Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ludzie z kochankami sa normalni?

Polecane posty

Gość gość
"Podchodzą do stołu i widza że mają na talerzu najgorsze danie świata podczas gdy na talerzach obok leżą frykasy. Tylko duren nie chciałby spróbować tego co jest na talerzu obok." X Trzeba było wybrać sobie inną żonę, a nie najgorsze danie świata. A Ty to taki frykas, czy raczej suchy kartofek?

Gość gość
gość dziś Kobieta życia smiech.gif no je(bnę to dlaczego zdradza tę "kobietę życia" ??? x kto zdradza? chyba ciebie zdradza :D

Gość gość
Nie mam problemów ze znalezieniem sobie kochanki więc chyba jestem "frykasem" . A co do chooooooojowego dania, dałem się oszukać, zaufalem kelnerów a nie swoim pierwotnym instyktom.

Gość gość
Zawsze to lepiej być zdradzoną żoną niż zeszmacona i porzuconą jak śmieć kochanką

Gość gość
zalewanej baby przez żonatych żaden facet już nie ruszy tfu

Gość gość
za to ruszą starą grubą, zdradzoną żonkę :D buhahahaha

Gość gość
Ty głupie babsko wleź do szafy i pozwól swojemu chłopu zjeść z tego drugiego talerza. Gdybym ja miał taką babę to chyba jadł bym z każdego talerza.

Gość gość
Prosze bardzo ile wpisow. Ale nikt nie odpowiedzial na pytanie: czy ludzie z kochankami sa normalni?

Gość gość
mi sie wydaje, ze czesto kochanki to taki typ kobiety, ktora nei chce zeby ktos nia rzadzil, nie chce obowiazkow w stylu posprzataj ugotuj badz posluszna opiekuj sie mna caly czas. Maja wolnosc. A z takim niezajetym to ciezko bo sie zakocha.

Gość gość
Ty głupie babsko wleź do szafy i pozwól swojemu chłopu zjeść z tego drugiego talerza. Gdybym ja miał taką babę to chyba jadł bym z każdego talerza. x A ty myślisz, że dlaczego ona tutaj siedzi dniami i nocami? Bo jej mąż, zamiast siedzieć z "kobietą życia", skacze z kwiatka na kwiatek :D A ona musi gdzieś frustrację wylać.

Gość gość
dziś A jednak jest odpowiedz. Z toba moge porozmawiac.

Gość gość
Tak, są normalni. Posiadanie kochanka, czy bucie kochanka, zaspokaja jakąś potrzebę. Potrzebę której nie można zaspokoić inaczej. Myślę że każdy wolałby mieć poukładane życie i być w nim spelnionym ale nieraz się nie udaje.

Gość gość
z jednej strony nie sa normalni, bo jestesmy ludzmi nie zwierzetami z drugiej strony instynkty, ludzie to zwierzeta, biologia, pragnienia sa czesto sprzeczne z naszym imidżem, taki wyksztalcony wielki pan, a moze najbardziej go kreca odstrzelone panie z implantami piersi, zrobione na dziwe.

Gość Izumi z Meiji
gość dziś Zawsze to lepiej być zdradzoną żoną niż zeszmacona i porzuconą jak śmieć kochanką X Zdradzana zona po latach zostaje rozwodka zazwyczaj juz w takim wieku, ze nikt juz jej nie chce a mloda kochanka na czole tego epizodu wypisanego nie ma wiec prawie zawsze z czasem wychodzi za mąż.

Gość gość
gość dziś Ty głupie babsko wleź do szafy i pozwól swojemu chłopu zjeść z tego drugiego talerza. Gdybym ja miał taką babę to chyba jadł bym z każdego talerza. x sama jesteś głupie babsko do tego paskudne i z rozdwojeniem jaźni oraz osobowości. nic dziwnego, że żaden facet nie chce ciebie tknąć, nawet taki żonaty co ma gruba żonę :D

Gość gość
Nie ma to jak porzucona "kobieta zycia" Ale żeby tak jadem pluc. Nie ona pierwsza i ostatnia. Pewnie dawała tylko po bożemu i chłopu się znudziło.

Gość gość
Nie ma to jak porzucona kochanka Ale żeby tak jadem pluć. Nie ona pierwsza i ostatnia. Pewnie tylko dope wypinać umiała i żonatemu się znudziło.

