Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które slowianki są najlepsze ? Polki Czeszki , ukrainki czy rosjanki

Polecane posty

Gość gość
I przede wszystkim kulturowo się różnimy. Mentalnie to na pewno bliżej nam do choćby Niemiec niż Rosji czy Ukrainy, pomimo że jesteśmy biedniejsi od Niemiec

Gość gość
gość dziś Piszesz o jakiś bogatych rozpuszczonych rosjankach, które są absolutną niszą. Rosja to nie Kalifornia. Większość Rosjanek klepie biedę i żyje na niższej stopie życiowej niż przeciętna Polka. Ale za to są bardzo życiowe, nie zadzierają nosa, są rodzinne i nie boją się pracy.

Gość gość
Właśnie polska i Ukraina ma najwięcej genów słowiańskich , Rosjanki są piękne bo to bomba genetyczna gdzieś wykazano że Rosjanie mają 120 różnych genów , a im człowiek bardziej wymieszany tym piękniejszy

Gość gość
21:35 i tu cię zdziwię bracie ,poznałem młodą Rosjanke przez Internet , pojechałem do niej do Rosji kawał świata a ona zerwała ze mną kontakt tylko dlatego , ze nie kupiłem jej żadnego prezentu , to że przejechałem tyle tysięcy kilometrów się wcale dla niej nie liczyło , liczyło się tylko że nic nie dostała , kumpel z Rosji który mieszka w warszawie też mówi że rosjanki to dno , są roszczeniowe i uważają że wszystko im się od faceta należy , opowiadał jak kiedyś kiedy mieszkał w Rosji przyszedł na randkę na pieszo to (umowili się przez neta ) to typiara kazała mu się zabić bo jest biedakiem

Gość gość
Jestem w Rosji ze względu na mundial, dzięki znajomemu z Rosji poznałem masę Rosjanek i mam o tych dziewczynach jak najlepsze zdanie. Dziewczyny bardzo życiowe, wiedzące co to ciężka praca a przy tym ciepłe, wesołe i wiele z nich bardzo ładna.

Gość gość
Rosjanki są piękne ale opakowanie nie jest warte tego szamba w środku , ja się nie dziwię że je faceci ich leją , ten rusek z warszawy opowiadał mi jak jego brat miał żonę , pracował na nią ona całe dnie leżała , nie gotowała nie sprzatala bo to robila jego matka z która mieszkali i co ? Poznała przez Internet bogatego moskwiaka i się wyprowadzila z saranska nazywając męża nieudacznikiem, sorry jak takiej polki jeszcze nie poznałem a na pewno nie znam Polaka który by dymal na kobietę a ona leżała i kazała sobie gotować obiad przez teściowa

Gość gość
Tak rosjanki są bardzo życiowe , mają pełno programów w telewizji jak poznać bogatego faceta i owinąć go sobie wokół palca , portale randkowe są pełne rosjanek szukających wygodnego życia u kasiastego męża z zachodu , rosjanki są w czołówce kobiet naduzywajacych alkoholu , w czołówce aborcji , w czołówce Hiv , w czołówce bezdzietnosci , a obiad zjesz jak je do mariota zaprosisz

Gość gość
gość dziś ale jesteście zazdrosne :D

Gość gość
Jestem trzeźwo myslacym facetem a nie kobieta , jeśli miał bym brać żonę to polke, Czeszke , szwedke lub japonke, bo one sie poczuwaja do bycia odpowiedzialna za dom i finanse , ty sobie weź Rosjanke, zobaczymy ile twój portfel to wytrzyma , może lubisz być jeleniem ale za to z piękną lala

Gość gość
Myślę że najlepsze są polki i ukrainki, Czeszki są bardzo rozwiazle, balkanki się wiecznie dra bo gorąca krew a rosjanki to utrzymanki wiecznie pazerne na kasę , nie wiem jakie są bialorusinki

Gość gość094
Byłem ostatnio we Lwowie na wyjeździe z kumplami i muszę przyznać, że ukrainki sę piękne, polki też.

Gość maro323
wyjazd zorganizowany czy na własną rękę? bo też planuję pojechać

Gość gość
Rosjanki ze słowianek. Ale egzotyka jest i tak najlepsza

Gość gość094
zorganizowany, jechałem z Lwów Nocą