Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ludzie z kochankami sa normalni?

Polecane posty

Gość gość

Po co podchodza do dziewczyny? Przeciez wiadomo ze z tego beda klopoty...

Gość gość
Czyli że każda kobieta to tylko kłopot ???

Gość gość
to baby podchodzą do żonatych facetów proponując seks bez zobowiązań i pełna dyskrecję

Gość gość
Niezupelnie. Po co podchodzic do dziewczyny w celu romansu majac inna skoro wiadomo ze to klopoty? Ci ludzie sa normalni?

Gość gość
tak zupełanie

Gość gość
dziś Serio w to wierzysz? Kobieta moze zajsc w ciaze i sama podchodzi zeby ewentualnie zajsc w ciaze i miec klopoty?

Gość gość
tak to baby podchodzą do żonatych i same się narzucają, nawet w ciążę zachodzą kłamiąc ze się zabezpieczają, a później szantażują. dobrze wiedzą że facet żonaty. wydaje się takiej że jak zaciąży to facet się rozwiedzie, a tu wszystko zależy od żony. jak żona się uprze to rozwodu nie będzie, bo facet wcale nie chciał tego romansu i nikogo nie szukał, rozwodu też nie chce

Gość gość
gość dziś . tak jasne dyskrecje, a potem haracz co dwa dni żeby cicho siedziała :)

Gość gość
dziś Zaszłaś w ciążę z żonatym i on zwiał?

Gość gość
Smieszne te wypowiedzi. Kto nie szuka klopotow to ich nie znajduje.

Gość gość
Zasada jest prosta niech nie podchodza i nie korzystaja to nie bedzie problemow a potem cale forum zasmiecone od tych tematow.

Gość gość
Żonaty facet nie rozwiedzie się dla kochanki, nawet jak ta kochanka zaciąży. To żona musi wnieść pozew o rozwód dlatego tak wrzeszczysz jedna z drugą, że żony są bez honoru, gdy oleją komisyjnie bękarta kochanki.

Gość gość
A kto mu kaze podchodzic? Wystarczy powiedziec: nie, dziekuje. Dalsza dyskusja jest zbedna.

Gość gość
gość dziś gość dziś . tak jasne dyskrecje, a potem haracz co dwa dni żeby cicho siedziała x jaki haracz? tylko głupia płaci haracz. dzi/wkę się w pysk strzeli i siedzi cicho

Gość gość
8:43 "facet wcale nie chciał tego romansu i nikogo nie szukał, rozwodu też nie chce" No jasne, przecież wcale go nie pociągała i wcale nie chciał z nią romansować! Pewnie siłą na niego wsiadała :D Biedaczek :D A taka żonka co rękami i nogami trzyma się szmaciarza, to jeszcze gorsza od tej drugiej, bo to z niej się ludzie śmieją albo współczują.

Gość gość
mnie kiedyś szmata szantażowała że pójdzie do żony i mam jej płacic za to że bedzie cicho siedzieć. umówiłem się z nią jeszcze raz, zawiozłem do lasu, a tam czekał kumpel i sobie z nią zdjęcia pocykaliśmy takie, że nie chciałaby aby ktokolwiek je widział. na koniec jej powiedziałem że jak żonę powiadomi to te zdjęcia dostanie cała jej rodzina, znajomi, sąsiedzi, wszyscy u niej w pracy i nawet jej proboszcz z imieniem i nazwiskiem, żeby wiedział kto to jest. od tej pory cisza i spokój

Gość gość
Zadam jeszcze raz pytanie: czy ludzie z kochankami sa normalni?

Gość gość
gość dziś haha dobre :D jak usłyszała o proboszczu to się pewnie najbardziej przestraszyła.

Gość gość
dziś Znów na żony wjeżdżasz porzucona kochanko? Śmieją to z ciebie wszyscy, bo twój były kochaś każdemu opowiada jaka łatwa i chętna jesteś, ze można wszystko z tobą zrobić i to za free. Już na zawsze masz przypiętą łatkę z napisem darmowa ku/rwa. :D Z żony nikt się śmiał nie będzie poza takim ścierwem jak ty, ale ten twój śmiech to śmiech przez łzy, dlatego tylko zemsta ci pozostała, która też nie wyszła. :D Jesteś pośmiewiskiem dla każdego. :D

Gość gość
8:43 "facet wcale nie chciał tego romansu i nikogo nie szukał, rozwodu też nie chce" No jasne, przecież wcale go nie pociągała i wcale nie chciał z nią romansować! x tak pociągałaś go za jego fujarę, a ta stanąć nie chciała i w końcu się na ciebie zrzygał hahahaha

Gość gość
gość dziś w kościele też mogę jej zdjęcia powiesić albo porozrzucać z podpisem kto to jest najlepiej przed niedzielną sumą he he

Gość gość
8:56 Nie dziwię się, że cię zdradza, bo widać, że z twoją głową coś nie tak. Pewnie do tego nie jesteś atrakcyjna. Polecam ci psychologa, bo widzę, że sama nie dajesz rady.

Gość gość
hehe już zdradzona żona waruje.. ciekawe gdzie mąż? pewnie jeszcze od kochanki nie wrócił..

Gość gość
Ja mam fajny filmik, jak sikam na dzifke. One nawet nie wiedzą, że są nagrywane czy fotografowana tak dla zabezpieczenia, jak im odwali.

Gość gość
dziś :D :D :D

Gość gość
9.16 nie dziwię się że żonaty facet się zabezpieczył i teraz wariujesz bo nic zrobić nie możesz he he. do psychiatryka się zgłoś to może chory łeb ci wyleczą

Gość gość
Kobiety dzis nie maja moralnosci a wrecz celuja w romans z zonatym; czuja sie spelnione bedac kochanka a mezczyzne, ktory zdradza swoja zone i np. zostawi ja z dziecmi dla niej uwazaja za idealny material na meza i ojca dzieci. Niektorzy mezczyzni glownie roochacze na tym korzystaja a porzadni mezczyzni szczegolnie kawalerowie przestaja przez to chciec byc w zwiazku.

Gość gość
hehe już porzucona kochanka ma zwidy z samego rana i widzi zdradzoną żonę, bo przeczytała prawdę o sobie. ale żonaty cie wyrolował co?

Gość gość
dziś :D:D:D

Gość gość
Mnie tylko jedno zastanawia: jak te zdradzone baby nie brzydzą się być dalej z tym zdradzającym facetem? Przecież to poniżej wszelkiej godności.