Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o moim życiu dlaczego tak jest...

Polecane posty

Gość gość

Bylam tylko w jednym związku trwal 6 lat od rostania minęło 3 lata.. I nie mialam nikogo żadnego faceta żaden związek... Ludzie mi sie dziwią dlaczego ja jestem sama ze taka ladna dziewczyna..jak to mozliwe.. Moja siostra ma 22 a juz przez te 3 lata miala 2 facetów teraz jest wlasnie od niedawna z Nowym mieszkają razem a ja nie mam nikogo nikt mi sie nie podoba jakoś do nikogo nic nie czuje..

Gość gość
No i dobrze. Możesz zająć się sobą i swoimi sprawami.

Gość gość
po prostu otwórz się na nowe znajomości

Gość gość s
W zasadzie sama sobie odp. Bo jak nikt się nie podoba to oni faceci to czują, ten dystans. Jesli jeszcze jestes bardzo ladna to potęguje ten dystans. Owszem twą urodę sprobują wykorzystać samce alfa ale oni ci się nie podobają. Ich alfa może ucierpieć. Lepiej znależć ladną i chetną niż kompromitować się. Z pewnoscią jest taki model dla ciebie na tym świecie. Bo tego kwiatu pół światu, lecz jak go znależć?. Otóż to. Może na kafeterii? ;)

Gość gość
Uroda to nie wszystko, poprostu masz zrytą banie dlatego mężczyźni cię nie chcą .

Gość gość
Może nie jest tak ładna jak mowi. Ladne nawet ze zrytym beretem są mile widziane na moim podbrzuszu.

Gość gość
Ale ja sie otwieram na nowe znajomości heh...i jakos nigdy nic..juz mam dosc poznawania nowych facetów..ale jesli nie bede poznawac to nigdy nie poznam tego jedynego.. Mam 26 lat niedługo nie mam sfalej pracy non stop szukam jezdze raz tam pracuje pozniej kilka miesięcy w innym miejscu jakos wszystko mnie dobija

Gość gość s
Brakuje ci stabilizacji. Wkrada się flustracja. Nie dziwię się. No i niech podejdzie który z kwiatami i źle się odezwie. Ale praca dom facet jeden jedyny ktory przycisnie do łózka to w sumie powszechne marzenia.

Gość gość
Noo cos w tym jest

Gość gość
autorko masz gg?

Gość gość s
Autorko masz wlasnie branie :D Jedynie musisz mieć gg

Gość gość
Mam branie ale nadal sama

Gość gość s
Jak mocno przypili to oć do mnie. ;)