Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma normalnych mezczyzn

Polecane posty

Gość gośćSylwia s
jak byście byli kobietami to też byście się bali!! przykład? Magda ZUK!psychoanalitykami? nie rozśmieszaj mnie ! jeszcze żaden facet mi nigdy dobrze nie doradził,nie nadajecie się do tego zresztą my jesteśmy same dla siebie psychoanalityczkami , ja np ,żadnej psychoanalizy nie potrzebuję!

Gość gość
Jak się można bać wypic kawę w ciągu dnia w restauracji pełnej ludzi?

Gość gośćSylwia s
jak ktoś jest anonimowy i nawet nie potrafi się przedstawić to uwierz mi ze można się bać.

Gość gośćSylwia s
kiedyś na fb zaprosił mnie do grona znajomych ktoś o fikcyjnym profilu osoby którą ,,teoretycznie znam z reala'' wiedział ze kogoś takiego znam i utworzył taki profil ,potem pozapraszał do znajomych osoby które ja mam w znajomych żeby nie było podejrzane .Jak głupia zaakceptowałam go ,zaczął do mnie pisać ale nieskładnie coś jakby kali pić kali jeść..któregoś dnia weszłam na ten profil a tam ta osoba prowadziła live na żywo -okazało się że to arab .Live prowadził u siebie w gronie innych arabów ubrany w te ich szmaty z turbanem na głowie i mówił po arabsku ,od tamtej pory uważam. Usunęłam go ze znajomych natychmiast.

Gość gość
Jak byś normalnie jak człowiek poszła do restauracji czy go zaprosiła nie byłoby żadnych czatów sratow, tylko normalna, mniej lub bardziej udana randka.

Gość gość
Magdalena zuk tez myslala, ze taki z niej dobry psychoanalityk a poleciala do muzulmanow a byla bezpieczna w ojczyznie z Polakami. Mezczyzni dobrze wam radza ale uwazacie, ze zjadlyscie wszystkie rozumy i potem slabo konczycie.

Gość gośćagatka
Ja tez nie umiem rozpoznać nikogo ale krótko pisze na tum forum ale niesasze to jestbtrudne

Gość sylwia s
19.56 po co mam z kimś chodzić do restauracji?/jestem mężatką! nie czuję takiej potrzeby!mówię tylko ze niektórzy to zjeby!Magda została oszukana! bo normalni faceci nie istnieją! o tym jest ten temat .Po jaką cholerę ja jako kobieta miałabym kogoś zapraszać na kawę na wet nie wiem kogo? nie dość ze to upokarzające to jeszcze idiotyczne.Myśl.

Gość gośćSylwia s
19.57 była bezpieczna? nie bądz śmieszny! kobiety nawet w Polsce nie są i nie mogą być bezpieczne bo facet to takie ułomne zwierze któremu tylko o jedno chodzi.!!Magda uwierzyła bo była zakochana ,to jest cena za zaufanie.Nie warto z nikim być.Lepiej być samej.

Gość gość
nie ma normalnych mezczyzn wsrod wolnych, sa tylko tacy co chca wykorzystac kobiete i tacy sa bluznia na kobiety ,bija, upokarzaja bez powodu

Gość gośćSylwia s
19.56 Jakich czatów?mam na myśli esemesa .Mam kogoś zapraszać nawet nie wiem kogo? ja? kobieta? chyba sobie kpisz!!żenujące .

Gość gośćSylwia s
Nie ma normalnych zarówno wśród wolnych jak i zajętych,kiedyś już św pamięci wujek męża złożył mi niemoralna propozycje -,,choć ze mną do lasku R nie musi wiedzieć'' powiedziałam mu żeby poszedł do żony! ,myślałam ze zwymiotuję byłam miesiąc po ślubie .

Gość gośćSylwia s
19.56 mężatki nie chodzą na randki! zwłaszcza z anonimami.!

Gość gość
Troll Sylwia znowu tu przylazła?gdzie twój mąż trollu? Podobno cię zostawił z dwójką dzieci :(

Gość gośćSylwia s
złe masz informacje nikt mnie nie zostawił ,ma nocna zmianę.A do was faceci rada jakieś idiotyczne czaty internety fora czy inne denne drogi komunikacji mało oficjalne ,gg ,czy inne debilizmy są bez sensu ,świadczy to o was jedynie.normalny człowiek w realu i tylko w realu rozmawia a jeżeli zaprasza kogoś droga esemesową nie potrafiąc się nawet przedstawić to dla mnie to nie jest facet tylko pipa i tyle.Idę mecz oglądać;-)

Gość gośćSylwia s
zostawił mnie? he he he to fajnie dobrze że mi powiedziałaś o tym ,pewnie uciekł w papciach przez pustynię Gobi,widziany był nawet już w Nairobi zawsze mu się murzynki podobały .;-)

Gość gość
Sama tak pisałaś:( Trolu Sylwio weź lekarstwa 🖐️:D

Gość gośćSylwia s
JA pisałam? ty masz omamy weź jakieś leki bo źle z tobą! choć wątpię że tobie jakiekolwiek leki pomogą! ;-)ty jesteś beznadziejny przypadek .

Gość gość
No tak pisałaś trolu Sylwio :( że mąż cię zostawił co się nie dziwię :D

Gość gośćSylwia s
dawaj numer to ci udowodnię trola!

Gość gość
Chora baba

Gość gośćSylwia s
omamy masz idź do psychiatry.

Gość gość
Może najwyższy czas bus ty się udała masz już demencje? Staruszko😘

Gość gość
No ten watek pokazuje "normalnosc" kobiet. ;)

Gość gośćSylwia s
dlaczego chora? cenie prawdę! dawaj numer powiedziałam albo przestań bruździć!Zaraz dam ci trola ,co odwagi nie masz??a to dziwne bo słyszałam ze osoby z manią prześladowczo napadową maja jakąś tam odwagę małą nie małą ale maja.;-)

Gość gośćSylwia s
20.54 demencję? kto jak kto ale na temat demencji akurat mam największą wiedzę ,uwielbiam staruszki ;-)chciałabyś mieć tyle co ja szczylu!;-)lata doświadczenia bierz przykład .

Gość sylwia s
nie mam czasu na durne gadki ,powiem krótko -normalnego faceta jeszcze nie spotkałam nigdy!.Idę..!

Gość gość
troll dalej sam ze sobą gada! ?? Biedna Sylwia

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gośćSylwia s
21.06 numer miałaś podać! a nie troll ja ci zaraz dam trola! dawaj numer ! zobaczysz kto jest trolem!Dawaj numer albo zamknij dziób czy mam swój podać?!!