Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Panów i

Polecane posty

Gość gość

Pań. Bardzo proszę powiedzcie czy bylibyście zadowoleni, gdyby wasza dziewczyna, żona, partnerka w prezencie urodzinowym zorganizowała wam mycie samochodu z koleżankami oczywiście w skąpych strojach, taki lekki show, wszystko przed budynkiem waszej pracy to jakbyście to odebrali? A wy dziewczyny?

Gość gość
Ja bym z nią zerwał. Mam poważną prace i dziw/ki ani wstydu ze jestem z dziw/ką nie potrzebuje

Gość gość
głupi pomysł jeśli facet kocha prawdziwie to nie chciał by aby jego żona/kobieta/dziewczyna robiła coś takiego w miejscu publicznym i to z koleżankami to bardzo niesmaczne, niedojrzałe i upokażające ponadto kobieta, która kocha swojego mężczyznę nie chciała by aby ten gapił się na walory innych kobiet, nawet swoich przyjaciółek, których jest "pewna" wniosek skoro wpadłaś na ten pomysł to chyba jesteś nienormalna

Gość gość
Ejco a ty tu wyprawiasz, co to za baby, wyniscie sie stad jestes jakas nienormalna - to pierwsze moje mysli

Gość marawstala
Trochę obciachowy pomysł : )

Gość gość
Wstyd, dodatkowo masz coś z głową. Podnieca cie wyzja twojego faceta zapalonego na twoje koleżanki :O

Gość gość
Aż tak źle? Cholerka to jeszcze się zastanowię. Raczej myślałam, że mu się spodoba, nie ma to być nic b. wulgarnego, ot taki męski prezent. On lubi sobie popatrzeć i raczej ma poczucie humoru. Dziewczyny są profesjonalnymi tancerkami.

Gość gość
No może i nie jestem b. normalna, ale nie przeszkadzałoby mi, że będzie się gapił i podniecał na widok moich koleżanek, to tylko lekkie show, zorganizowane specjalnie dla niego. A dziewcząt roznegliżowanych jest wszędzie pełno i nie zawiążę mu oczu bo i po co.

Gość gość
Wściekłbym się. Takie show to może robić prywatnie, ale nie by cała moja praca to widziała. :/

Gość gość
Dobra póki co wygraliście i chyba zrezygnuję, nie chcę go narazić na jakieś niemiłe uczucia, siebie też nie.

Gość gość
Ja pier... czułbym się mega zażenowany jakby moja takie coś odstawiła tak by wszyscy z roboty to widzieli :D

Gość gość
O rany czego ty nie wymyślisz pustaku żeby tylko ten twój żonaty kochaś nie rzygał na ciebie :D

Gość gość
Pustakiem to może ty jesteś, mam doktorat z nauk humanistycznych, a on nie jest żonaty. A moje hobby to taniec, i tańczę, że urywa doopę. Chciałabym wywołać u niego uśmiech i żeby to długo pamiętał, ale jedziecie po pomyśle. Nie chcę go wprawiać w zły nastrój.

Gość gość
Autorka to zwykła pusta szmata

Gość gość
Urywa d**e tylko staruchom zboczeńcom i p*****lnietym bo nikt normalny na poziomie pustaka nie pójdzie obejrzeć.

Gość gość
To mam nadzieję, że Pani, Pani doktor nie będzie w przyszłości wykładała na tej samej uczelni, na którą wybiera się mój syn. :D

Gość gość
10.58 ta pani doktor a język jak z podwórka- tzn. "urywa dupę". Żenada.

Gość gość
Dokładnie mam nadzieję że taki pustak nie będzie uczył mojego dziecka

Gość gość
Też mam nadzieję, że twoje dzieci to będą uczyły zakonnice i księża pozapinani pod samą szyję. I nie uczę, piszę bardzo poważne książki i artykuły. Ale jak to czytam to chętnie bym uczyła. Muszę się rozejrzeć.

Gość gość
Taaaa jasne piszesz książki i prozę i jeszcze prezydentem będziesz I uzywasz takich zwrotów tu ze ci słoma z butów wystaje. Brednie piszesz wymyślone przez siebie. Jedyne co masz co zaoferowania to to co tak piszesz ze d**e urywa i to na razie bo za parę lat już tak wyglądać nie będziesz

Gość gość
temat to prowokacja napisana przez stałego bywalca a wy tak się podniecacie. Celowo używa słownictwa z obory, żeby was wkurzyć.

Gość gość
Prezydentem to chciałam być kiedyś, ale w ostatniej chwili zmieniłam zdanie. Ale jadu, w co poniektórych, co mają nudne życie.

Gość gość
Przyznaję, że pomysł jest kontrowersyjny i dlatego pozwoliłam sobie zapytać, i wszystkim dziękuję za odpowiedzi w temacie. Dziwi mnie tylko ten hejt. Moje koleżanki z zespołu wykonują różne zawody od fryzjerki po lekarkę. Tańczymy na różnych uroczystościach, np. na weselach, jak któraś wychodziła za mąż, lub ktoś zamówił ze znajomych, czasem na imprezie urodzinowej którejś męża lub faceta i zawsze wszyscy raczej byli bardzo zadowolenie i bardzo się podobało.

Gość gość
więc do lekarek też nie wysyłajcie swoich dzieci, bo może to ten pustak co tańczy.

Gość gość
Ale powiedzmy, że jego praca to b. duży ala warsztat samochodowy, własny, on jest szefem i ma b. dobre relacje z pracownikami, on nie pracuje w warsztacie, ma biuro i myślałam, żeby przed tym biurem.