Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DagmaraPajączek

Mega kaszel suchy,podejrzenie kaszlu psychogenne psychologgo,

Polecane posty

Gość DagmaraPajączek

Ma watpliwości.Dziecko w lutym miało stwierdzoną astme ,teraz ten sam lekarz wyklucza tą możliwość wszystkie badania ok ,jedynie na mykplazme dodatnie.Młoda ma odstawione leki,ale bardzo pokasłuje nawet leżąc na łóżku i ogladajac bajkię.Nie mam pojęcia co jeszcze robic.Jak jej pomóc? Może ktoś miał taką sytuacjię.Nie wiem moze wziaśc ja na sor?

Gość gość
Najpierw musi byc wyleczona z infekcji mykoplazma. Pozniej sprawdz u niej refluks, to czesta przyczyna kaszlu i pochrzachiwania.

Gość DagmaraPajączek
Jak sprawdzic ten refluks ?Jakie zrobic jej badania?Powiedzieli ze kiedys mialanta bakterie nic nie kazała mi podawac.

Gość DagmaraPajączek
Jak sprawdzic ten refluks ?Jakie zrobic jej badania?Powiedzieli ze kiedys mialanta bakterie nic nie kazała mi podawac.

Gość Karolina Astrid
Żeby sprawdzić refluks to o ile mi wiadomo to chyba zostaje gastroskopia ? u małych dzieci na pewno jest to przeprowadzane w znieczuleniu ogólnym. Co do mykoplazmy to jest bardzo ciężkie do wyleczenia :/ Trzeba przez okres 21 dni zażywać antybiotyk. Ja jeszcze w domu dodatkowo mam oczyszczacz powietrza z nawilżaczem , który łagodził objawy https://goodair.pl/sklep/sharp-kc-d60euw/