Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śluz w pochwie

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie do kobiet. Od nie dawna uprawiam seks. Czy to normalne że moja kobieta ma taki śluz w pochwie co wygląda jak sperma ? gęsty i biały ? Wadze jej kilka razy wyciągam a tu wszystko jak w s*****e...

w okresie dni niepłodnych tak. W okresie dni płodnych jest przeźroczysty i rozciągliwy ....

Gość gość
nie prawda !! ktoś ci ją ***** i się w nią spuszcza a ty potem sie paplasz w czyjejs s*****e

Gość gość
Dzięki za odpowiedz darkecer Autor

śluz płodny i niepłodny naturalnie różni się. Dzięki temu kobiety, które potrafią regularnie się obserwować są w stanie określić kiedy jajeczkują ale tylko w rękach bardzo wprawnej kobiety ta metoda zapobiegania ciąży jest skuteczna - więc przestrzegałbym aby się na tym opierać jeśli nie ma odpowiedniej praktyki w takiej ocenie. Co ciekawe metoda oceny śluzu i metoda objawowo-termiczna jest akceptowana przez Kościół Katolicki

Gość sabinasz4
nie przejmuj się - to normalne. żeby zasięgnąć informacji, możesz poczytać dział "Zdrowie" na NaturalnaPlodnosc :d

Gość gość
Co ze bzdura śluz jak sperma przestańcie bzdury tu pisać

Gość gość
Darkeacer tylko w rękach wyprawionej kobiety ? Odrużnic gęstą spermę od rzadkiego śluzu to jak masło maślane

Gość gość kotka
Jeżeli masz dni płodne śluz przypomina białko jaja kurzego. I pisze ci to jako 40 letnia baba:D

jeśli się tego nauczy to nawet facet potrafi to odróżnić. Ale trzeba być zainteresowany kobiecą fizjologią i tego chcieć. Ponieważ padło pytanie czy taki śluz może być to odpowiedziałem, że w dni niepłodne tak - i tyle bo taka jest fizjologia. Po dniach płodnych śluz zmienia wygląd, konsystencję i jest taki, jak opisał to pytający

Gość gość
Myślę że biała nie jest?

Gość gość
Masz konkurenta który Ci zalewa dziewczynę :)

Gość gość
Jest tak że sperma nie wygląda jak śluz i nie słuchaj głupot gdyby tak było że kobieta ma biały śluz w dni niepłodne to by łatwo było Owszem jest innej konsystencji ale bez przesady

Gość gość
BuHa ha ha 20lat po ślubie i nigdy na k*****e nie miałem śluzu jak sperma

piszą ci, co nie mają pojęcia. To nie jest żadna sperma tylko śluz (cervical mucus), którego kolor, konsystencja i charakter zmienia się w zależności od fazy cyklu jak na obrazku poniżej https://i0.wp.com/www.shammaspecialitycentre.co.za/wp-content/uploads/2016/05/12096118_1676928112571821_4596129699290548071_n.jpg?resize=480%2C371