Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy,depresja, nerwica? Confessional.pl

Polecane posty

Gość gość
beznadzieja, dla chorych psychicznie

Gość gość
lepsze jest www.dlachorypsych.pl

Gość gość
jak ktos ma probemy to nie jest chory psychicznie :)

Gość gość
a ja uważam że strona jest fajna. Po logowaniu staje sie serwisem spolecznosciowym. Potencjał jest.

Gość gość
Spoko steonka a ludzie co mysla ze jak ktos ma problem to nienormalni sam jest tepy i prosty

Gość gość
Lubie!

Gość gość
a gdzie tam jest ze mozna lubic na fb?

Gość gość
Ja też nie widzę gdzie sie polubuje. Portal fajny, dficyt jest na takie cos

Gość gość
Ja chciałam załozyć tam konto ale jest jeszcze za mało osob zeby zaczac pisać. jakoś tak mi łyso jest. Ja leczę się od 5 lat. Ostatnio zmieniałam psychoterapeutę i takie notatki to wybawienie bo nie musisz przechodzić przez wszystko po raz kolejny. Całe to opowiadanie i przezywanie od nowa. Ilez można? Notatki do tej pory robilam na papierze ale teraz się przerzucam. Stronka pomysłowa bo można udostepniać komu się chce i zarejestrowani sa na niej lekarze

Gość gość
Strona ma fb, bardzo subtelna, klimatyczna i elegancka. I nie jest prawdą, że jak ktoś ma peoblem to jest chory psychicznie - takie rozumowanie maja nasze babcie :)

Gość gość
Strona jest beznadziejna, kolejne zwykłe forum dla psycholi

Gość gość
10:56 Dokładnie, kolejne siedlisko patologii w sieci. Dla takich powinna być tylko jedna strona - z wykazem adresów do poradni psychologicznych / psychiatrycznych oraz jednym telefonem alarmowym. I tyle.

Gość gość
Nie zgadzam się, siedliskiej patologii to jest kafeteria :) ja tam nie widze patologii tylko ludzi ktorzy sie zwierzają, a jak sie zaglebic to czesc z nich jest na tyle swiadomych ze chodzi do lekarza i prowadzenie pamietnika jest praca domowa zadana przez psychologa

Gość moniaaaaa1
Założyłam tam konto z ciekawości i strona jest niezla. To nie jest forum. To raczej mały portal społecznosciowy dla ludzi ktorzy maja potrzebe opowiedzenia swojej historii.

Gość gość
No ja myslę, że gadanie z kims bliskiem, pisanie pamietnika i terapia to 3 zupłnie rozne rzeczy ktore sie nie wykluczaja tylko uzupełniaja. Portal fajny, ale na razie nie mam potrzeby zeby sie logowac

Gość gość
Zalogowałam się na probe i zdziwilam sie ile tam jest opcji. Fajna stronka i polecam z czystym sumieniem! Brzmi jak reklama hehehe

Gość gość
Strona bardzo elegancja. Takie miejsca są lepsze niż grupy na fejsie, bo mozna byc anonimowym

Gość gość
Jeden rodzaj dziwek to oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami.

Gość gość
to sprawka demonów za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi. S. Angela przypomniała tu postać ojca Mattea La Grua, franciszkanina, który egzorcyzmował na okoliczność nowotworu, a ludzie zdrowieli. - Jan Paweł II beatyfikował karmelitę, który egzorcyzmował tych wszystkich, którzy do niego przychodzili. Wielu doznawało uzdrowienie także ze zwykłych chorób fizycznych - dodała. - Wynosząc na ołtarze tego karmelitę Jan Paweł II powiedział nam czyńcie jak on bo wiele chorób rodzi się z działania złego – podsumowała s. Angela Musolesi. Książka „Egzorcysta Watykanu” o. Gabriela Amortha i s. Angeli Musolesi

Gość gość
Szkoda ze tam sie trzeba rejestrowac z checia bym cos napisala gdybym nie musiala zakladac konta

Gość gość
No trzeba, ale strona to nie kafeteria gdzie kazdy za przeproszeniem debil moze sie wypowiedziec i nawtykac ci glupot

Gość gość
Jakby zrobili bez logowania to bylby tam syf jak tu. Rejestracja jest sitem - komu zalezy i jest powazny zaloguje sie, kto robi sobie z nudy jaja albo jest gimbaza odpada

Gość gość
Za mało uzytkowników żeby się logować

Gość gość
druga kafeteria jest niepotrzebna

Gość gość
hyhyhyhy kafeteria? kafeteria to speluna

Gość gość
Zaraz wam się wyspowiadam, a tu jest moja pupa (_._)

Gość jakub tyr
znam, korzystam za namową swojego psychiatry. Stronka prosta, ale po logowaniu funkcjonalna. Do terapii w sam raz

Gość gość
Służby czyhają na chorych psychicznie i opóźnionych, żeby ich oskarzyć o przestępstwa popełniane przez siebie, kolegów, osoby z ich rodzin, PO-wców itd., tak jak to było w przypadku Komendy. Wiedzieli, że chłopak ma jakieś problemy psychiczne i wybrali go na kozła ofiarnego zamiast prawdziwego mordercy, który jest synem polityka PO. Spowiadając się ze swoich problemów psychicznych w necie, wkładacie im do ręki broń przeciwko wam. Dzięki temu dowiadują się jakie są wasze słabe strony i o co ewentualnie mogą was pomówić. Mają w was rezerwuar potencjalnych ofiar do wsadzenia zamiast swoich krewnych i znajomych. Komenda siedział 11 lat, a wy macie pewność że w ogóle wyjdziecie? Teraz rządzi PiS, który stara się regulować te sprawy i przywracać sprawiedliwość. A co będzie w 2019? Jeśli PO z powrotem dorwie się do władzy, to nastanie bezhołowie i znowu będą skazywać niewinnych ludzi.