Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdecydowałam że zostanę sama w życiu

Polecane posty

Gość gość
dziś nom oszczedzam już dekadę lokaty też pomogły, więc jak co miesiąc odkladasz z tysiąc lub więcej złotych to można

Gość gość
Też mam mety w oku. A mordę masz czerwona bo cię ludzie stresuja ponad normę. Dlatego rusz te obla d**e i się lecz bo twoje pierdy są żałosne.

Gość gość
Muszę rozkręcić działalność by więcej zarabiać jeszcze miałem giełdę robić wszystko na mojej głowie która dzisiaj akurat boli odkąd wstałem bo za dużo zjadłem przed snem :(

Gość gość
Akurat wypowiedź o bachorach nie jest moja , ja lubię dzieci ale nie sprowadze sobie faceta lenia i zdradzacza na głowę / autorka

Gość gość
dziś w domu większość czasu mam blada na dworze też ale to bardzo męczące pilnować mordy cały czas w końcu wychodzisz i całe to wyjście to pilnowanie mordy więc cały dzień się meczysz zero przyjembosci i udajesz kogoś innego unikasz sytuacji stresowych

Gość gość
dziś ja można powiedzieć że nigdy nie miałem dziewczyny to niby jak bym miał zdradzić jak się ich boję?

Gość gość
Każdy ma wyj****e na kolor twojej mordy bo nie jesteś pepkiem świata. Zachowujesz się jak psychol to nim jesteś.

Gość gość
Masz rację faceci to aniolki do ślubu ,później pokazują swoją prawdziwą jape prostaka który uwaza kobietę za wolą pociagowego, gotuj sprzataj , pracuj(bo jak nie to jesteś roszczeniowa ) zajmuj się dziećmi bo on jest tylko do udawania dobrego tatusia przy innych , jak patrzę jak żyją może znajome z facetami z anglii gdzie ojcowie chodzą na spacery z dziećmi z wozkami i karmią butelka to mnie szlag trafia

Gość zielona kawa 40
Do pana oszczędzającego :) Jeżeli mieszkasz z rodzicami, nie dokladasz do niczego i żyjesz jak dusigrosz to odłożysz:) Jeżeli masz żonę, dzieci budujesz dom, bierzesz kredyty to nie odłożysz:O

Gość Tralalilalila
To prawda, jest cała masa facetów, którzy choćby sprawiali wrażenie takich, którym nic nie można zarzucić, to w rzeczywistości są paskudnymi dupkami myslącymi jedynie o swojej wygodzie, nie mającymi żadnych skrupułów, żeby np w celu swojej wygody okłamywac najbliższe osoby. Albo chcą mieć wszystko, np mieć żonę i dziecko, ale jednocześnie dalej prowadzić imprezowy flirciarski styl życia. Mieć stałą dziewczynę ale mieć też jednonocne podboje. Ja wiem i wierzę, że są na świecie mężczyźni wartościowi, uczciwi, odpowiedzialni, podobni do mnie w najważniejszych kwestiach. Ale nie muszę tworzyć z takim mężczyzną związku, żeby być szczęśliwą w swoim życiu. Jestem szczęśliwa kiedy wiem że jest to dobro. Nie muszę tego mieć dla siebie w swym jednostkowym doświadczeniu.

Gość gość
dziś no chciałbym żeby tak było ale zawsze zdarza mi się że ktoś podejdzie czy spyta czy dobrze się czuję itd itp ile ja już miałem takich sytuacji fakt że głównie w szkole i te komentarze innych ludzi nie stresuj się tak jeszcze to potęgują pamiętam jak kuzynka nad morzem mówi że lewy polik masz czerwony (wypiłem piwo i już ciężko było kontrolować oba) a ja mowie ze zaraz drugi będzie to szła 10m dalej bo się mnie wstydzila w Polsce ogólnie ludzie się czepiaja za granicą na wyspach dużo samców miało czerwone mordy nawet robią YouTube i torby jest normalne ehh

Gość gość
dziś no właśnie żyje z mamą na wegetacji by odłożyć doskonale wiem że za mało zarabiam by się utrzymać i tyle samo odkładać dlatego nadal mieszkam u mamy

