Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowy kierowca

Nie dotknąłem dziewczyny a policja chce mnie oskarżyć o współudział w gwałcie

Polecane posty

Gość kaimar
Trzeba było jechać tak szybko żeby nic nie mogli zrobić. I podjechac pod komisariat. Gdyby to się wydarzylo naprawde oczywiście bo pisał to kiepski autor prawiczek z małymi jądrami.

Gość gość
Mogło się zdarzyć cos analogicznego, a on tylko zmienił szczegóły zdarzenia. Rozeznaje, czy będzie współoskarżony.

Gość gość
A co się stało z tą dziewczyną? Żyje?

Gość gość
Przecież brałeś w tym udział. Widziałeś, ze ona nie chce a nie zadzwoniłeś na policje

Gość ferlena
Będzie za nieudzielenie pomocy. Bo mógł to zrobić. I jeszcze się zdradził że jest prawiczkiem bo inaczej by pomógł a nie ciekawie patrzył w szparkę.

Gość gość
A która normalna kobieta tak się upije a później idzie z dwoma do taksówki?

Gość gość
A Ty jakie masz wykształcenie, że śmiesz mi zarzucać kłamstwo? Jesteś kobietą czy mężczyzną. Jak to drugie to pewnie zaraz zaczniesz udowadniać mi że faceci są szlachetni i przyzwoici. Twój kolega autor właśnie pokazał jacy jesteście bohaterscy. Gratuluję. xxxxx jestem kobietą, prawnikiem , mam podyplomowe z psychologii i od lat pracuję dla fundacji wspierającej kobiety w przypadkach kiedy doznają przemocy. Dlatego wiem, ze takie niemądre i prymitywne posty i głupie generalizacje świadczą o problemach ich autora ze sobą

Gość pechowy kierowca
@ kaimar dziś Trzeba było jechać tak szybko żeby nic nie mogli zrobić. x Buuuhahaha człowieczku naiwny czy w ogóle czytałeś do końca co napisałem? Chciałem tak zrobić, żeby jechać dalej, ani mi w ogłowie było zatrzymywać się ale jak szarpnął mnie za ramię w trakcie jazdy to taki zygzak na szosie zrobiłem, że całe szczęście, że nic nie jechało z naprzeciwka bo byłaby czołówka jak hooy. Jak miałem w takich warunkach wieźdź ich na komisariat? Prędzej do rowu byśmy zajechali niż do psiarni. Idiota ale doradził.

Gość gość
spoko, posiedzisz za współudział, albo co najmniej pomocnictwo. To i tak parę lat, poznasz fajnych kolegów pod celą, też ci tak przejadą tyłek ze będziesz piszczał jak dziewica

Gość gość
Autorze jestes debilem bo nic nie zrobiles by pomóc tej dziewczynie trzeba bylo na policje dzwonic wysiadajac z auta.Albo ich wyploszyc w inny sposob a ty jeszcze patrzyles ??????psychol .Albo kazac im wysiadac a ty co bales sie ich 2 tak?????mieka faja z Ciebie tfu rzygam naCiebie i mam nadzieję ze za nie udzielenie pomocy dostaniesz odpowiedni paragraf.

Gość gość
15:42 Ja Ci wierzę, że pracujes w fundacji wspierającej kobiety ale czemu nie qspomniałaś, że chodzisz tam z wiadrem i mopem? Widzisz, pracowanie w jakiejś instytucji to nie wszystko. Trzeba mieć wiedzę i wykształcenie. Zdobądź je najpier, dorównaj mi i dopierobwtedy zabieraj głos.

Gość gość
Lepiej wjechać do rowu niz dawac im przyzwolenie na g**** tej dziewczyny, musi byc prowokacja, tobie nie grozili a wiec nie ma co sie tlumaczyc zastraszeniem, jestes gorszy od nich bo biernie patrzyles i nic nie zrobiles, zdychaj w pierdlu

Gość lebensohl
Prawiczku widać że piszesz ze smartfona bo robisz charakterystyczne błędy. Gdybyś naprawde miał taką sytuację jak wymyśliłes to byś ze strachu narobił w spodnie i problem by się rozwiązał.

Gość gość
A ty jak baran stales i patrzyles i numeru na policje zapomniales tak??????tez bys tak stał gdyby twoja corke g****ili????i jeszcze ci stanal jak to ogladales????? I maja racje ze o pomocnictwo Cie scigaja!!!!

Gość gość
nie za nieudzielenie pomocy, ale za pomocnictwo- kara taka jak za sprawstwo, czyli przy gwałcie zbiorowym, albo za sam gwałt , bo przy zbiorowym jesli go umozliwił, to jest traktowany jak gwałciciel nawet jesli sam dziewczyny nie dotknał, czyli co najmniej 3 lata pierdla

Gość gość
Autorze jestes debilem bo nic nie zrobiles by pomóc tej dziewczynie trzeba bylo na policje dzwonic wysiadajac z auta.Albo ich wyploszyc w inny sposob a ty jeszcze patrzyles ??????psychol .Albo kazac im wysiadac a ty co bales sie ich 2 tak?????mieka faja z Ciebie tfu rzygam naCiebie i mam nadzieję ze za nie udzielenie pomocy dostaniesz odpowiedni paragraf.

Gość gość
A jak się bałeś to po tym zdarzeniu mogłeś jechać ma policje

Gość gość
Ja Ci wierzę, że pracujes w fundacji wspierającej kobiety ale czemu nie qspomniałaś, że chodzisz tam z wiadrem i mopem? Widzisz, pracowanie w jakiejś instytucji to nie wszystko. Trzeba mieć wiedzę i wykształcenie. Zdobądź je najpier, dorównaj mi i dopierobwtedy zabieraj głos. xxxx spoko laska, już pomasturbowałaś swoje ego, , niestety ja mam wykształcenie a ty dalej siedzisz w szkółce piłowania paznokci:) , ale z elementami psychologii :D

Gość gość
To chyba prowo, ale takie c***y jak autor istnieją. Zero męskości... Dla takich powinna być sroga kara. Kastracja i 5 lat pozbawienia wolności.

Gość gość
Facet w twoim aucie gwałci dziewczynę? Wyjmujesz telefon i dzwonisz na policję. CO NAJMNIEJ! Jesteś taksówkarzem? Łączysz się z centralą, w 5 minut masz wokół siebie gliny! A ty co robiłeś?

Gość gość
@ gość dziś Mogło się zdarzyć cos analogicznego, a on tylko zmienił szczegóły zdarzenia. Rozeznaje, czy będzie współoskarżony. x Dokladnie to samo pomyslalem. IMHO on ich znal, rzeczywiscie ich wiozl i rzeczywiscie patrzyl jak te skurfiele ja gwalca. Moze nawet pomagal przytrzymywac. Wspomnial nawet, ze i jemu proponowali zeby zg****il i pewnie by skorzystal gdyby cos ich nie wyploszylo (moj domysl). Teraz zmienil pare szczegulow i probuje udawac idiote, ze niby tylko kierowal i nie bral w g****ie udzialu. Chce wybadac co mu grozi z taka linia obrony. Tak sadze.