Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matek1909

Kolezanka udaje niedostepna. Co robic? POMOCY!

Polecane posty

Gość Matek1909

Witam. Zawsze sie smialem z ludzi co pisza na takich forach ale sam mam problem. Mianowicie kolezanka do ktorej zarywam zaczela ostatnio zgrywac niedostepna. Skad to wywnioskowalem? Z nia sie normalnie pisalo lecz ostatnio odpisuje praktycznie tylko Kk lub Ok i ja nic nie interesuje co w przeciwienstwie do ostatnich tygodni nietypowe do niej jest. Zaczelo sie to ostatnio od domowki (niemcy) gdzie byla z jej siostra. Watpie by znalazla sobie kogos innego. Tam byli ludzie starsi od niej o3/4/5 lat i mi sie wydaje ze ona wtedy duzo z siostra gadala i to jest taktyczne zagranie (mam taka nadzieje) . Ona i jej starsza siostra wiedza ze do niej zarywam (jak sie naj***lem to poszedlem do niej smiech.gif co bylo bledem chyba). Kolejnym powodem jest ze pisze do niej a ona czyta i nie odpisuje i jak 2. raz napisze to odpisze (ostatnio od tej domowki jakos). Ale wtedy dretwa rozmowa jest bo ja praktycznie tylko pisze. Jak u niej bylem ostatnio u niej to jakiejs niedostepnej nie grala (chyba). Jeszcze zauwazajac ze pokazywala zainteresowanie lub tak mi sie wydaje wczesniej. I teraz pytanie. >Mam ,,zaatakowac,,? >Odpuscic na jakis czas i nic nie pisac? >czy z nia pogadac o tym? P.S Powiedziala innemu koledze ze nie ma na co liczyc a mi tego nie powiedziala wiec chyba dobrze smiech.gif

Gość gość
a moze nie udaje? przestan stalkowac ludzi, obsesje sa niezdrowe.

Gość gość
odpuścić, powiedziała koledze że on nie ma na co liczyć czy że ty nie masz na co liczyć?

Gość Marek1909
Ona powiedziala jej koledze ze nie ma na co liczyc bo stal sie strasznie zazdrosny bo sie spotykalismy kilka razy

Gość Marek1909
ja jej nie stalkuje tylko widzialem snapy, wiec.

Gość gość
Olej ją c***o.