Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdecydowałam że zostanę sama w życiu

Polecane posty

Gość gość

Wreszcie kamień spadł mi z serca koniec rozmyślań kiedy znajdę męża , kiedy będę miała dziecko , po prostu zaczynam nowe życie , samotność nie oznacza zawsze smutku

Gość gość
gdzie pracujesz, ile zarabiasz?

Gość gość
mądra decyzja, brawo!

Gość gość
Nie twoja brocha, kolejny męski nierob który chce zerowac na samotności kobiet , nie potrzebuje czyjegoś towarzystwa za kasę a zarabiam wystarczająco żeby żyć spokojnie sama

Gość gość
Widac ze glupia nie jestes . Podziwiam

Gość gość
Chociaż jedna która dobrze w życiu wybrała , mi niestety zrobił dziecko i już nie mogę uciec ,muszę się meczyc z jego humorkami i smiechem hieny póki dziecko nie podrośnie

Gość gość
15.46 Co za pytania, to nie powinno Cię interesować. Autorko masz racje:)

Gość gość
Znam takie, co tez tak mowily w momencie, gdy facet je rzucil, zdradzil, a nie minal miesiac, pol roku czy rok a byl juz kolejny facet i inna gadka. U mnie tez podobne przemyslenia byly, tylko ze w moim zyciu mezczyzny nigdy nie bylo. Tez nigdy na zadnej randce nie bylam, bo nigdy faceta nie szukalam i nie mysle nawet by kogos znalezc, poznac. Dzieci tym bardziej nigdy miec nie chcialam i nie chce. Zawsze bylam, jestem i naturalne ze bede sama, nawet nie zalezy mi by cos zmienic. Nie drecze sie jak inne kobiety myslami, ze juz po 30stce jestem, ze juz malo wolnym facetow jest czy ze mlodosc mi przemija, czy ze cos stracilam, trace, po prostu zyje tym co jest teraz, zyje dla siebie, mysle tylko o sobie.

Gość gość
Tak się składa że jestem sama od 3 lat a nie miesięcy , jestem raczej ladna bo sporo facetów chce się umawiać ale ja nie chce , po prostu samotność to lepsza opcja dbam tylko o siebie

Gość gość
Nigdy nie bylas na randce? Tzn ze jestes dziewica i nie masz zadnych potrzeb ? ;)

Gość gość
Jak się czyta tę tematy na kafe ile się z takim facetem trzeba uzerac to ja dziękuję , gorzej jakby ktoś miał rozwydrzona panienke w domu , nie zwiaze się z nikim tylko dlatego że ma penisa

Gość zielona kawa 40
Każdy jest kowalem swojego losu, ale we dwoje chyba jednak raźniej niż bycie Zosią Samosią :) Oczywiście, to Twoje życie.

Gość gość
z bachorami tez sie trzeba użerac, człowiek sie im posoweca apotem i tak daja tak popalić ze bania mała, wszytsko leci tylko na kasę, uczuyć im się nie cgce i szantażują emocjonalnie ze sonie coś zrobią, dramat. juz lepiej byc samej. ja chce byc sama na stare lata, a bachory 18 lat tor i wypierdalać

Gość gość
Od 3 lat? To co ty, dziecko, możesz wiedzieć o samotności :D

Gość gość
Też wolę być sama. Tak naprawdę w czasach, gdy kobiety same się utrzymują facet nie jest do niczego potrzebny, a wręcz przeszkadza. Na przykład kobieta wraca z pracy do garów, sprzątania i zajmowania się dzieckiem, chłop nie robi nic i jeszcze z wielką łaską dołoży się do rachunków. Po co więc go trzymać? Faceci nie chcą utrzymywać rodziny tylko się bawić, a z kobiety zrobić swoją drugą mamusię. Obrzydliwość.:(

Gość gość
Twoje zycie twoj wybór.

Gość gość
Cześć tu prawiczek 30lat z 142tys oszczędności :)

Gość gość
gość dziś Cześć tu prawiczek 30lat z 142tys oszczędności usmiech.gif x idz na dzifki i baw sie dobrze ;)

Gość gość
16.54 Z czym Ty do ludzi!!

Gość gość
dziś powiem Ci szczerze że jestem sam i też nie robię nic, często jem konserwy sprzątam tylko większy syf dość rzadko, na stoliku rtv już taki kurz że przezdzajac palcem miała byś czarny :D

Gość gość
Człowiek co ma takie słownictwo, czy takie wypowiedzi udziela jak ty musi być bardzo zgorzkniały, zawistny i zły. Ciebie to chyba nikt nie lubi. Dla mnie jesteś antypatyczna.

Gość gość
dziś nie pójdę bo co bym później powiedział ewntualnej miłości życia? Za to zamierzam do 35 jeszcze 108tys odłożyć :)

Gość gość
lubię czytać jak chłopy z babami się kłócą ciągle o te same pierdoły haha i jestem facetem kawalerem ale mam kochankę rozwódkę .

Gość zielona kawa 40
Zawsze fajnie wrócić do domu Wiedząc, że ktoś na Ciebie czeka ;) Czy to kot, pies, czy bliska sercu osoba :classic_cool:

Gość gość
No i ja dzisiaj znowu stwierdzam, że nic nie mam z życia. Tyle co pogram czasem na konsoli czy popisze na kafe, większość pieniędzy odkladam bo ciągle piszą mi kobiety że mało "Z czym Ty do ludzi!!" i nawet nie mogę się pobawić. Tylko zarabiam zjem śpię i tak lata lecą a tu jeszcze kobiety w moim wieku rezygnują z facetów i co jak będziecie chore telefon się rozladuje nie będzie siły wstać i zadzwonić po pogotowie i będzie zgon. Nikt wam nie poda nawet herbaty z cytryna :(

Gość gość
Trzynasty skończ pierdziec. Do kogo masz pretensje że piwniczysz? Rusz tłuste dupsko i wyjdź z domu zamiast udawać wielkiego biznesmena w necie. Idź do psychologa leczyć fobie.

Gość gość
dziś nic mi nie da wyleczenie fobi jak mety w oku a morda zrobi się czerwona ;) poza tym na dworze jeszcze gorzej a bez wydawania hajsu to już w ogóle bezsensu wychodzić

Gość gość
Mam taką znajomą co całe zycie była niezadowolona i tylko gderała. Nic jej nie pasowało. Od wielu lat jej unikam. Teraz to chyba jej już kompletnie odbiło.

Gość zielona kawa 40
W wieku 30 lat już takie oszczędności?:D Czego to już ludzie w sieci nie wymyślą :D: Na zakup działki wystarczy pod budowę domu 😴:D:D

Gość gość
A o północy już pierwszy i wracam do pracy :(