Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda L

Zabiegi kosmetyczne na twarz latem w Poznaniu??

Polecane posty

Gość Jagoda L

Chcę poprawić swój wygląd, zależy mi na odmłodzeniu twarzy, oczyszczeniu, wygładzeniu skóry i pozbyciu się plam. Obawiam się teraz ostrego działania promienie słonecznych bo mam bardzo wrażliwą cerę. Na jakie mogę się teraz zdecydować zabiegi, proszę mi doradzić miłe Panie?

Gość Aga Agnieszka
chodż poparzymy cie po znajomosci

Gość marawstala
Peeling kawitacyjny i jakies maski

Gość Olkama
Polecam niechirurgiczny ale skuteczny lifting twarzy i głębokie nawilżenie poprawiające jędrność i kolorystykę cery w Klinice Medycyny Estetycznej ProDerma w Poznaniu. Ja korzystałam z profesjonalnych usług bardzo miłej i sympatycznej pani dermatolog Magdaleny Dembińskiej, która fachowo oceniła moją cerę i doradziła jakie zabiegi będą najbardziej korzystne dla mnie latem.

Gość Liliana_1
Próbowałam domowymi sposobami oczyszczać skórę lecz efekty były średnie. Muszę przyznać, że to nie to samo co wykonanie specjalistycznego zabiegu w profesjonalnym wykonaniu przez lekarza dermatologa. Ostatnio koleżanka poleciła mi Klinikę Medycyny Estetycznej Proderma w Poznaniu, gdzie pani doktor wykonała mi mikrodermabrazję i mezoterapię . Byłam zachwycona efektami widocznymi od raz, moja skóra przybrała zupełnie inną jędrność, gęstość, stała się elastyczna i dobrze nawilżona. Wygląd twarzy odmienił się na bardziej wypoczęty, młodszy, odświeżony. Polecam fachowe usługi na poziomie.

Gość Sława44
W okresie letnim bardzo ważne dla mnie w wyborze zabiegów na twarz było bezinwazyjne i bezpieczne działania w celu odmłodzenia wyglądu. Zdecydowałam się na Klinikę Proderma w Poznaniu, gdzie terapie wykonywane są przez lekarzy specjalistów w dziedzinie dermatologii i kosmetologii, dermatochirurgii. Pani doktor, która mi wykonywała zabieg, na pierwszej wizycie przy ocenie skóry wzięła pod uwagę duże nasłonecznienie jakie już jest o tej porze roku i podatność na podrażnienia. Kuracja została wykonana perfekcyjnie, w atmosferze pełnego relaksu z zapewnieniem higieny i komfortu. Zabiegi mezoterapii bezigłowej przywróciły jędrność, gładkość, dobre nawilżenie i wygładzenie zmarszczek. Polecam wysoką jakość usług i indywidualne podejście do klienta!

Gość Karolcia P
Myślę, że w przypadku suchej skóry warto zdecydować się na peeling kawitacyjny. Polecam wykonanie w profesjonalnym gabinecie pod okiem specjalisty dermatologa. W zeszłym tygodniu miałam wykonany przez dr M. Cieślińską w Poznaniu w Klinice Medycyny Estetycznej. Na początku pani doktor świetnie wyjaśniła zasady działania i spodziewane efekty kuracji. Zabieg był bezbolesny i polegał na oczyszczanie skóry z zaskórniaków za pomocą fal ultradźwiękowych oraz następuje złuszczenie warstwy rogowej, zmniejszenie stanów zapalnych, wygładzenie i odświeżenie skóry. Wszystko fachowo, skrupulatnie i w miłej atmosferze. Wyszłam super zadowolona z efektów.

Gość gość
Trochę już po wakacjach, teraz chyba najlepsze są peelingi. Chciałabym się przejść do jakiegoś dobrego lekarza. Co sądzicie o Dr. Marcie Cieślińskiej z Poznania?

Wykonywałam peeling kawitacyjny w Prodermie w Poznaniu. Moja cera jest wyraźnie odświeżona i wygładzona. Polecam :)