Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdecydowałam że zostanę sama w życiu

Polecane posty

Gość Tralalilalila
17:56 to ja

Gość gość
Sami się pochapali z rodzicami i musieli wynieść i chcą by inni też mieli duże koszty życia. Ja mam sąsiada 45 lat mieszka z matką zresztą w moim bloku jest kilku po 30 którzy tu jeszcze mieszkają więc albo z rodzicami albo rodzice im zostawili mieszkanie.

Gość gość
Prawda jest taka że większą odpowiedzialnosc zawsze spoczywa na kobiecie , facet sobie powie sorry vinetu i pójdzie w długą a kobieta musi zostać z owocem genitaliow palanta bo ja inaczej zlinczuja

Gość gość
dziś nie można się wylastrowac? Ja się za to boję alimentów już chyba wolałbym z dziećmi zostać i 500+.

Gość gość
Żyj dalej i usprawiedliwiaj swojej zjěbanie po prostu jesteś uzależniony od matki i jej obecności. Nikt ci nie każe isc na kasę ale i przejscie na swoje, wzięcie życia we własne ręce i bycie facetem a ty jesteś smutna p***a która uzala się w necie przez lata i wyszukuje przykłady jeszcze bardziej bardziej smutnych starych p**d które siedzą matkom na łbach w wieku hmmm zaraz wręcz starszym. To nie jest normalne i możesz zapierac się grubymi nogami ale fakty są bezlitosne. Jestes żałosnym nierobem pasozytniczym który doczepil się do matki. I to do matki o której wielokrotnie pisałeś że jest psychiczna itd. Kogo ty chcesz oszukać jełopie? Mnie?

Gość gość
Jak pójdę na swoje to stracę z połowę kapitału na mieszkanie i nie będę miał z czego odłożyć by mieć więcej. Mam inne plany.

Gość gość
Plany plany plany :D idź fantazjuj do usranej śmierci

Gość gość
Oczywiście teraz rozwój działalności giełda i ćwierć miliona na lokatach, to będzie już lepszy okres by iść na swoje niż teraz zostać w kawalerce bez perspektyw

Gość gość
gość dziś co ty piertolisz? szkla sie nazarlas? spadlas z dywanu na podloge? we lbie tak pusto, ze gdyby lekko stuknac to ci echo zeby powybija? bajki to opowiadaj malym dzieciom, kretynko. - wymuszenie dziecka na babie przez mezczyzne to w najlepszym przypadku poprzez gvvalt. jest to ciezkie przestepstwo scigane z urzedu. i tak nie kazdy g**** zakonczy sie ciaza, baba nie jest plodna 24/7, 365 dni w roku. - istnieja zabezpieczenia. od kastracji chirurgicznej po chemie - dla bab, i "urzadzenia" - dla mezczyzn. dwa ostatnie nie daja 100% pewnosci, ale bardzo wysoka. do tego znowu dochodza plodne dni. PIERWSZA ciekawostka - mezczyzne latwo skontrolowac czy zaklada prezerwatywe czy nie. chyba ze kloda sie polozy i czeka na koniec jak cierpietnica, to wiedziec nie musi. OBOJE - i mezczyzna i kobieta albo musza byc glupi, zeby zgodzic sie na stosunek bez zabezpieczenia, albo - przestepstwo. DRUGA ciekawostka - jak mezczyzna ma sprawdzic czy baba bierze tabletki? moze tylko polegac na danym slowie. to baby maja jesli nie pelna, to znakomicie wieksza kontrole nad plodnoscia/zajsciem w ciaze. wymuszanie dziecka przez mezczyzne... na jakim swiecie ty zyjesz, cofnelas sie do czasow hitlera i robisz za rozplodowa kobyle dla rasy panow? ogarnij sie. jedyne mozliwe "wymuszenie" wiaze sie z ciezkim przestepstwem sciganym z urzedu, natomiast nie branie tabletek i babskie naleganie w takim przypadku na to, zeby mezczyzna sie nie zabezpieczyl nie wiem czemu do teraz przestepstwem nie jest. a powinno byc. potem przez "przypadek" okazuje sie ze "zaszla" baba "jakims cudem" w ciaze. i nie, mezczyzna nie ma nic tu do gadania - nie moze zdzielic w leb i usunac/zawiesc do specjalisty w celu przeprowadzenia aborcji. nic nie moze - sady szybko przyznaja alimenty, dobrze ze chociaz robione sa wtedy badania na ojcostwo. bo zdarzaja sie proby wrabiania mezczyzny w opieke i utrzymywanie dziecka, do ktorego poczecia sie "nie przylozyl". wiec - nie piertol. durne babsko.

Gość gość
Chciałbym żyć nad morzem z lokat bankowych a mam za mały majątek :(

Gość szry
synek, skoncz juz plakusiac i albo sie powies, albo zamknij, mamejo. twoje biadolenie przez pitolenie zaczyna juz byc irytujace. masz za malo kasy? to nie trac tu czasu tylko sie czyms zajmij. ksiazke pisz, jezyka sie ucz, cokolwiek innego od tego biadolenia chedozonego.