Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza

Polecane posty

Gość gość
A wytłumaczysz mi czemu jest nie wiarygodna i jest będzie wiarygodna? Chociaż tak na przyszłość?

Gość gość
To testów nie ma? Po co zawracacie głowie co chwile na forum??:O mamy wam wywróżyć z fusów??:O k***a

Gość gość
Robiłam dziś test jednak po wypiciu herbaty, negatywny, ale oewnie za szybko na test z moczu

Gość gość
Poza tym - w 7 dniu seks w gumce a ty wypatrujesz ciazy? Serio?:D nie wiesz, ze dni płodne rozpoczynają sie 10 dc, a w dodatku zabezpieczenie, a ta juz ba betę leci:O jak ci nie szkoda hajsu to idz.

Gość gość
A skąd wiesz że 15 dc twój partner miał preejakulat na palcu? Przy tobie wycisnął sobie z cycora i ci włożył czy jak?

Gość gość
Wiem ze nie ma żadnego ryzyka z tego stosunku z dnia 7, tylko mówię o sytuacji zaistniałej w 15 dc, gdy podczas zabaw partner włożył ni palec, wcześniej dotykał nim jednak penisa wiec stad preejakulat i to jest to ryzyko. Nie proszę o wróżenie czy jestem w ciszy ze ty tez tylko czy beta w 31dc będzie wiarygodna?

Gość gość
POza tym - jeden dzien spóźnienia:D hahahaha ty masz cos z głowa, czy tak bardzo chcesz byc w ciazy??:O Ja kiedys raz sie bałam, Bo miałam ryzykowna sytuacje (prezerwatywa sie zsunęła i utkwiła we mnie), to ze stresu okres spoźnił mi sie tydzień:O nakręcasz sie i juz masz jeden dzien spóźnienia, idz do Lekarza od razu na usg, po C***j sie bawić w betę i testy:D

Gość gość
Proszę nie o hejty i naśmiewanie się tylko odpowiedzi mądre. Stad moje obawy gdyż od pol roku miałam regularny, zawsze bolały piersi przed teraz nic a nic, i śluz, który jest przezroczysty i ciągnący się a zawsze przed miesiączka miałam lepki biały ...

Gość gość
Dam ci radę - nie uprawiaj, bo nie jestes gotowa. Jak ty sie boisz, ze od palca z ewentualnym preejakulatem zaszlas, Bo okres spóźnia ci sie az jeden dzien, to nie mam pytań:O

Gość gość
To idz jutro na ta betę jak ci sie nudzi.

Gość gość
Niestety ale są takie szanse , w internecie jest ich pełno ;) tak samo jak niby to jest niemożliwe to czemu są ciąże z przerywanca?

Gość gość
Tak jak wyżej c***iszą.to nie jest śluz ciążowy.Na ciąze jest inny.Leci go bardzo dużo i strukturę ma inną.ten to jest śluz na okres

Gość gość
Będzie wiarygodna czy nie? I bez tekstów ze jak ci się nudzi to idz

Gość gość
No właśnie to nie jest typowy przed miesiączka gdyż powinien być biały lepki a ten jest rozciągliwy i przezroczysty i wiele kobiet z tego co czytałam maja taki na początku ciąży

Gość gość
Nie bedzie. Dla przykładu ja uprawiałam seks z partnerem w 13 dniu cyklu z koncem w srodku i jakos nie zaszłam. Tak bylo kilkanascie razy. Przy staraniach zaszlam za pierwszym podejsciem, wiec ty nie masz zadnych szans na ciaze

Gość gość
Ale proszę o wytlaumxzenie jednej rzeczy Dlaczego beta będzie niewiarygodna?

Gość gość
Bhcg będzie wiarygodna. Koniec kropka.

Gość gość
Ni ale ktoś na gorze albo ty pisał ze nie będzie, to co mam myśleć?

Gość gość
Ale po chuj ty chcesz isc na betę po jednym dniu spóźnienia? Jestes walnięta? Poczekaj chociaz te pare dni:O Niby jest możliwość, ale minimalna jak nie wiem. Ja jakos X lat na przerywanym i w ciąże zaszłam przy wytrusku w środku w dni płodne. Jestes jakas niezłe przewrażliwiona autorko, a jak masz takie jazdy, to bierz tabsy.

Gość gość
Suoer dziękuje za opinie ale beta wiarygodna tak? Zrovie dla swojego spokoju i tyle

Gość gość
Raczej chodzi o to ze ciąży nie wykaże bo nie powinno jej być gdyby jednak była to bylabyś genomenem;)

Gość gość
Ni ale jeśli jakimś cudem by była to będzie już chyba podwyższone chociaż 20 pare prawda? czy za wczesnie?

Gość gość
ja pierdziele, nie bedzie wiarygodna dla ciebie... ty chyba chcesz tej wpadki.

Gość gość
Ludzie zrozumcie ze nie chce żadnej wpadki ale gdyby nie było to były dni płodne i dla świetego spokoju chce zrobić betę i pytam grzecznie czy jeśli byłabym jakimś cudem w ciąży to wykazałaby już jutro 31dc.

Gość gość
To straszne ze az tak mozna bac sie ciazy z palca. Sytuacja niemożliwa, test negatyw, teraz bedzie bhcg a potem dla pewnosci wizyta u gienia i usg. Normalnie paranoja. Ale jezeli to ma dac ci spokoj ducha to zrób to wszystko bo sie wykończysz psychicznie

Gość gość
Ale zrozum jedno nie byłoby tego gdyby normalnie Bolały mbie piersi i gdybym miała typowy śluz przed miesiączka jak zawsze. A test ten dziś był po herbacie wiec mocz rozcieńczony... pójdę betę będę wiedzieć wszystko, a palec w prejakulacie w płodne to tez ryzyko

Gość gość
Ja co miesiac mam inne objawy okresu ale typowe jest rozrzedzenie sluzu tuz przed.

Gość gość
Ale ja mam ten śluz od tygodnia, a zawsze miałam ciagle lepki biały śluz.

Gość gość
nie zawsze bola piersi przed okresem. i nie zawsze nie bolą. mnie ciaza wyszła pod wieczór, a pij***ardzo duzo ;)

Gość gość
Skąd wzięłaś takie relewacje, ze test robiony po herbacie jest niewiarygodny, bo rozrzedzony mocz???:D pierwsze słysze takie bzdury. Wez kobieto serio zrezygnuj z seksu az dojrzejesz do niego.