Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza

Polecane posty

Gość gość

witam I od razu zaznaczam ze proszę o odpowiedzi tylko osób które mogą mi pomoc. Mam cykle 29 dniowe, 7dc doszło do zbliżenia zabezpieczonego prezerwatywa. Dziś jest 30 dc i okresu nie ma, ponadto zawsze bolały mnie piersi a teraz nic... Zawsze miałam lepki, biały śluz a teraz jedynie taki: https://zapodaj.net/ad5ee704a5ffe.jpg.html (dodaje załącznik bo nie potrafię go opisać) czy zwiastuje on miesiączkę czy może ciąże? I jeszcze jedno pytanie, jutro czyli 31 dc wybieram się na betę hcg z krwi, czy wynik będzie już wiarygodny?

Gość gość
hahahaha, to zapalenie przydatków, a nie ciaza :D

Gość gość
Dobrze dobrze bez żartów, ale mogę się dowiedzieć o czym może świadczyć ten śluz? I jeszcze w dzień owulacji doszło do ryzykownej sytuacji, miałam włożone na chwile palce do pochwy z preejakulatem.

Gość gość
No przeciez c***isze, ze to zapalenie przydatków. Mam miala taka sytuacje. Przy ciazy jest zupelnie inna sytuacja :D

Gość gość
sama mialam*

Gość gość
No ale po czym to stwierdzasz? Po tym śluzie? Nie jest to taki przed miesiączka albo typowy dla ciąży?

Gość gość
I jaka przy ciąży jest sytuacja? Było ryzykowne zachowanie około owulacji wiec najprawpdobniej ciąża prawda?

Gość gość
dni płodne masz w okolicach 14/15/16. A nie 7 dc. Nakręcasz się jak głupia to sie okres przesuwa. A to zwykłe zapalenie przydatków.

Gość gość
Dokaldnie, ze w tych dniach, wiec to zbliżenie z 7dc nie jest niebezpieczne, jednak palce z preejakulatem w 15dc są niebezpieczne. Piersi mnie nie bolą, śluzu praktycznie nie ma, jedynie ten który jest w Linku i jest po terminie, co to innego może być?

Gość gość
przeciez ci napisałam. a w preejakulacie praktycznie plemników nie ma.

Gość gość
To dlaczego sa przypadki ciąży z stosunku przerywanego?

Gość gość
Co za roznica czy to ciaza? Czym sie przejmujesz? Przeciez seks uprawia sie po slubie. Maz z pewnoscia ciebie wesprze i nie zostaniesz z tym sama.

Gość gość
No oczywiście! Ale najpierw piszesz ze w prejakulacie nJe ma plemników, ze nie to nie ciąża a teraz wyskakujesz co to za roznica czy to ciąża. Założyłam temat żeby dowiedzieć się czegoś a nie

Gość gość
Stosunek przerywany to jest cos innego niz palec z mozliwym preejakulatem, bo tak naprawde nie wiesz czy to nie był zwykły sluz bez plemników. Przestan sobie juz wkręcać, bo tylko przesuwasz sobie ejszcze bardziej okres. A tym durnym wpisem o mezu sie nie przejmuj, ja tez nie chce dzieciaków mimo meza.

Gość gość
głupia jestes? to nie ja pisałam... dobra zwijam sie stąd jak mnie traktować jak ściere. radz sobie sama. zycze potrójnych wydatków.

Gość gość
Nikogo tutaj nJe chce obrażać, po prostu nie wiem kto co pisze. Niestety jestem pewna ze tego 15dc partner włożył mi palec z preejakulatem i to pewnie przyczyna tego, ze nJe mam okresu

Gość gość
I mam jeszcze pytanie, jutro wybieram się na betę, to będzie 31dc, czy myślicie ze wynik będzie Już wiarygodny?

Gość gość
skoro jestes taka pewna to po co pytasz skoro inna odpowiedz cie nie interesuje?

Gość gość
Po co idziesz na te bete? przeciez to tylko dzien spoznienia.. czlowiek nie jest maszyną.. pozniej bedzesz sie tylko denerwowac czekaniem na wynik. nie wierze, ze nie jestes trolicą

Gość gość
Przysięgam na wszystko ze jest to prawda ;) idę na betę gdyż zawsze mkalam regularne 29 dni i przed bolały piersi i był śluz lepki a teraz jest przezroczysty i ciągnący się. U mnie czeka sie na betę pare godzin

Gość gość
Nie mam po co trollowac, tylko chce sie upewnić ze to ciąża. 31 dc beta będzie wiarygodna?

Gość gość
Jak widac nie zawsze skoro w tym miesiacu jest inaczej. W ciazy sluz jest kremowy (cos jak Nivea). Ile razy mozna ci to samo tluc do glowy?

Gość gość
A patrzyłaś na link ze zdj mojego śluzu?

Gość gość
Tak czy tak, beta będzie wiarygodna?

Gość gość
patrzylam. skad bym wiedziala, ze sama mialam taka sytuacje.nie, nie bedzie.

Gość gość
Jaka miałaś sytuacje? Przecież beta jest szybciej wiarygodna niż sikany a to już będzie po terminie miesiączki, wiec czemu nie będzie wiarygodna?

Gość gość
z zapaleniem przydatków. był taki sam sluz, przy ciazy byl kremowy.

Gość gość
No i co to zapalenie opóźnia miesiączkę? No i mimo tego j tak mam 2 pytania. Czy możliwe jest zajście w ciąże orzez ten palec i czy jutro beta byłaby już wiarygodna? Napraede proszę o odpowiedz?

Gość gość
No tak opoznia,. przeciez to stan zapalny + stres.. Nie, nie jest wiarygodna. i nie jest mozliwe..

Gość gość
Dodam tez, ze ten śluz nie wypływa, muszę wsadzić głęboko palce i wyciągnąć, bo sprawdzam jaki śluz mam