Gość gość
Zdradzana zona po latach zostaje rozwodka zazwyczaj juz w takim wieku, ze nikt juz jej nie chce a mloda kochanka na czole tego epizodu wypisanego nie ma wiec prawie zawsze z czasem wychodzi za mąż. x i też zostaje zdradzana jak tylko facet się zorientuje z jaka szmatą się związał i nawet się nie musi kryć z tym, a ta stara zdradzona żona wcale nie musi być rozwódką i wcale nie musi wiedzieć o zdradzie, bo przecież jej mąż nie pieprzy z się z dzifka publicznie. taka kochanka jest ukrywana przed światem, żeby się nikt o niej nie dowiedział, a już na pewno facet się dla niej nie rozwiedzie

Gość gość
ja pierdziele to jest lepsze niż mongolski balet. Chyba sobie poszukam kochanki może któraś z was jest chętna...

Gość gość
gość dziś Dlatego, ze maz ukrywa swoja kochanke to nikt nie wie, ze taka kochanka byla kochanka. Zdradzana zona oczywiscie, ze zazwyczaj nic nie wie ale czasem zostaje rozwodka bo jej malzenstwo od momentu zdrady meza zaczyna byc fikcja. Taki maz jak juz dzieci wyfruna z gniazda odchodzi gdy tylko znajdzie odpowiednia kobiete.

Gość gość
Dziwne pytanie. Są faceci, którzy już tak mają że nawet jak mają atrakcyjną żonę to i tak będą mieli kochankę. Są też faceci, którzy mają kochankę bo w związku coś nie gra lub też żona nie jest już atrakcyjna- zamiast pogadać z żoną o problemie wolą poszukać kochanki. Czy to oznacza, że są nienormalni ? - to s*******e i tyle.

Gość gość
To zakwalifikuj mnie. Mam żonę i kochankę chociaż nigdy nie myślałem że będę miał. Żona jest bardzo ładna kobietą ale ma jeden feler. Ciągle pracuje i ciągle jest zmęczona przez co nie ma czasu na seks. O urozmaiceniach już nie wspomnę.

Gość gość
gość dziś Planujesz kiedys rozwiesc sie z zoną?

Gość gość
gość dziś Dlatego, ze maz ukrywa swoja kochanke to nikt nie wie, ze taka kochanka byla kochanka. Zdradzana zona oczywiscie, ze zazwyczaj nic nie wie ale czasem zostaje rozwodka bo jej malzenstwo od momentu zdrady meza zaczyna byc fikcja. Taki maz jak juz dzieci wyfruna z gniazda odchodzi gdy tylko znajdzie odpowiednia kobiete. x znów majaczysz porzucona kochanko. jeszcze raz ci powtarzam że mąż się z żoną nie rozwiedzie. po co ma się rozwodzić i szukać innej jak już przepędzi kochankę? faceci się nie rozwodzą na stare lata, to żony wnoszą pozwy rozwodowe, a jak żona nic nie wie to i rozwodu nie będzie, proste

Gość gość
"Żona jest bardzo ładna kobietą ale ma jeden feler. Ciągle pracuje i ciągle jest zmęczona przez co nie ma czasu na seks. O urozmaiceniach już nie wspomnę." X A rozmawiałeś o tym z żoną?

Gość gość
Ha ha to rozmarzyła sfrustrowana kochanka. Rozwód byłego kochasia jej się zamarzył. :D Nie rozwiedzie się facet ani teraz ani nigdy, a ty zalana wywłoko zostaniesz starą panna z nieślubnym bękartem i do usranej śmierci będziesz pośmiewiskiem dla wszystkich :D

Gość gość
Pytanie retoryczne do autorki czy ludzie z psami i kotami są normalni.

Gość gość
A ty myślisz, że dlaczego ona tutaj siedzi dniami i nocami? Bo jej mąż, zamiast siedzieć z "kobietą życia", skacze z kwiatka na kwiatek smiech.gif A ona musi gdzieś frustrację wylać. x dniami i nocami to siedzisz tu ty desperatko zalana przez żonatego i w każdym wpisie nie po twojej myśli już widzisz zdradzoną żonę - pewnie byłego kochasie co cię zalał i olał hahaha

Gość gość
12:01 oczywiście że rozmawiałem. Usłyszałem że jestem zboczony i myślę tylko o jednym a ona po to się uczyła żeby coś tam coś tam. Nawet nie wie że kochanka jest lepiej wykształconą ale ma normalne podejście do pracy i lubi seks.

Gość gość
znów piszesz sama ze sobą naiwna kochanko? i co z tego że jesteś wykształcona jak żonaty ciebie nie chce, służysz mu tylko do opróżnienia jaj :D