Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorwidmo

Fakty i mity o starszych

Polecane posty

Gość Autorwidmo

Kobietach. Dlaczego młodsi meżczyźni lecą na kobiety starsze od siebie. Chodzi o wieksza różnicę wieku np. 10, 15 lat. Nie rozpisujcie sie zaraz o seksie. Albo, obalcie mity na temat kobiet 40+

Gość gość
Kobieta po 40 tce jest mądra ustatkowana w uczuciach i nie leci na kase tylko chce miłości i szacunku taką mam mimo iż mój wiek 37

Gość gość
To widać, ze mentalnie akceptujesz taką kobietę. A jej fizyczność też?

Gość gość
Ja mam partnerkę 13 lat starsza. Szczupła i zadbana, no ale młodsze też takie są, ma natomiast jedna cechę której nie mają młodsze. 100 % kobiecość i w kobiecie. Kazdy ruch, gest, zachowanie, spojrzenie, nawet jak je to robi to z taka gracją że szok. To tego zawsze nienagannie ubrana i to odpowiednio do sytuacji, normalnie klasa. Do tego jak sama mówi uwielbia sex, w sumie młodsze też lubią, ale ona nie dość że lubi to jeszcze chce wszystkiego spróbować i na wszystko się godzi. Jest po prostu z******ta. Ja 33, ona 45.

Gość gość
Przecież 40+ to już zmarszczki, tu i ówdzie się odkłada ( mimo dbałości o figurę). Nie przeszkadza to wam?

Gość gość
Zalezy jak wyglada, jak sa slabe geny i szybko sie starzeje, to widac wszystko na skorze.

Gość gość
Od razu mam widok pewnej starej modelki i tego muzyka.

Gość gość
Jestem 40 plus. Mojej figury moze mi pozazdroscic wiele mlodszych dziewczyn. Wiem czego chce, nie wysylam setek smsow ,gdy partner wychodzi z domu. Gotuje albo wychodzimy zjesc na miescie. Piore, albo nie piore. Wiem czego chce i nie placze gdy maz oglada mecz. Ide z babami na piwo. Panowie maja odebrac nas z miasta. Tyle.

Gość gość
Znowu ten zboczeniec zakłada tematy. Przestańcie żyć bajeczkami, młodych facetów którzy chcą starych bab jest może 0,00001 procenta.

Gość gość
Autorze, skąd to założenie, że chłopaki wolą starsze kobiety. To że ty wolisz starsze nie oznacza, że wszyscy tacy są. W moim środowisku prawie wszyscy moi kumple i znajomi mają młodsze od siebie partnerki. Kilku ma równolatki. Jeden ma starszą o rok. Jeden ma starszą o 6 lat,a rekordzista ma starszą o 8 lat- ich sprawa- ja w życiu nie związał bym się z kobietą w takim wieku. Moja żona jest młodsza o 3 lata. Jeśli chodzi o mnie to nigdy nie szukałem partnerki wśród starszych dziewczyn. Od zawsze wiedziałem, że będę miał młodszą od siebie drugą połówkę. Starsza mogła być tylko koleżanką, ale nic więcej.