Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza

Polecane posty

Gość gość
No sle w 30 dc robiłam wiec tez może nie być pewien, jutro beta wszystko wyjaśni ;) jeśli chcecie to zaobsetwujcie post to jutro dam znać jaki wynik. Dziwny jest dla mnie najbardziej ten śluz, którego nigdy nie mkalam przed okresem

Gość gość
Nikt Ci tu nic nie pomoże bo każda kobieta jest inna i ciężko po Twoich objawach coś wiarygodnego stwierdzić. Zrób ta betę jutro i będziesz mieć pewność. A najlepiej poczekaj kilka dni. Sprawa tak czy inaczej się wyjaśni.

Gość gość
Zrobię jutro, ale będzie wiarygodna zebym nie musiała się już denerwować? I jak oceniasz szanse na ciąże? I co sądzisz o tym dziwnym śluzie?

Gość gość
Beta hcg zaczyna wzrastać około 48h od zapłodnienia. Jeżeli jest powyżej 5 to jesteś w ciąży ale tak naprawdę poziom tego hormonu najlepiej badać co dwa trzy dni bo ona systematycznie ale wolno przyrasta. Jeżeli tak nie jest i jej poziom spada to doszło do samoistnego poronienia. Tak w skrócie. Ja zrobiłam test ciążowy dwa dni przed spodziewana miesiączka i już wyszła mi druga słaba kreska. Więc test też jest czuły. Dodam że okres mam bardzo regularnie.

Gość gość
Powiedz to jutro w laboratorium i sie przekonasz czy pielęgniarka Zaleci czy każe poczekać Pare dni.

Gość gość
Mnie lekarz powiedział że kobiety często za szybko chcą wszystko wiedzieć. Najlepiej jest poczekać około 2 tygodni na okres A jak się nie pojawi zrobić test. Uwierz że skoro używaliscie prezerwatywy to szansa na zajście w ciążę jest prawie zerowa. Co do Twojej obawy o preejakulat... bardzo mało prawdopodobne.

Gość gość
To nie chodzi o stosunek z prezerwatywa, tylko o ten z palcami i preejakulatem. O nic więcej nie chodzi. I wszystko bybylo okej czekałabym na okres gdyby nie to ze nie odczuwam boleśc****ersi i mam pierwszy raz w życiu taki sluz przed miesiączka. Słyszałyście Wgl o tym zeby przed sama miesiączka śluz się rozrzedzal tak jak ktoś pisał u góry?

Gość gość
Słyszała któraś o tym kiedykolwiek? I patrząc na mój śluz co o nim myślcie co zapowiada?

Gość gość
piguła to ją wysmieje.

Gość gość
Można grzeczniej i dokładniej? Wyśmiać bo jest ryzyko ciąży w dni płodne i preejakulat w pochwie ;)?

Gość gość
badania udowodnil, ze 70% mezczyzn w preejakulacie NIE MA plemników. Pozostałe 30% ma zaledwie sladowe ilosci, które i tak są tymi starymi i słabymi, które zdechną po drodze

Gość gość
Już się puszczasz w tak młodu wieku nie wstyd ci

Gość gość
No a co z tym śluzem? Ze niby rozrzedza się przed śluzem? Słyszał ktoś o tym kiedykolwiek?

Gość gość
sluz sie rozrzedza przed sluzem?

Gość gość
Matka musi być dumna z puszczalskiej córki

Gość PRZEMEK PRAWIK 91
TY KURRWO

Gość gość
Chodziło mi oto czy śluz rozrzedza się przed @ Ale wstałam dziś rano, i śluz całkowicie zmienił swoj wygląd. Jest biały, lepki i Wgl nie rozciągliwy, o czym to może świadczyć?

Gość gość
I mam przeogromna prosbe, czy mógłby ktoś wstawić tutaj link jak zazwyczaj wyglada śluz na początku ciąży bo grzebie w internecie i naprsede nie wiem który to, będę wdzieczna ;) albo niech mi go ktoś dokladnie opisze

Gość gość
Już po becie, około 15 będą wyniki ;)

Gość gość
Mam wyniki :)

Gość gość
wszyscy na tym forum wiedza, ze nie jestes w ciazy.

Gość gość
Beta mniej niż 2, jednak podejrzewam teraz, ze za szybko

Gość gość
Naprawdę proszę o pomoc, pejrwszy raz się spotykam z tym ze przed terminem miesiączki i po terminie jest sam całkowicie przezroczysty ciągnący się śluz, jest go mało ale jednak jest, co jest grane?

Gość gość
Ogólnie jest tak, ciagle odbijanie się po wszystkim, brak bolu piersi, brak bolu brzucha, podwyższona temperatura ciała teraz 37,2 a rano 36,8. No i co najważniejsze nie ma typowego śluzu przed miesiączka tylko mala ilość całkowicie przezroczystego ciągnącego się śluzu. Rano jednak był biały lepki śluz. Nie wiem już co o tym myśleć

Gość gość
powaznie, przestan sie nakrecac. Moze nie mialas owulacji w ogole w tym miesiacu. Idz pobiegac, spotkaj sie na drinki, zyj dziewczyno. Rzadko to mowie, ale ty masz obsesje na punkcie swojego okresu.

Gość gość
Miałam bo około 14dc miałam dokładnie taki śluz jak mam teraz, czyli płodny. Biorę codziennie gorące kąpiele a tu nic ;) I te dziwne objawy

Gość gość
Jak uważacie, kiedy teraz zrobić sikany test?