Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa etapy życia kobiety

Polecane posty

Gość gość

Gdy ma 20 lat - "Spadaj ode mnie ofiaro losu, taka ciapa jak ty nie ma u mnie żadnych szans, wolę badboyów, bo badboye kochają najmocniej." Gdy ma 30 lat - "Samotna matka pozna uczuciowego i wrażliwego mężczyznę na poziomie, z własnym mieszkaniem i dobrymi zarobkami."

Gość gość
to prawda

Gość gość
i co? znalazła twoja mama tego wrażliwego mężczyznę z dobrymi zarobkami?

Gość gość
Znalazła :-) I mamy razem jeszcze trójkę dzieci, razem czwórkę. I jesteśmy bardzo szczęśliwi. A zamiłowanie do badboyów to fakt faktem, ogromna głupota.

Gość gość
To ma związek z tym, że 20 latki mają często zawartość pampersa zamiast mózgu.

Gość gość
NIEKTÓRE MAJĄ TAKIE ETAPY Gdy ma 20 lat - "Nikt mnie nie chce, bo jestem mało rozrywkowa, choć ładna, no - ale nie umiem się "sprzedać. Nie zrezygnuję z bycia dobrym człowiekiem." Gdy ma 30 lat - "W sumie fajnie mieć młodszego męża, a to, że ma dom i firmę, to tylko plus." Reasumując, nie wiem po co uganiasz się za mało wartościowymi kobietami, a potem płaczesz.

Gość gość
Inne etapy: Gdy ma 20 lat - "Spadaj ode mnie ofiaro losu, taka ciapa jak ty nie ma u mnie żadnych szans, wolę ustawionych." Gdy ma 30 lat - "Fajnie nie pracować, a żyć na poziomie." Gdy ma 40 lat - "Na godne życie po rozwodzie starczy, dziecko mam, a do seksu jest tyyylu młodych mężczyzn..."