Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bez sensu to wszystko

Polecane posty

Gość gość

wychodzi na to ze kobieta ma być jak ta święta krowa i czekać aż jakiś facet się nią zainteresuje, to faceci wybierają, to oni mogą podrywać kogo chcą. Bez sensu. jako kobieta mam dość że nie mogę nikomu okazać zaintyeresowania bo jak tyko to zrobie to jestem spalona na wejściu

Gość czizas
idz i nie wracaj

Gość gość
nie wiem czy innym kobietom to odpowiada bo mnie nie. mam czekać i wybierać z tych którzy mi się nie podobają...lipa

Gość gość
Jeżeli facet jest atrakcyjny dla innych kobiet, to (nie ma co się oszukiwać) on wybiera, którą kobietę chce. A muszą chcieć siebie oboje, z wzajemnością.

Gość gość
Ja zaczepiem wszystkich jak leci, dosiadam sie i gadam.

Gość gość
gość dziś nie wiem czy innym kobietom to odpowiada bo mnie nie. mam czekać i wybierać z tych którzy mi się nie podobają...lipa x Nie. Masz czekać aż wybierze Cię ten, który Tobie się spodoba.

Gość gość
Co Ty wygadujesz? Chetnie uslysze cokolwiek od kobiety, ze mnie zauwazyla. Ja to nie mam sie do kogo odzywac, chyba, ze na jakims portalu. Kobieta tylko nie powinna zapraszac na randke, ale zagadac moze.

Gość gość
te gierki mnie męczą, mam udawać jak idiotka, że mi nie zależy

Gość gość
No na pewno. Uhm. Juz sie robi. Right. To ja sobie wybiore KTO mnie sie spodoba a jak ja jemu nie to wypad ;)

Gość gość
Masz czekać aż wybierze Cię ten, który Tobie się spodoba no to juz wiem czemu jest tak duzo singli

Gość gość
A ja zapraszam na randki i nawet sie oswiadcze a kto mi broni?

Gość gość
kto mi naopowiadał? zycie mi to powiedzialo, spodobal mi sie facet, zrobilam pierwszy krok i jaki efekt? zerowy, on jest obojetny, znudzony. bo to oni musza miec frajde, a kobieta co ma miec z tego?

Gość gość
A jak mi odmowi to powiem mu: spier...j ;)

Gość gość
Ja bym przyjechala do niego z pierscionkiem spytala czy zostanie moim zonem?

Gość gość
gość dziś No na pewno. Uhm. Juz sie robi. Right. To ja sobie wybiore KTO mnie sie spodoba a jak ja jemu nie to wypad oczko.gif x No oczywiście. A co Ty sobie myślałaś? :D Musisz zrozumieć, że nie możesz przywłaszczyć sobie tego, co Tobie się akurat w tym momencie podoba. Nie można mieć wszystkiego! :) Nie rozumiesz słowa "NIE"? Jak nie to nie i idziesz szukać dalej. Brutalne, ale tak jest. Na szczęście w tych czasach jest z czego wybierać :D Nawet jeśli są to rozwodnicy :D

Gość gość
Powinno byc po rowno a nie ze jeden moze sie oswiadczy a kobieta nie moze. A dlaczego nie moze? A powinno byc tak ze albo jedno albo drugie chce sie zdeklarowac a nie jakies zasady od prahistorii.

Gość gość
dziś A ty co myslisz ze łaske mi zrobia kolesie co mi sie nie podobaja? Aha i jako kobieta musze tylko z takich wybrac? :D bo mi samej nic nie wypada. Sorry ale to nie prehistoria :D a jak koles nie chce to odrzucenie nie robi na mnie wrazenie bo tez mam go wtede w d.

Gość gość
Moga mnie odrzucic i ze tysiac razy i tez nie zrobi to ba mnie wrazenia bo nie szukam ciasbej glowy bukowej z zaprogramowanym zasciankiem tylko faceta ludzkiego ktory traktuje jak partnerke a nie ze kobiecie nic nie wypada i pruderia. Nie lubie tege.

Gość gość
Lubie koshe, zwlaszcza te miny odrazy i obrzydzenia :D bo kobiecie nie wypada. He he he

Gość gość jeden
Autorko jako facet już dojrzały uważam że podjęcie inicjatywy z Twojej strony to tylko kwestia odpowiedniej formy. Faceci lubią zdobywać ale boją się też odrzucenia. Dlatego wielu jest nieśmiałych. Tak naprawdę to zależy co chcesz zrobić. Napisz jak sobie wyobrażasz swoją inicjatywę a powiem Ci jaka może być reakcja. Była taka scena w filmie Tootsie gdzie Jessica Lange zwierza się przyjaciółce (dustin hoffmann przebrany za kobiete), że marzy że kiedyś facet po prostu podejdzie i powie że mu się podoba i ma ochotę na sex z nią. I Hoffman już jako facet podchodzi do niej na imprezie i mówi to. I co? Dostaje w twarz.

Gość gość
Kiedys kobietom nie wypadalo nosic spodni. To trzeba zreformowac to oswiadczanie sie.

Gość gość
Nie chciałam mu mówić niczego wprost, chciałam po prostu się z nim zaprzyjaźnić, przyzwyczaić go do siebie, stworzyć więcej okazji do tego żeby coś się stało. On jest dość nieśmiały więc myślałam że tak będzie najlepiej, nie agresywnie. Ale on i tak wyczuł o co mi chodzi, nawet nie odpisuje mi na wiadomości, a pisałam bardzo rzadko!

Gość gość
A co faceci myślą na temat oświadczania im się przez kobiety? Żałosne czy urocze? Jak Wy kafeterianie byście na coś takiego zareagowali?

Gość gość jeden
Może po prostu kogoś ma i nie jest zainteresowany? Albo się boi związku? Albo jest... Niemądry?

Gość gość
Ja nie lubie pruderii i stawianie kobiet w roli tych slabych co to maja podlizywac sie facetowi obiadkami i czekac grzecznie jak.pieseczek siad na pierscioneczek. Nie.

Gość gość
Oswiadczanie sie nie przy pomocy pierscionka bo facety nie noszom pierscionkow ale np przy pomocy ...portfela? Kobieta podchodzi i mowi: czy zostaniesz moim mezem i wrecza mi portfel na znak milosci. Czy to nie xtra?

Gość gość
nie ma nikogo, jestem pewna że zadziałała tu ta cholerna zasada - kobieta nie może zrobić pierwszego kroku, on wie że mi się podoba więc jest znudzony, będzie wolał polatać za kimś kogo sam sobie wybierze :(((( a ja co mam zrobić? siedzieć bezczynnie i czekać aż ktoś mnie wybierze, to nic że ten akurat mi się podoba

Gość gość
Siedziec i plesc makate niczym wierne Pebelopa az raczy sie odezwac. Taka twoja zenska rola.

Gość gość
Dobry jest na poczatku taki kontakt, zebym widzial, ze moge sie podobac. No a pozniej juz pol na pol. Jak tak bedzie tzn, ze sie sobie podobamy. Mnie dzis zaskoczyla kolezanka, ma chlopaka a martwila sie, ze mnie 2 dni nie bylo. Nie powiem, ale uruchomily mi sie uczucia. Tak, ze pierwszy kontakt z Twojej strony, to cos bardzo fajnego, zeby poinformowac ze jestes zainteresowana.