uslugiwac, szukam romansu. Jak go znalezc ?

Gość gość
Normalnie? Poznaj zonatego który ma p*****lnieta i brzydzaca się seksu żonę. Coś takiego jak ta p******a która w każdym wątku widzi kochanice swojego capa. Taki facet da ci seks a ty jemu nie będziesz musiała usługiwac w żaden sposób. Po skończonym zadaniu wróci do p*******j i będziesz musiał się z nią uzerac a ty będziesz miała święty spokój. No chyba że p******a jest jeszcze bardziej p******a i zacznie cię nekac dlatego też lepiej wybadac teren pod względem dyskrecji. Niedobzykany facet ma zdecydowanie mniejsze wymagania co do wyglądu nawet gdy sam jest przystojny wiec nawet gdy jesteś brzydka to nie jest problem.

Gość gość
dziś Nie tego szukam. Zonaty nie bedzie mial czasu, a ja chce mezczyzny, ktory ma czas i nie musi wracac zaraz do domu, bo zona czeka z obiadem. Szukam romansu, a nie jednorazowego seksu z byle kim. A romans z kolega z pracy ma sens? Jak to zaczac? Macie podobne doswiadczenia?

Gość Bumtralala_123
Do autorki tematu. Często na kafeterii Panie zadają takie pytanie - gdzie znaleźć prawdziwego kochanka? Otóż borykam się z tym samym problemem - szukam kobiety do romansu, prawdziwego, realnego, opartego nie na internetowych gierkach ale na prawdziwym seksie - czasem delikatnym i romantycznym a czasem ostrym i wyuzdanym, ale też takiej kobiety, z którą po seksie można przegadać całą noc, wyskoczyć w weekend na koncert, czy w jakieś ciekawe miejsce. Mam 36 lat, od 3 lat jestem rozwiedziony, nie szukam sponsorki i nie sponsoruję choć oczywiście potrafię się zachować jak gentleman w sytuacjach kiedy trzeba. Jestem niezależny, mobilny, dobrze sytuowany , kulturalny i zadbany. Wiem czego chcę i lubię jasne, konkretne sytuacje. Wielkopolska. Pozdrawiam

Gość gość
dziś czyli szukasz kochanki bez zobowiazan, a ja czegos wiecej niz tylko ulzenia sobie w spodniach. Twoj post nie zainteresowal mnie, raczej zniechecil.

Gość Bumtralala_123
Nie do końca. Tak na prawdę nie istnieje coś takiego jak seks bez zobowiązań. Mam już jakieś swoje doświadczenia i wiem, że w łóżku może mi być dobrze tylko z kimś, z kim dobrze czuję się również poza łóżkiem. Tyle, że jestem po rozwodzie więc już raczej nie wierzę w miłość, drugie połówki i tym podobne bzdury. Podchodzę realistycznie. Ty za to jak widzę pod przykrywką szukania romansu liczysz na regularny związek:) Pozdrawiam

Gość gość
Do Bum 123. W stu procentach się z Tobą zgadzam. Łóżko powinno być dodatkiem, a nie kwintesencją relacji damsko-męskich.

Gość gość
Do Bum 123. Poszedłbyś ze mną w weekend na Il Divo czy na Sławomira? Pytam, bo też jestem z Wielkopolski.

Gość Bumtralala_123
Teraz jest akurat weekend. Masz na myśli następny? Powiem szczerze, że Sławomir to nie jest mój żywioł (drugiego wykonawcy nie znam ale podejrzewam, że w podobny deseń:)) ale dla ciekawej relacji mogę się poświęcić:) Zresztą dawno nie uczestniczyłem w żadnym wydarzeniu powiedzmy kulturalnym więc nawet chętnie bym wyszedł do ludzi.

