Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EVS

Jak KULTURALNIE wyprosić kogoś z naszego przyjęcia?

Polecane posty

Gość EVS

Mam żonę i rocznego synka. Uważam się za mega szczęśliwego człowieka. Córka żony z poprzedniego małżeństwa ma siedemnaście lat. Mieszka z nami. Jako dzieciak (dla mnie to dzieciak) jest idealna. Nie mamy żadnych kłopotów. Nauka, ambitne plany. I od dwóch lat spotyka się z tym samym chłopakiem. To syn naszych dobrych znajomych i syn mojego partnera w firmie. Oczywiście nie ma żadnej gwarancji, że zostaną razem, ale pewnie chcielibyśmy by tak było. W lipcu są imieniny mojej pasierbicy. Z naszej strony zaplanowaliśmy prezent i kolację w restauracji. Ja, żona, ona z chłopakiem i jego rodzice. Niestety mam problem. Ona zaprosiła na ten wieczór swojego kolegę. Chce żeby był z nami. Mówi, że go lubi i zależy jej żeby był. Nie bardzo wiem, jak go stamtąd nie tyle wyprosić, co sprawić by nie przychodził. To ważne dla nas żeby go tam nie było. Macie podobne sytuacje.... Jakieś rady?

Gość gość
Nie da się KULTURALNIE kogoś WYPROSIĆ, bo ludzie kulturalni tego nie robią:)

Gość gość
powiedz mu: Spieprzaj dziadu.

Gość gość
wykradnij telefon pasierbicy i napisz do kolegki smsa ze przyjecie odwołane

Gość gość
Jak KULTURALNIE wyprosić kogoś z naszego przyjęcia? x Łapiesz delikwenta za fraki i warcząc: ''wypie*dalaj!'' wyrzucasz za drzwi. Proste :P

Gość gość
Ale gowniane prowo.