Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczny chlopak

Polecane posty

Gość gość

Chlopak w zasadzie juz byly.. co chwile robil mi uwagi chce sie upewnic ze sobrze postepuje zrywajac znajomosc z nim. No ostatnio zebyl roztarla ten puder bo wygladam jak idiotka, jak cos mu opowiadam to kwituje slowami ze jestem p******a, raz popchnal mnie wypchbal mnie z domu w jego mniemaniu to bylo uzasadnione bo zrobilam awanture przy jego matce, zrobilam owszem bo mam dosc tych ciagluch docinkow i odzywajia sie do mnie jak do smiecia. I jescze zalozylam mu konto pracuje w bankowosci i przy logowaniu cos mu jie zagralo nq fo on ze to moja wina ze to przez moja niekonpetencje tyle ze to joe moja wina ,tylkl systemu bo wszystko zrobilam jak trzeba! Caly czas klocimy sie ostatnio nie chce mivsie z nim gadac nawet , co myslicie wystarczajace powody by zerwac relacje? On oczywiscie pozniej wszystko obraca kota ogonem ze mi grzecznir zwracal uwage tylko grzecznie to byloby gdyby powiedzial zebym roztarla puder a nie nazywa mnie idiotką. I oczywiscie teksty ze jetsem przewrazliwiona itd. Kurrrr powiezzcie cos wesprzyjcie mnie bo nie wiem moze ja sie faktycznie myle.

Gość gość
kolejna, uwieszona na menelu idiotka!

Gość gość
Zgadzam się z wypowiedzią wyżej głupia kobyla uwieszona na zwykłym debilu i menelu, jesteś aż tak bezwartosciowa że taka patologia umysłowa cię popycha ? Ja bym gada kopnela w jajca gdyby mnie popchnal; a jak powiedział że wyglądasz jak idiotka bo nie rozstarlas pudru to trzeba było powiedzieć że on wygląda jak debil całe dnie 24 godziny dziennie 7 dni w tygodniu

Gość gość
Nie jestem na nim uwieszona! Spotkalisny sie raptem kilka razy po 5 latach niewidzenja sie,. Myslalam ze bedzie inaczej tym razem, przez ten czas nie mialam zadnych toksycznych ludzi w okol siebie i oduczylam sie takich relacji i takich nie chce w sowim zyciu. On teraz gra obrazona ksiezniczke vo go opieprzylam ostatnio, uwielbia robic z siebie ofiare. Mi sie nie chce tego kontynuowac chce poznac wasze zdanie na ten temat.

Gość gość
W sumie to mozecie tak pisac ja wiem ze on jest toksyczny chce sie utwierdzic w przekonaniu ze na pewno mam racje, bo on probuje robic mi pranie mozgu, twierdzac ze wszystko gra, a ja jesgen przewrazliwiona.

Gość gość
olej go i żyj! po co ci on? są inni, nie toksyczni. naprawdę jest w czym wybierać. 🖐️

Gość gość
za gupia jezdes na robote w banku nie zalsugujesz na nic procz sprzatania

Gość gość
Ja rozumiem gdybyś była biedną brzydką dziewczyna z patologii ale jako pracownik banku być z takim bucem? Przecież ty chyba jesteś z jakimś dresiarzem

Gość gość
Okej mozeciw tak pisac, nie obraza mnie to wcale..moze powinnam faktycznie zastanowic sie nad soba, jakos tylko w jego przypadku mam taka dziwna slabosc, zbyy dlugo go znam i kiedys sporo nas łaczylo.

Gość gość
Zycie zawodowe a prywatne to co innego poza tym spotkalismy sie rapten kilka razy i widze ze cos nie gra, nie jestem z nim w zwiakzu nie wiadomo ile, w ogole nawet nie kest to zwiazej. I moze jestem za glupia na taka robote ale wy tez kultura obrazajac mnie tu za wiele nie pokazujecie. No ale okej moze troche nalezaly mi sie takie komenatrze moze faktycznie bez sensu sie jeszcze zastanawiam nad nim

Gość gość
Sporo cię laczy z kimś kto nazywa cię jak psa? Nawet mój chłopak po zawodowce mnie w życiu tak nie nazwał

Gość gość
kobieto powiedz sobie: było, minęło. i zacznij wreszcie żyć jak chcesz, bez wspomnień o trupie z przeszłości. nie rozumiem, jak mogło zależeć ci na kimś, kto jest niewiele wart? piszesz o nim "toksyczny", a oczekujesz, że dla ciebie się zmieni? masz ty wyobraźnię :D

Gość gość
Chociaz nie nic mi sie nie nalezy, ale dobra niewazne mniej wiecej wlasnie prezentujecie podobny poziom do niego.

