Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bez sensu to wszystko

Polecane posty

Gość gość
Hm, zrobiłaś jakiś odważniejszy krok w stronę faceta i już byłaś pewna, że to będzie strzał w dziesiątkę? Na jednym jedynym przykładzie wyciągasz wnioski? Życie to nie jest bajka, że co sobie zażyczysz to będziesz mieć. Trzeba zawsze liczyć się z tym, że może nie wyjść i próbować z innym. To nie koncert życzeń.

Gość ap ap
Ludzie, gdzie po 30-tce poznac wolnych facetow i jak poznac, ze sa wolni?

Gość gość
bardzo rzadko się z nim kontaktowałam żeby nie przesadzić ale i tak wyszło źle, jestem załamana tą sytuacją ale najbardziej chyba tym że zawsze tak będzie, mam siedzieć cicho i czekać na krok z przeciwnej strony :(

Gość gość
gość dziś Oswiadczanie sie nie przy pomocy pierscionka bo facety nie noszom pierscionkow ale np przy pomocy ...portfela? Kobieta podchodzi i mowi: czy zostaniesz moim mezem i wrecza mi portfel na znak milosci. Czy to nie xtra? x Może kupić sygnet, czyli taki pierścień dla mężczyzny. I co wtedy? Przyjąłby takie oświadczyny czy odrzuciłby, uznając że to żałosne, że kobieta się oświadcza?

Gość gość
i co ja mam teraz zrobić? on już się nie odezwał, a jeśli jakimś cudem to zrobi to co? mam udawać że jednak mi się nie podoba, może jeszcze mam go olewać, chore gierki

Gość gość jeden
Rozumiem że chodzi o to żebyście byli razem. A więc to jest jednak kwestia metody bo stereotypy są obustronne. Tak więc okaz mu teraz ostentacyjną obojętność. Żaden facet tego nie lubi i będzie ciekaw dlaczego tak się stało bo zobaczy że jednak coś traci. Podrażnione męskie ego. Jak to nie pomoże to rzeczywiście jakiś niemota z niego.

Gość gość jeden
Nie odezwał się więc tym bardziej okaz mu obojętność. Gierki, być może ale albo chcesz czegoś albo stereotypy wygrywają. Wiem, i tak źle i tak nie dobrze.

Gość gość
raczej się nie odezwie, jestem spalona :( każda inna będzie lepsza bo będzie tajemnicza, niedostępna...brak słów :(

Gość gość
dziś A co za roznica kto komu sie oswiadcza?

Gość gość
Ja nie widze roznicy i nie uwazam ze mezczyzna ma sie oswiadczac. Jest rownouprawnienie wiec o co chodzi?

Gość gość jeden
No nie tak szybko. Nie każda inna tylko ta która mu się spodoba. A i to nie gwarantuje że on spodoba się jej.

Gość gość
Nie wmawiaj sobie, ze niedostepna to lepsza. Moglas sie nie spodobac mu jednak. Dla mnie te niedostepne na portalach uwazam, ze sie tam bawią i dla kazdego sa takie.

Gość gość
A dlaczego mam nie wziac facets na rece i nie przeniesc go przez prog domu? Bo pradziadkowie i pra pra mowili ze kobiete sie przenosi?

Gość gość jeden
Spróbuj w końcu ktoś ten świat zmiemia. I tak już w partnerstwie /małżeństwie role się zmieniają a facet nie jest już dawno myśliwym który musi przynieść upolowane jedzenie.

Gość gość
Dokladnie. Ja mowie jak chlopak, moj chlopak jak dziewczyna wiec to ja go wezme na rece.

Gość gośćŁadnaLady
Mężczyzna poluje tak, to jest

Gość gość
czyli tak - kobieta ma nic nie robić, żeby pierwszy krok należał do niego, facetowi musi się spodobać dziewczyna, potem ona musi go zaakceptować, do tego mogą być nieśmiali itd. wiec pytam jak to się dzieje, że w ogóle są jakieś pary? strasznie dużo czynników musi się zgadzać...

Gość gość
to od dzisiaj siedze i czekam i będę mówić kandydatom - nie, nie, nie, nie...skoro ja nie mogę sobie wybrać kogoś, za 50 lat może będzie zwiazek, ae najwazniejsze zebym nie robila pierwszego kroku, chyba dam sobie spokoj ze zwiazkami w takim ukladzie

Gość gość
ktos mi sie podoba a ja mam siedziec cicho i czekac na cud, skad ta osoba ma o tym wiedziec?! czytanie w myslach?

Gość gość
Tak więc okaz mu teraz ostentacyjną obojętność. Żaden facet tego nie lubi i będzie ciekaw dlaczego tak się stało bo zobaczy że jednak coś traci. Podrażnione męskie ego. x Boże co za brednie. Ona się chłopakowi nie podoba, więc okazywanie mu obojętności ani go grzeje ani ziębi, powiewa mu to po prostu.

Gość gość
ktos mi sie podoba a ja mam siedziec cicho i czekac na cud, skad ta osoba ma o tym wiedziec?! czytanie w myslach? x Weź przestań już chrzanić, tylko poszukaj sobie innego fajnego faceta i go zagadaj.