Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek z Poznaniia

Dziewczyna która nie potrafi gotować, nie powinna mieć prawa wyjść za mąż !

Polecane posty

Gość gość
dziś Nie przeceniaj się:):):):)wyślij fotę ,zobaczymy tą urodę . Dzisiaj dobrze zarabiającym kupić audii już za 100tys to pryszcz więc nie zabłysnęłaś

Gość gość
dziś Zgadzam się z tobą,Polki to dupodajki,nawet Murzynowi :D Często wyjeżdzałam z mężem służbowo do Egiptu to naprzyglądałam się na nasze rodaczki,jak spuszczone z łańcucha,to było upokarzające patrzeć na nie.

Gość gość
Wiesz tobie to nie grozi bo murzyni jak murzyni ale Arabowie już mają swoje wymagania bo wiedzą że Niemki szwedki ukrainki o nich marzą więc trzymaja wysoko poprzeczkę , byle czego nie tykaja

Gość gość
Racja , widziałam ostatnio jak jakiś arab miał w znajomych same laski z polski ,,Ukrainy , Rosji , Azerbejdżanu i pod każdym zdjęciem mu slodzily, więc taki arab jak chce to zaplodni 100 bab :D

Gość gość
Chyba myślisz o sobie? bo mi nic nigdy nie grozi,raz że mam normalny zdrowy związek a dwa że brzydzę się takimi babami.Proste

Gość gość
To się ciesz a ja się brzydze kimś kto się uczepil jak rzep psiego ogona faceta nawet jakby ja lal i zdradzal

Gość gość
Ktoś wcześniej napisał ...w przybliżeniu... każdy znajduje swojego,więc jak komuś pasuje to jego broszka,nie podniecam się cudzą głupotą.

Gość gość
jakas kretynka emanujaca nienawiscia do wszystkiego co cyckow nie ma dostala mentalnej sraczki i pisze post za postem, kazdy charakteryzuje sie niewybrednie prostackim poziomem wulgarnej pogardy... i najwyrazniej "mysli" (w sensie emuluje myslenie), ze bedzie udawala kilka osob... brak ku temu odpowiednich umiejetnosci, charakterystycznie zryta psychika wyziera czesto z 2-3 nastepujacych po sobie"wypowiedzi". ktos tu po prostu troluje i nabija licznik, a ludzie daja sie "wciagnac" w szambo dyskutowania z jakims gownej w babskiej skorze. zenujace.

Gość gość
Jakiś Tomek z Poznania napisał durny post- po co o tym dyskutować.

Gość gość
nie umim gotować i jezdym syma :)))))))))))))

Gość gość
[17:38 tu same kretynki,ty też i nie lepsza

Gość gość
17:38 skoro uważasz że to piszę jedną osobą to widocznie sam tak robisz uposledzony trollu

Gość gość
17:38 a ty się prymitywny analfabeto naucz interpunkcji i ortografii bo się te twoje wypociny wscieklego stulejarza ciężko czyta , i nie stawiaj kilku kropek jak nie wiesz kiedy użyć przecinka na miły bóg - troglodyto

Gość gość
Widzisz autorze, ze polki to same materialistyczne leniwe lozkokarierowiczki. Po to im parytety by dostac posade za plec.

Gość gość
Ktoś kto wymyśla tego typu durne posty nie powinien mieć prawa do ich zamieszczania.

Gość gość
22:14 materialistyczne bo wymagają żeby facet też sie dokladal do rachunkow i leniwe bo nie chca takiemu nieudacznikowi ucierac doopy? Ja tu nie widzę materializmu w żadnym poście za to widzę kwik januszy że muszą cokolwiek zrobić