Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek z Poznaniia

Dziewczyna która nie potrafi gotować, nie powinna mieć prawa wyjść za mąż !

Polecane posty

Gość gość
15/09Skoro o facecie dobrze śiadczy że potrafi gotować,to świadczy o kobiecie która wprost przeciwnie,ni huhu? zaliczyć do nieużytków/odpady?

Gość gość
Ja tam uważam, że najlepiej, jakby jedno i drugie potrafiło np. i gotować i kosić ten trawnik, czy inne niby zależne od płci rzeczy.

Gość gość
dziś To że nie umiesz i nie lubisz gotować mogę zrozumieć ale to że nie potrafisz czytać ze zrozumiem teksty to raczej nie rozumie i chyba nikt kto uważał na lekcjach.

Gość gość
"teksty"? A nie "tekstu" czasem? ;)

Gość gość
15:12 to zle uważasz,ja jestem kobietą delikatną i nie widzę się przy takich pracach,to zajęcie dla panów,co nie oznacza że nie umiem prowadzić kosiarki ale nie wchodzę w to tak jak nie pozwolę by chłop mi mieszał w garze,niech miesza tam gdzie jest potrzebny.

Gość gość
gość dziś Po prostu uważam, że to jest po prostu praktyczne, jak jedno i drugie potrafi się sobą zająć: a) potrafił coś sobie ugotować za kawalera, zamiast żreć zupki chińskie, lub wisieć na matce b) w razie nieobecności żony/jej niedyspozycji zdrowotnej, będzie w stanie ugotować coś dzieciom, lub żonie i sam nie padnie z głodu.

Gość gość
dziś [15:15 było ich więcej,nie jeden,kazda forma jest dobra

Gość gość
Akurat w tych czasach facet to ma govno do gadania co kobieta powinna a co nie , facet od kobiety różni się tym że to są prymitywy i całe ich życie kręci się wokół kobiet , ciągle oglądanie się za spodniczkami , kobieta ma więcej mózgu więc woli sobie kupić dildo , kota i mieć święty spokój , mi jest pyskaty januszek nie potrzebny choć umiem gotować , sprzątać i pracuje

Gość gość
a mnei by się nie chciało stać codziennie w kuchni w zamiar za to, że mąż raz na tydzień czy dwa skosi trawę. Trochę nieproporcjonalnie dłużej zajmuje gotowanie.

Gość gość
gość dziś Jasne, bo lepiej płacić komuś, niż samemu ogarnąć, w razie potrzeby, bo jest się delikatnym? Powinno się bardziej praktycznie patrzeć na życie.

Według mnie, zarówno kobieta, jak i facet powinni potrafić obrócić się w kuchni i przyrządzać posiłki, jako że jest to elementarny wyznacznik samodzielności, umiejętność służąca przetrwaniu. Ci, którzy nie potrafią/nie chcą/nie mogą, ostatecznie zasilają kabzę restauratorom i innym dostawcom, ponosząc konsekwencje finansowe, często zdrowotne, oraz skazują się na niezaradność w razie nagłych okoliczności... chyba nie warto być taką życiową ofermą.

Gość gość
w takim razie powinno być "tekstów" w tym kontekście. "To że nie umiesz i nie lubisz gotować mogę zrozumieć ale to że nie potrafisz czytać ze zrozumiem teksty...." "To że nie umiesz i nie lubisz gotować mogę zrozumieć ale to że nie potrafisz czytać ze zrozumiem tekstów..." Kogo, czego? Tekstów. Wiem, że się czepiam, ale to zawsze zabawne jak ktoś wyskakuje z argumentem o czytaniu ze zrozumieniem, a potem robi głupi błąd ;)

Gość gość
Jak zachodzi potrzeba to najgorszy MATOŁ upichci,gorzko,słono ale cosik będzie.Nie myślcie że mężczyżni są tac tępi,bez kobiety świetnie sobie da radę i lepiej na tym wyjdzie.Myślicie że jesteście nieocenione bo dajecie im.......,każda dajest was na swiecie więćej i z czasem tylko pozostanie wibrator

Gość gość
gość dziś Ale żeby ci włożył to jest ten prymityw OK

Gość gość
15:20 ja nie płacze z tego powodu w tym kraju i tak faceci to nie zaradne, grube pasztety ,,już młodzi obrzydzaja wyglądem , Więc jak będę chciała mieć dziecko to się przespie z jakimś facetem ładnej narodowości żeby mieć ładne dziecko a ty wal gruche

Gość gość
15:22 brzydze się rodzimych facetów są mało atrakcyjni , wolę dildosa i oglądanie szwedzkich aktorów filmów dla dorosłych :D

Gość gość
gość dziś a dla was walenie konia....i obiadki u mamusi na kolankach :D

Gość gość
15:23 Mówi samo za siebie,wiesz jak się nazywa takie jak ty?

Gość gość
Ale PATOLOGIA i to są kobiety???? szok

Gość gość
15:25 zdanie obsranego Januszka mnie nie obchodzi , idź na skargę do mamusi ze kobiety zmadrzaly i nie chcą takiej kuli u nogi jak ty :D

Gość gość
" ale patologia o to sa kobiety " właśnie jak ona śmie nie pozwolić zrobić z siebie niewolnice, kucharke ,praczke sprzataczke przynieść wypłatę panu i władcy , no bezczelna

Gość gość
I jeszcze urodzić panu dziecka, które potem sama wychowa.

Gość gość
Kobiety nigdy nie były mądre zacznij od tego,zawsze były roszczeniowe,bezczelne,manipulantki,niektóre z dnem moralnym,wulgarne i gorsze od najgorszego mężczyzny. One nawet między sobą się żrą jak pies z kotem,o zazdrości nie wspomnę.Faceci nie mają takich problemów. Idz wypierz brudne majty ,szkoda zasu na twoje pierdoły,bo nikt twoich głupot więcej nie będzie czytał mądralino za dychę

Gość gość
15:32 "dziecko" nie dziecka

Gość gość
Zaraz wybuchne śmiechem od tej męskiej hipokryzji facet pisze " i to ma być kobieta? ?" A jak są razem w restauracji to mówi kobiecie " plac za siebie sama mamy ROWNOUPRANIENIE "

Gość gość
gość dziś Czy związek małżeński polega na rozliczaniu się kto w danym dniu /tygodniu zrobił więcej.A jak mąż zarabia 12 tys.a żona 2,5 tys to co wtedy???? jak należy się rozliczać z takim partnerem?

Gość gość
15:37] i ma rację,w domu mu tez powiesz ugotuj sobie bo jest równouprawnienie:),same tego chciałyście więc gdzie widzisz problem.

Gość gość
Ja widzę tylko roszczeniowych brzydkich januszy którym się świecą oczy na moje nowe audi na które zarobilan pracując w banku w Niemczech , taki golodoopiec myśli że mu się NALEZY piękna bogata, która gotuję jak mamusia

Gość gość
To za swoje 12 tys (słodkie to) zapłać za obiad w restauracji :) Bo kobieta utrzyma się za 2.5 i mniej narobi

Gość gość
Polskie buraki wbijcie sobie do lbow, tresujcie sobie psa a nie kobiety bo skończcie jak faceci w Szwecji , gdzie szwedki z własnego wyboru zostają samotnymi matkami i rodzą dzieci murzynom i arabom