Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ludzie z kochankami sa normalni?

Polecane posty

Gość gość
Są normalni, mimo, że to co robią jest niemoralne. Chociaż z drugiej strony, jak widzę parę, on w miarę przystojny, zadbany, a ona gruba, zaniedbana, to się nie dziwię, że gościu poleci na inną.

Gość gość
Mnie tylko jedno zastanawia: jak te zdradzone baby nie brzydzą się być dalej z tym zdradzającym facetem? Przecież to poniżej wszelkiej godności x a co mają zrobić? jak siedzą cicho to ludzie za plecami się z nich śmieją a jak odejdą, to już całe miasto huczy na głos do tego jeszcze w większości finansowo nie dadzą rady dlatego zaciskają zęby i siedzą ze śmieciem tfu

Gość gość
gość dziś Mnie tylko jedno zastanawia: jak te zdradzone baby nie brzydzą się być dalej z tym zdradzającym facetem? Przecież to poniżej wszelkiej godności. xxx A mnie zastanawia jak takie szmaty się nie brzydzą pieprzyć z żonatymi mimo to, że wiedza o żonie i seksie z nią. To jest dopiero poniżej wszelkiej godności.

Gość gość
gość dziś Mnie tylko jedno zastanawia: jak te zdradzone baby nie brzydzą się być dalej z tym zdradzającym facetem? Przecież to poniżej wszelkiej godności. xxx A mnie zastanawia jak takie szmaty się nie brzydzą pieprzyć z żonatymi mimo to, że wiedza o żonie i seksie z nią. To jest dopiero poniżej wszelkiej godności. xxx To też, ale ja akurat piszę z punktu widzenia żony, która w życiu by sobie na coś takiego nie pozwoliła.

Gość gość
A mnie zastanawia jak takie szmaty się nie brzydzą pieprzyć z żonatymi mimo to, że wiedza o żonie i seksie z nią. To jest dopiero poniżej wszelkiej godności. x a co mają zrobić? przecież wiedzą, że to ich jedyna szansa jak siedzą cicho, to są tylko pośmiewiskiem a jak odejdą, to zdechną samotnie, bo nikt takiej szmaty zalewanej przez żonatego nie będzie chciał tfu

Gość gość
gość dziś gość dziś Mnie tylko jedno zastanawia: jak te zdradzone baby nie brzydzą się być dalej z tym zdradzającym facetem? Przecież to poniżej wszelkiej godności. xxx A mnie zastanawia jak takie szmaty się nie brzydzą pieprzyć z żonatymi mimo to, że wiedza o żonie i seksie z nią. To jest dopiero poniżej wszelkiej godności. xxx To też, ale ja akurat piszę z punktu widzenia żony, która w życiu by sobie na coś takiego nie pozwoliła. xxx A ja piszę z punktu widzenia kobiety, która w życiu by sobie na coś takiego nie pozwoliła.

Gość gość
A nie zastanawiało to was baby dlaczego wasi faceci was zdradzają?

Gość gość
Jak najbardziej normalni. co w tym dziwnego ze zamienia starą rozlazłą babę na ladniejszą ? gdyby ta pierwsza sie nie zapuściła to nie bylo by problemu.

Gość gość
Już stuknięta kochanka szaleje od rana. :D Tak całe miast będzie huczeć o rozwodzie. :D Ty kretynko, rozwiodłam się kiedyś, wyszłam ponownie za mąż i nawet niektórzy sąsiedzi o tym nie wiedzieli.

Gość gość
A nie zastanawiało to was baby dlaczego wasi faceci was zdradzają? x przecież wiedzą, bo mają lusterka w domu xD

Gość gość
gość dziś A nie zastanawiało to was baby dlaczego wasi faceci was zdradzają? xx Do kogo to pytanie? Sama sobie je zadajesz? Pewnie jesteś zdradzana :D

Gość gość
Tu nie ma zdradzanych żon wariatko, tylko znów wszyscy się z ciebie śmieją głupia, porzucona kochanko :D:D:D leć do starej z płaczem :D:D:D

Gość gość
9:48 Facet z krwi i kości. Kochanka zawsze na czas na bzykanko. Nie marudzi że głowa boli. Zawsze ładnie wygląda i pachnie itd.

Gość gość
Nie wiem na co liczą te wszystkie brzydkie, zapuszczone baby. Życie jest zbyt krótkie żeby je z taka marnować. Ja dbam o siebie i tego samego wymagam od swojej kobiety.

