Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma normalnych mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
Jak uogolniamy to uogolniamy. Nie na normalnych kobiet same szmaty, qrwy i zdziry. Mozemy tak sobie bluzgac. Tak wam sie to podoba kobietki?! gość 2018.06.20 Twoj maz tez jest takim sqrwialym roochaczem?! Moze twoj syn jak go masz? A twoj ojciec, brat? Moze twoi koledzy?

Gość gość
Sylwia to jabana qrwa w koncu jest kobieta. A kazda kobieta to qrwa

Gość gość
Achtung :D Trol Sylwia się zdenerwowała ;)

Gość sylwia s
Posty: 1.560 Domyślnie RE: Kara za obelgi art. 216 § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary. § 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego. Musisz mieć na to świadków , dowody piszesz sama prywatny akt oskarżenia wnosisz go do sądu karnego i opłacasz w kwocie 300 zł Słowo q***a jest obelga i zniewagą!

Gość gość
Opowiedz jak wyzywałaś kobiety że są lafiryndami. :D a teraz się umyj, weź tabletki i idź spać

Gość gośćSylwia s
21.19 rozumiem ze jesteś frustrat , ale teraz odpowiesz mi jeszcze za to karnie za obrazę i za zniewagę bo nie jestem żadną qurwą!!!nie przypominam sobie żebym męża kiedykolwiek zdradziła albo żebym pracowała w burdelu!!! żądam przeprosin a jak nie to sprawa idzie do sądu.

Gość gośćSylwia s
21.51 śmiej się zdziwisz się jak dostaniesz pozew do sądu /leki jakie leki po co? za to też odpowiesz za każdą jawną zniewagę odpowiesz mi karnie mam wszystko skopiowane. Już jeden tak wyleciał z roboty a drugi grzywnę zapłacił .Ja nie żartuję!w przeciwieństwie do ciebie jestem dawno po kąpieli!

Gość gość
Napisano 14 luty 2017 - 12:32 Mateusz, dnia 13 Lut 2017 - 4:26 PM, napisał: Jaka jest kara letnia i kara pieniężna za wyzywanie od: kurw pedałów itp. na stronach internetowych i w smsach? W pierwszym poście tego wątku masz wszystko wyjaśnione. Wysokości kar grzywny, jak również kar odsiadki w więzieniu ustala sąd. Sylwia została nazwana qurwą,w obecności sądu przeprosiny albo grzywna.

Gość gość
Tu każdy każdego wyzywa może wszyscy idziemy do sądu? Niech zamkną to forum? :D tylko kogo chora Sylwia będzie wyzywała i gdzie czas spędzała?

Gość gość
Sylwia nie jest chora a ty uważaj bo za nazwanie jej ,,chorą '' tak samo bekniesz.Nie ma każdy każdego wyzywa ,prawo to prawo! za jego łamanie obrazę i zniewagę osoby grozi kara grzywny włącznie z pozbawieniem wolności w rzadkich przypadkach więc myśl co robisz Nikt nie dał nikomu prawa deptać pluć bluzgać i zniesławiać włącznie z pomawianiem .To jest publiczne forum..

Gość gość
Dobrze Sylwio Nie będziesz wyzywała więcej kobiet ;) Mam wszystkie tematy gdzie obrazasz kobiety :D Do widzenia w sądzie 🖐️

Gość gość
Ale co to za osoba ta SylwiaS. Bo od k***a została wyzwania nie ta SylwiaS. Ale ta druga SylwiaS.

Gość gość
Obrażała kochanki :) chora baba która wszędzie łazi i wyzywa od lat .. idę do sądu :D

Gość gość
Ciekawe - nienormalne bo zlosliwe i dwulicowe manipulantki, materialistyczne, nudne egocentryczki ktore potrafia tylko narzekac na wszystkich(cale pare miliardow, niebagatelna liczba) facetow, przerzucajac na innych swoje wady, kompleksy i ograniczone myslenie psychopatki najglosniej krzycza, ze "nie ma normalnych". Moze gdyby przez pryzmat wlasnej psychozy, bujajac sie z luboscia w oparach swoich paranoi by jedna z druga i dziesiata nie ocenialy innych, swiat okazalby sie bardziej "strawny". Do psychologow cale stado lemingow powinno sie wybrac a nie pyszczyc, psy wieszac i w inny sposob karczemnie kalumnie wylewac na ofiary wlasnych podwojnych standartow i hipokryzji. Slowa "wstyd i dno" nie oddaja nawet 1% gargantuicznej zapasci moralno-spolecznej jaka prezentuje wiekszosc "wpisow"

Gość gość
Wy obrazacie mezczyzn to i was beda obrazac. Proste. Nie chcesz byc obrazana to nie obrazaj innych. Slowo qrwa nie jest obelga bo takiego slowa nie ma jak bys nie wiedziala nie ma w jezyku polskim wyrazu z "q" zreszta kobiety chodza dzis na marsze szmat wiec jezyk sie zdewaluowal i zmienil.

