Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które slowianki są najlepsze ? Polki Czeszki , ukrainki czy rosjanki

Polecane posty

Gość gość

O dlaczego ?

Gość gość
Polki i Czeszki są brzydkie , Rosjanki średnie , ukrainki piękne

Gość gość
Do 20:20 to prawda byłam na Ukrainie Ukrainki są rzeczywiście bardzo ładne.

Gość gość
Tylko że ukrainki nie lecą na Polaków bo Polacy są za partnerstwem a one chcą tradycyjnego podziału ról , czyli facet płaci kobieta szoruje w domu przy dzieciach

Gość gość
gość dziś "Ukrainki nie lecą na Polaków" Uhaha. ;) Już trzeci z moich znajomych chodzi z Ukrainką.

Gość gość
Od Polek to chyba tylko poza Bułgarkami wszystkie inne słowiańskie kobiety są ładniejsze...

Gość gość
Nic podobnego bylam w Poradze chyba z pieć razy po czesku nauczyłam się mówidz i wiem że Czeszki Słowaczki i Polki urodę mają na tym samym poziomie,

Gość gość
Akurat w przypadku Polaków ukrainki lecą na obywatelstwo i lepszy start w życiu , bo na mężów ojców i miłość wybierają facetów z bardziej " romantycznych rodzinnych " narodowości , tak samo jak Polsce się Niemiec kojarzy z kasą a Włoch z miłością

Gość gość
Czesi mają fajne niektóre słowa np lody to po Czesku zmarzlina, przystanek to zastawka, przesiadka to prestup, spożywczy to potrawiny itd

Gość gość
To zależy które slowianki są ładne , jak ktoś lubi niskie brunetki to ukrainki, jak ktoś lubi wyższe jasne dziewczyny to polki , Czeszki są brzydkie bo mają takie pociagle twarze i spiczaste nosy

Gość gość
Ukrainki wcale nie są niskie oczywiście niższe są od Skandynawek czy Niemek ale wzrostem są jak Polki

Gość gość
No cóż ukrainki są z Polakami bo z braku laku i kit dobry , skoro już tu są to polski Seba z wolsfagenem polo jest lepszy niż wasia na rowerze , ale kiedyś widziałem filmik na you tubie z jakich krajów ukrainki by chciały faceta to wymienialy najczęściej Włochów i Hiszpanów , często też Szwedów i Norwegów , jedną wskazała na Niemca , reporterka spytała " a może polak " to ukrainka się tylko skrzywila i powiedziała " raczej nie to przecież to samo co Ukraińcy " , czyli na Ukrainie ten sam trend co w Polsce , lecą na poludniowcow , German a na Polaków jak nie ma lepszej opcji

Gość gość
Ukrainki nie są niskie , to są karakany po 160 , ukrainscy faceci są często wzrostu polskich kobiet

Gość gość
Do mnie koleżanka z roku, Ukrainka, mówiła, że Polscy faceci są znacznie bardziej romantyczni niż jej rodacy.

Gość gość
A co miała powiedzieć ? Jej rodak musi wydać pół wypłaty na czekoladki i kwiaty ( kiedyś było w tv ze ukrainiec idąc na randkę wydał na p*****ly większość hajsu) a dla Polaka kupić drogie perfumy to jak splunac , taką dziewczyną ma wizję lepszego życia ,,lepszej kasy , lepszego życia dla potomstwa ,Polacy są beznadziejni ale daja materialnie lepszy start

Gość gość
gość dziś To tylko wy nas postrzegacie za beznadziejnych. Bo widzisz ja mam ten komfort, że znam Polaków którzy spotykali się z Ukrainkami, ale też znam takich co z Włoszkami, jeden ma żonę Szkotkę... czyli tacy źli Polscy mężczyźni dla kobiet z innych państw nie są... tylko wy widzicie wszędzie nasze wady, takie macie wredne charaktery. :)

Gość gość
Nie zapominajcie, że Słowiańszczyzna to także południowe Bałkany :) Ciekawe, że tak często jest to pomijane, gdy myślimy o Słowianach i Słowiankach. Chorwacja, Bośnia, Macedonia. Według mnie najpiękniejsze kobiety są właśnia z Bałkanów.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się Chorwatki są śliczne, byłem tam na wakacjach wiele razy.

Gość gość
Zależy co kto lubi , balkanki wyglądają jak transy , mocny makijaż grube brwi ,grube doopy ( bo na Bałkanach jest modne mieć figurę jak kim kardashian) i ogólnie większość Balkanek wygląda jak klony kardashianek , mają mniej delikatne i kobiece twarze niż Slowianki z polnocy

Gość gość
gość dziś Bzdury piszesz. Ostatnio byłem na wakacjach w Chorwacji w 2016 roku i nic takiego tam nie widziałem. Mam tam sporo znajomych...

Gość gość
Ilośc małżeństw Polaków zawartych z kobietami z innych państw jest znikoma w porownaniu do małżeństw Polek zawartych z obcokrajowcami.

Gość gość
Prawdziwe słowianki sa podobno za naszą wschodnią granicą,a Polki i Czeszki są bardzo wymieszane

Gość gość
21:21 Poniekad racja. Maja ostre rysy bo sa bardziej sTurczone i maja wiecej genow azjatyckich. Ale mnie sie podobaja wyraziste rysy, mocne brunetki.

Gość gość
Najbardziej słowiańskie geny mają Polacy i Ukraińcy nieuku, Czesi wymieszani z Niemcami a Rosjanie z ugro finami i tatarami

Gość gość
Ten kto pisał, że rosjanki są przeciętne niewiele widział. Byłem na placu czerwonym przed meczem Polski z Senegalem i tylu pięknych kobiet na raz co na placu czerwonym nigdy nie widziałem.

Gość gość
Właśnie słyszałam odwrotnie ze Polacy są bardzo wymieszaną nacja w dużej mierze z Germanami w wyniku licznych najazdow

Gość gość
Slowianki z Bałkanów to takie "slowianki " jak z koziej doopy traba , większość nosi w sobie ogrom tureckich genów jak ktoś zauważył , tamtejsze kobiety bardziej przypominaja arabki niż slowianki

Gość gość
Prawdziwi Słowianie to Rosjanie, Ukraińcy, Białorusini

Gość gość
Rosjanki są zgrabne i bardzo o siebie dbają , ale większość wygląda po prostu " seksownie " a nie pięknie , mają brzydkie charaktery co czyni je brzydkimi, wiesz polka czy ukrainka wie ze na chleb powinno się zarobić , Rosjanka uważa że jej się należy nie tylko chleb ale też sushi i biżuteria , takie są skutki jeśli cały świat ci wmawia że jesteś boginia

Gość gość
A Polska i Czechy to tacy niby Słowianie ale wymieszani z innymi nacjami i bliżej im do zachodu niż wschodu mimo wszystko. Bałkany to wg mnie w ogole nie Słowianie choć się taknazywaja