Gość gość
przecież wiedzą, bo mają lusterka w domu xD xxx Zobaczymy jak ty będziesz wyglądać za 20 lat poczwarko. :D Jak już teraz jesteś tak brzydka, że tylko podstarzali żonaci ci pozostali, bo żaden wolny i młody ciebie nie chce, to za 20 lat będziesz mogła grać w horrorach bez charakteryzacji. :D

Gość gość
No właśnie a sex z taką kochanką jest nieziemski i o czym tu jeszcze gadać

Gość gość
No właśnie a sex z taką kochanką jest nieziemski i o czym tu jeszcze gadać xxx Z taką brzydką, której żaden wolny nie chce? To tylko tobie żałosna kochanko się tak wydaje. :D

Gość gość
A ja byłam wszystkim, i kochanka (jako panna), i zdradzona żona i kochanka jako mężatka. To się poprostu dzieje i tyle.

Gość gość
No tak mamy weekend, kochanek z żoną w domu, to samotna kochanica bredzi na kafe o seksie, bo o niczym innym z nią nie pogadasz, tylko o pieprzeniu. To są takie nierozgarnięte baby, co tylko dope potrafią wypinać za zawołanie. Wypierz sobie gacie sfrustrowana kochanko, bo znów żonaty zrzyga się na ciebie :D:D

Gość gość
O kuźwa ale Ty jesteś nawiedzona wcale się temu nie dziwię że facet poszedł Ci w długą.

Gość gość
10:13 Nic dodać nic ująć dodam jeszcze że zdrady są starsze od węgla.

Gość gość
dziś czyli byłaś i jesteś szmacisko. nic dziwnego że maż ciebie zdradzał jak dowiedział się z jaką ścierą się związał. nie miał chłop wyrzutów sumienia bo ty też się szmaciłaś z kim popadnie i tu tylko ty jesteś tą zdradzaną żoną więc wszelkie pytania które sama zadajesz kieruj do siebie szumowino społeczna tfu

Gość gość
Dobrze ktoś zapytał-czy nie zastanawia was dlaczego was zgadzają? Tu naprawdę nie o wygląd chodzi-przynajmniej w moim przypadku -mój kochanek nigdy nic na temat wyglądu swojej żony nie powiedział. A co do tej co pisała jak to ciężko nam wolnego faceta znaleźć:)-ja akurat szalałam za tym jednym zonatym !cudny pod każdym względem.poza tym zawsze podrywają zajęci faceci!ci wolni niestety to ciamajdy ;)dlatego właśnie 90%zonatych zdradza

Gość gość
gość dziś O kuźwa ale Ty jesteś nawiedzona wcale się temu nie dziwię że facet poszedł Ci w długą x Jak ty się koorfisz z kim popadnie i twój mąż robi to samo w odwecie to jeszcze nie znaczy, że każdy mąż zdradza. Mój mąż jest w domu a nie tak jak twój poszedł w długą. Pijemy kawkę po śniadanku, czytamy te twoje wypociny i śmiejemy się z ciebie, wiesz?

Gość gość
10:20 Głąbie jeden jest coś takiego jak czytanie ze zrozumieniem. Współczucia dla Twojego faceta czy może już ex faceta.

Gość gość
dziś sama jesteś głąb kapuściany debilna kochanko, nie pamiętasz co piszesz przed chwilą i dlatego na okrągło jesteś zdradzana, a faceta żadnego już dawno nie masz, dlatego tak prawda ciebie boli i zaczynasz każdego wyzywać

Gość gość
Odp do tematu. Uwazam, ze nie sa normalni. Krzywdza. Niszcza. Tak, hakby podchodzac do obiadu zabierac ze stolu innym sztucce bo chcesz jesc dwoma widelcami. Albo jesc sobie z dwoch talerzy, zabierajac cos komus co lubisz.

Gość gość
10:39 ci co nie mają kochanek. Podchodzą do stołu i widza że mają na talerzu najgorsze danie świata podczas gdy na talerzach obok leżą frykasy. Tylko duren nie chciałby spróbować tego co jest na talerzu obok.

Gość gość
co ty porównujesz,brudne szmacisko z żoną - kobietą życia? :D

Gość gość
Kobieta życia :D no je(bnę to dlaczego zdradza tę "kobietę życia" ???