Gość gość
Należą ci się te obelgi , skoro wyzywa cię fagasik który niby coś do ciebie czuję to czemu ma cię nie wyzywać obca osoba widząc twoją zależność ? Sorry ale chyba zaskugujesz na kogoś kto cię nazwie kochaniem i ten puder ci sam palcem rozetrze a nie kogoś kto ci ubliza za taką p*****le

Gość gość
Nie ze sie zmieni ja wlasnie wiem ze sie nie zmieni dlatego chce to zamknac i nie mam nawet ochoty robic mu wyrzutow bo wlasnie w ten spoosb bede robic z siebie idiotke. Jakos ciezko zaakceptowac mi fakt ze on taki jest, bo spotkalismy sie moze 5 razy a juz to sie konczy, mialam jakas naiwna nadzieje ze tym razem bedzie inaczej, aczkolwiek nie jest.

Gość gość
zakończ to bez słowa. ta lekcja powinna cię czegoś nauczyć. przede wszystkim budowania większego szacunku do siebie samej 🖐️

Gość gość
Wiem o tym. Ja przez ten c as czulam jak powoli sama trace szacunek do siebie a przez te lata ostatnie w ogole nie bylo takiej sytaucji zeby ktos obrazal mnie.. teraz to jestem wsciekla na niego i na sama siebie ze teoche dalam mu sie urobic przez chwile.. ale dobra niewazne od tej pory bedzie inaczej

Gość gość
Czyli trujesz doope ludziom na forum kim kogo widzialas 5 razy ? W takim razie możesz nawet dziś zerwać kontakt o zapomnieć , skoro ci ubliza bez powodu to po ślubie się zacznie lanie

Gość gość
Kazda kobieta chce toksycznego mezczyzne dlaatego normalni mezczyzni nie zostaja ojcami.

Gość gość
Ja bym usunęła numer takiego fagasa, kazała spadać z mojego życia bo jak nie to dzwonię na policję

Gość gość
gość dziś Kobiety takie jak autorka lubia byc bite

Gość gość
Kolejna co chce z siebie robić matkę terese meczennice , jak chcesz udawać święta to daj datki na sieroty albo pomóż w domu dziecka , bycie z patologicznym wsiurem to nie dobro tylko głupota , nie szanujesz życia które dali ci rodzice zadając się z kimś takim

Gość gość
5 lat temu znalismy sie wtedy bylismy ze soba blisko, pozniej kontakt sie urwal nie widzialam go 5 lat, po czasie spotkalismy siebprzypadkien i znow zaczelismy sie spotykac on chcial jes z-ca ze raz sprobiwac*****erwsze spotkanie byl no prawie cud miod. A pozniej sie zaczelo to samo co kiedys. Ja sie dlugo leczylam wtedy z tego zwiazku pozniej powoli odcinalam sie od takich toksycznych znajomosci.

Gość gość
No spoko wiecje ze obrazajac mnie tutaj nie roznicie siesię niczym od niego ale okej to mowi o was przede wszystkim nie o mnie. Nie jestem zadna meczennica, nie mam zamiaru fo ratowac bo jest dorosly ani tyn bardziej zmienaic naczytales sie chyba jakichs kiepskich poradnikow i odpieprz sie gosciu.

Gość gość
Weź z nim ślub , niech cię zatlucze będę się śmiać , wcale mi takich głupich grazynek nie szkoda , ja rozumiem ze można mieć słabość do kogoś kto był dobry kochany czuły ale ty się pchasz w ramiona patusa :D chyba sama jesteś z niskich warstw spolecznych i szukasz ojca pokroju tatusia ,idź go wycaluj a nam daj spokój na forum chyba że się ogarniesz

Gość gość
Ludzie ci chcą przemówić do rozsądku

Gość gość
Zreszta nie chce mi sie tu opsiywac mojego zycia ani tym bardziej tlumaczyc z niego. Macie ochote sie wyzyc to sie wyzywajcie ale juz bez mnie . Zamykam temat i spadam stad bo to ze jedba osoba mnie obraza nie znaczy ze lazdy moze a juz tym bardziej jacys obcy mi zupelnie ludzie. Milego popoludnia na razie.

Gość gość
A ja się dziwię że osoba z taką interpunkcja i ortografią pracuje w banku

Gość gość
Oni chca mi tak przemowic do rozsadku jak moj kochany niedoszly chlopak chcial zebym ladnie wygladala z rozsmarowanym pudrem i dlatego mi ublizyl, zupelnie to samo roznicy nie widze.

Gość gość
15:15 - od grażynek, to patolu czep się! zaskoczona? :P autorko skończ już to użalanie się. zrób cięcie tej znajomości, i na przyszłość dobrze się zastanów czy warto wybierać meneli, skoro wokół jest mnóstwo mężczyzn na poziomie.