Gość Sylwia s
gość dziś Masz racje przepraszam. Nie ma sprawy.

Gość gość
Byłem w 10 letnim związku, nie wiedziałem co to randkowanie w sieci no ale przyszedł i na to czas. Taki portal fotka 90% zdjęć to próby pokazania jaka jestem sexy i dobra w łóżku, no ale nic takie czasy więc zagaduje normalnie, miło się rozmawia żadnych podtekstów erotycznych z mojej strony i nagle ciach dostaje fote z piersiami czy mi się podobają... I podobny schemat z większością kobiet. To myślę że takie teraz normy i sam chętnie zagaduje o sexie i od razu jestem zboczeńcem. Rozumiem że mężczyźni w necie są tacy a nie inni ale to wy kobiety nawet mnicha wprowadzićie na zła droge...

Gość gość
Nie ma

Gość gośćSylwia s
7.19 nie pisz za mnie !!! trolu! ja nie mam za co przepraszać bo ja nikogo nie obrażam!!! a zostałam nazwana qurwą ! ja tak tego nie zostawię!!!

Gość gośćSylwia s
6.55 GDZIE KOGO OBRAŻAM?????NIE MASZ PRAWA!!!słowo,, q***a ''jest obelgą -ściganą z kodeksu karnego!!! nie życzę sobie będziesz mnie przepraszał przed sądem!!!

Gość gośćSylwia s
7.35 WCHODZISZ NA TAKIE PATOLOGICZNE STRONY SZMACIASTE A POTEM WIELKIE ZDZIWIENIE? a co to normalnych kobiet w normalny sposób w realu nie potrafisz szukać? nikt ci na takie strony wchodzić nie kazał .W kościele nie szukaj prostytutek a na fotka pl nie szukaj zakonnic proste i logiczne.Trzeba nie mieć rozumu żeby na takie strony wchodzić!!!

Gość gość
6.55 Jesteś normalnie podłym gnojem z całkowitym brakiem szacunku!!

Gość gośćSylwia s
Dla mnie słowo k***a to największa obelga jaka tylko może być ,kiedyś przez to chciałam sobie życie odebrać bo uważam się za osobę czystą porządna wierzącą ,kiedyś chciałam być zakonnicą bo kocham Boga!!! w całym swoim życiu tylko z mężem byłam nikogo nawet nie całowałam nie dotykałam ,z nikim nie chodziłam ,z nikim nigdy na kawie nawet nie byłam !! Nie masz prawa tak mnie obrażać!!!!Najbardziej szanuję siebie waśnie za to ze nie jestem jak inne !! szmaty !a ty śmiesz mnie obrażać? nie podaruję!!zapoznaj się z kodeksem karnym ..bo widać w ogóle go nie znasz.Nikt nie będzie mnie deptał!!!bezkarnie!

Gość szczesliwa____
A ja powiem, że przez internet poznałam swojego męża. I jestem bardzo szczęśliwa. Zresztą wielu znajomych też. Tylko dla mnie internet to tylko droga komunikacji, po 1, 2 rozmowach od razu spotkanie. Po co tracić czas w necie? No i nie żadne portale randkowe, tylko portale sportowe, bo szukałam jedynie ludzi do wspólnego spędzania czasu, robienia tego co lubię. Sama dawałam swoje ogłoszenia na portalach społecznościowych i organizowałam spotkania. Internet to naprawdę świetna sprawa, jeżeli potrafi się go używać z głową. A dlaczego net a nie real? Bo większości z tych ludzi nie byłabym w stanie spotkać w realu. Poza tym np. facet sam nie pójdzie na kurs tańca, a jest wielu chętnych, normalnych, którzy by poszli, ale nie mają z kim, bo brak takich znajomych. Polecam i życzę wszystkim szczęścia ;)

Gość gość
KURS TAŃCA PRZEZ INTERNET DOBRE .

Gość szczesliwa____
Nie przez internet tylko w realu. W internecie tylko wstawiasz ogłoszenie, że szukasz osoby towarzyszącej. W realu się spotykacie, zapisujecie i tańczycie. Proste i przyjemne ;)

Gość szczesliwa____
Poza tym kurs tańca to tylko taki przyklad. Równie dobrze mozesz dac ogloszenie ze szukasz kolegi do wspolnych spacerow czy lazenia po gorach czy jeszcze jakiejs innej pasji. Wazne zeby to byla Twoja pasja. Tak samo, ze szukasz kolezanki do rozmow, jezdzenia rowerem, czy jeszcze czegos innego. Wiele osob tak poznalam, nie zawsze sie udaje znalezc znajomych, ale bywa, ze tak jest. Poza tym dlaczego chcesz wszystko robic w necie? Net to tylko przekaznik jak np sms. Zawsze po zgloszeniu sie kandydata lub kandydatki od razu sie spotykamy w realu. Pozdrawiam wszystkich ;)

Gość gość
no chyba tak www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM&t=170s