Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma normalnych mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

w internecie sa same chamy, prymitywy i wulgarne zje.by, erotomani, dewianci i typy z problemami z glowa, samo dno

Gość gość
Fakt!

Gość gość
Napisz jakie są kobiety w Internecie. Jeszcze gorzej.

Gość gość
Ej... Tylko bez takich. Poznałaś którego że takie masz zdanie?

Gość gość
Takich wybierasz.

Gość gość
niestety tak, samo dno

Gość gość
Ja jestem normalny i dlatego nie mam tu na kafeterii powodzenia :D

Gość gość
Takich wybierasz. x raczej powiedzialabym, ze nie ma w czym wybierac, nie ma normalnych mezczyzn sposrod tych szukajacych w internecie, same chore przypadki, niczym sie od siebie nie roznia poza geba

Gość gość
dziś Napisz jakie są kobiety w Internecie. Jeszcze gorzej. nie interesuje mnie jakich dzifek w internecie sobie szukasz, temat jest o facetach, wiec ze swoim bolem du.py idz gdzie indziej🖐️

Gość gość
Faceci nie są normalni wg kobiet bo - chcą seksu ą to jest okropne - lecą na wygląd - w d***e mają moje zainteresowania - chcą ode mnie dzieci i żebym gotowała obiadki - i ogólnie są do dipy bo nie są tacy jak Ja, a ja, jak wiadomo, jestem Z******ta.

Gość gośćSylwia s
racja dobry temat!

Gość gość
i do tego sa strasznie pyskaci i cyniczni, zgroza, co za dno! :O

Gość gość
i pozbawieni kultury osobistej, nie da sie z nimi rozmawiac, jakas patologia czy co :O

Gość gość
sama juz nie wiem gdzie mozna poznac normalnego nie pyskatego faceta, bo ci co sie wypowiadaja w interencie to dramat:O

Gość gość
fakt, jeszcze nie rozmawiałam z normalnym facetem z internetu nawet gdy z początku się tacy wydawali. Na GG to w avatarze mają wstawione nawet zdjęcia kut/asow

Gość gość
nie nawet sensu rozmawiać ,wulgarne zboczeńce ,bez kultury.

Gość gość
Dlaczego szukacie facetów w sieci, czyżby wasz wygląd dyskwalifikowal was z poszukiwań faceta w realu

Gość gośćSylwia s
18.47 ohyda!! dobrze że nie mam gg

Gość gość
gość dziś a czemu wy nie szukacie kobiet poza internetem, czemu podrywanie kobiet w realu co cos nie do przeskoczenia dla was? czemu nie odezwiecie sie do kobiety na ulicy tylko jedyne na co was stac to gapienie sie ? wiec po co sie madrujesz i jeszcze oczekujesz ze my kobiety bedziemy podrywac facetow? tacy nieporadni jestescie?

Gość gość
Z braku normalnych kobiet normalni mezczyzni unikaja pokazywania sie. Zreszta to kobiety wybieraja mezczyzn a nie mezczyzni kobiety. A jaka kobieta tacy adoratorzy.

Gość gość
dziś Ciągnie swój do swego. x nie ciagnie, pipy nie potrafia poderwac kobiety, czekaja tylko bezczynnie az kobieta jakas sama ich poderwie

Gość gość
Za wysokie progi na twoje nogi, Autorko ;)

Gość gość
siedza pipy w domu, boja sie wyjsc, bo uwazaja sie za cud swiata ha ha

Gość gość
18:49 ja tam podrywal wszędzie i nawet mi wychodzi. Zawsze mnie natomiast zdziwiło dlaczego w realu wychodzi mi lepiej niż w sieci. Doszedłem do wniosku że w Internecie są specyficzne kobiety.

Gość gość
19:19 dokładnie. Na imprezie czy w klubie pytasz się dziewczyny czy napije się drinka i albo się godzi albo nie, w sieci żeby na kawę zaprosić to pół roku trzeba. W realu mówisz takiej że ładnie wygląda ta się uśmiecha i jakoś idzie. W sieci powiedz że ładnie wygląda, o ile wy ale Ci zdjęcie, to Cię od zbokow wyzwie.

Gość gość
19.19 czyli jakie?

Gość gośćSylwia s
19.23 uważasz ze sieć to jest normalna forma komunikacji? pełno pedofilów ,troli ,podszywów itp.To nie jest normalny kontakt.W sieci trzeba uważać .ŻONA szwagra ma chyba ze setkę ciapatych na fb w znajomych bo idiotka wszystkich akceptuje i jeszcze z nimi pisze ,,do mnie tez już jakiś brudas ciapaty na fb się przyczepił parę razy -chyba nawet ten sam.Tylko bezpośrednia realna forma komunikacji jest bezpieczna i piszę to jako studentka Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa.

Gość gość
19:24 Chyba najtrudniejsze słowo to "aseksualne". Jakby nie było podrywanie ma.podtekst seksualny, oczywiście z klasą i kultura, a one jakby się tego boją. Szukają raczej przyjaciela albo nawet rzekłbym psychoanalityka. Chociaż zdarzają się wyjątki, i to nawet tutaj. Umówiłem się z dziewczyną z kafeterii po jednym dniu pisania. Nie wyszło ale miło byłem zaskoczony. Ale to wyjątek.

Gość gość
19:29 dlatego jak najszybciej należy weryfikować człowieka w realu.