Gość gość
Do Bum 123. Nie w podobny deseń. Celowo zestawiłam dwa z zupełnie różnych światów. Szczerze? Ja nawet dla najciekawiej zapowiadającej się relacji nie poszłabym na death methal. Są jakieś granice:-)))

Gość Bumtralala_123
Ok, zadałem sobie trud i sprawdziłem Il Divo. Również nie do końca moja bajka ale zdecydowanie prędzej niż Sławomir. P.S. Czyli chciała byś księcia z bajki, ale żeby się trochę poświęcić to już nie:) Żartuję, na death metal też bym nie poszedł

Gość gość
Do Bum 123. Oj, zaraz księcia. Hrabia mógłby być:-))) I nawet, gdyby straszliwie rzępolił na skrzypcach, to słuchałabym z przyjemnością. Duże poświęcenie:-))) porównywalne z piciem kawy.

Gość Bumtralala_123
No to patrz jak Ci się trafiło. Tak się składa, że jestem gitarzystą:) Nie zawodowym, zawodowo zajmuję się czymś zupełnie innym ale gitarze poświęcam dużo czasu. I muszę powiedzieć, że...mało która "ofiara" potrafi się oprzeć:) Przynajmniej tyle z plusów inwestowania w te drogie i niewdzięczne hobby. Co zaś do samej propozycji wspólnego wyjścia na koncert, to nie mówię nie, ale jednak na pierwsze spotkanie dobrze chyba wybrać takie okoliczności przyrody, żeby jednak można było normalnie porozmawiać.

Gość gość
Do Bum 123. Super, że grasz na gitarze, ale abym mogła wpaść w Twoje sidła i zostać Twą "ofiarą" musiałbyś grać przynajmniej tak jak Joe Satriani:-)))) Poza tym nic mi się nie trafiło. Nie jestem ślepą kurą:-))))

Gość gość
Do Bum 123. To pytanie o wyjście na koncert było czysto teoretyczne. Il Divo koncertowali wczoraj w Poznaniu, a pan S. to nie moje klimaty. Więc nie czuj się zaproszony:-))))

Gość Bumtralala_123
Bardziej celuję w stylistykę hendrix/knopfler/rayVaughan. Nie jest zresztą powiedziane, że ja byłbym zainteresowany rozstawianiem sideł. Ale już dosyć wynurzeń na forum publicznym. Jeśli jesteś zainteresowana to zagadaj na dry_shampoo@onet.pl. Jeśli nie to życzę dalszych owocnych poszukiwań.

Gość gośćonaaaaaa
jakby faceci tak ze mną rozmawiali jak wy z tym kolegą to nie mieliby szans, jak dobrze ze nie kręcą mnie baby, jjestescie odpychające w odbiorze takie nieprzyjemne fochy gierki bleeeee

Gość gość
Do Bum 123. Na pewno nie byłbyś zainteresowany, pomimo ze jesteśmy podobni do siebie. Bardzo. Jestem sporo od Ciebie starsza.

Gość Bumtralala_123
Nie sprawdzisz, nie będziesz wiedzieć. Mail jak wyżej. Pytanie, czy szukasz romansu czy tak na prawdę chciałaś sobie pofantazjować w internetach...

Gość gość
Do Bum 123. Nie fantazjuje. Bardzo twardo stąpam po ziemi, a jeszcze rzadziej udzielam się w internetach:-)) ładnie to nazwałeś.

Gość Bumtralala_123
W takim razie nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia w łowach:) Wszystkiego dobrego

Gość gość
Tralalala.... Podoba mi się to, co piszesz

Gość gość
Do Bum 123. Uchyl rąbka tajemnicy. Która część Wielkopolski? Pytam, abym wiedziała gdzie polować lub gdzie wyznaczyć strefę ochronną?:-)

Gość Bumtralala_123
Gniezno.

Gość gość
Zadawać tego typu, jak w tytule, głupie pytania na kafeterii, a sukces murowany!

Gość gość
Do Bum 123. Orłu należą się szczególne względy:)))