Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciążowy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny równy miesiąc temu (25.05) doszło do zbliżenia z zabezpieczeniem między mna a moim facetem, ale była sytuacja w której się wystraszyłam. Tydzień niecały później zaczęłam mieć dziwne objawy typu zawroty głowy, było mi niedobrze, wydawało mi się ze częściej sikam ale ustało kiedy dostałam okres 7 dni wcześniej (w cyklu 32 dni). To było dziwne wiec w 18 dniu od współżycia zrobilam 2 testy z drugiego moczu ale wyszły negatywne. Dzisiaj zrobilam jeszcze jeden czyli 31 dni oś wspolZycia ale po południu i tez wyszedł negatywny. 0 drugiej kreski, nawet bladej. Sadze ze można wykluczyć w 200 % ciąże?

Gość gość
Czy on wklada mietkiego czy za slabo wpycha? Ja marze o dziecku. autorka tematu

Gość gość
Prosiłam o normalne odpowiedzi. Po to mamy te forum a nie po to by pisać głupoty jak Ty wyżej, domniemana „autorka”..

Gość gość
Ej no dajcie spokój. Róbcie te testy 2 dni po i dziwcie się, że wynik negatywny a potem ciąża albo przynajmniej jej objawy. Poczekaj 6 tygodni i wtedy rób test, to będziesz miała pewność, czy jesteś w ciąży czy nie. Skoro po miesiącu po nic nie wyszło to pewnie nie.

Gość gość
Nie robiłam testu 2 dni po tylko 18 dni po i teraz w 31 dniu dla 100 % pewności. Zapytałam tylko o zdanie bardziej doświadczonych ale widzę se sama dzieciarnia.