Gość gość
A najlepsze że wiele kobiet mimo ze z pracy zawodowej wraca do domu i ciora przy garach to jeszcze taki facecik wieprz ma czelność zapytać ile zarabiasz , to jest NIE POJETE jako trzeba mieć tupet , kobieta zarabia na siebie ogarnia dom a wieprz jeszcze myśli ile zdoła z kobiety wycisnąć , dzisiejsi faceci to roszczeniowe nieroby , żeby to chociaż przustojne było a tu karakan poniżej 185 , morda jak szczurek ale tak to się kończy jak mamusia wmowila że "syncio najwspanialszy"

Gość gość
dziś mnie żadna co mi się podoba nie chce sobie mogę pomarzyć o żonie

Gość zielona kawa 40
Same marudy :) Masakra 😴:) Czy ktoś tu z Was jest szczęśliwy? Ręka do góry?☕:)

Gość gość
dziś ja mam 183cm

Gość gość
dziś zarabiam wolę odłożyć niż wydać na utrzymanie, często dużo pracuje ale też nie mam siły z tą nadwagą

Gość gość
13 jesteś upośledzony. Zawsze w każdej dyskusji wyciagasz same nieistotne rzeczy i nie potrafisz się odnieść do tematu bez porównywania tego o czym ktoś pisze do siebie. Zastanow się czy nie masz jakiejś formy autyzmu. Mam jeszcze jedną zła wiadomość dla ciebie. Jeśli nie ruszysz dupska i nie pójdziesz do pracy albo nie zrobisz nic to zgnijesz we własnym smrodzie gdy twoja matka zamknie oczy. Staniesz się wówczas dziadem żyjącym z zasiłków. Z tym że aby go dostać trzeba najpierw pracować ok. 2 lat.

Gość zielona kawa 40
Co wzrost ma do tego? Ja mam 174 i co z tego?:) Raczej wysocy mnie pociągają :D:P

Gość gość
"Jestem szczęśliwa kiedy wiem że jest to dobro. Nie muszę tego mieć dla siebie w swym jednostkowym doświadczeniu. " Wow, pierwszy raz czytam kogoś z podejsciem do mojego. Nie mam takiego parcia by mieć to co inni. Nie jestem zachłanna na miłość. Takie przymuszanie kobiet by szukały konczy się źle bo z tej presji wybierają złych facetów i tworza sie nieszczęśliwe rodziny. Musisz kogoś mieć! No to kobita zawsze kogoś znajdzie, ale w tej panice znajdzie złego.

Gość Tralalilalila
Ja jestem. Pięknie w miarę swoich możliwości przeżywam swoje życie. Co nie oznacza konsumpcji czego się da.

Gość gość
dziś nie jestem szczęśliwy odkąd straciłem kolezanko dziewczynę czyli jakieś już dwie dekady jeszcze kilka lat temu odeszła moja suka to już w ogóle, nic nie ma z tego życia tylko się pracuje zarabia odkłada śmieją z ciebie że za mało masz więc pracujesz więcej i masz mniej siły i czasu dla siebie i innych, jeszcze c***iszą byś latał po silowniach i lekarzach bo gruby tłusty same obelgi a po co mam wyglądać dla kogo? Zawsze będę sam, a dla siebie mogę być brzydki tylko niech inni się odczepia.

Gość gość
autorko, no i dobrze, ktos ci bronil cale dotychczasowe zycie? "presja spoleczenstwa"? hehehe... to zaluj ze tak pozno sie jej pozbylas. tylko nie wpadaj teraz w druga skrajnosc, jaka bedzie dyktowanie innym, zeby zaczeli myslec dokladnie jak ty. daj zyc jak chca. dziś "...mi niestety zrobił dziecko i już nie mogę uciec ,muszę się meczyc z jego humorkami..." - gdzie bylas jak robil ci to dziecko? na wakacjach w jakims egotycznym kraju, nie na miejscu poczecia? nie usprawiedliwiaj sie... - rozwod + alimenty + pomoc socjalna - sporo jest skierowanej do samotnych matek. zalosne wymowki majace ukryc twoje lenistwo, niedojrzalosc i bezdecyzyjnosc. jednym slowem - beznadziejna jestes. gość dziś - sama sie zacznij w koncu uczyc, twoja ortografia zabilaby i niepismiennego konia. gość dziś oraz Tralalilalila dziś - NAWZAJEM. jesli sie wam wydaje, ze to sie nie tyczy LUDZI a chcecie tylko przyczepic latke jednej plci, to tylko pokazujecie jakimi jestescie hipokrytkami.

Gość Tralalilalila
17:43 dokładnie, normy społeczne zaszczepiły w nas zachłanność na miłość romantyczną i seksualną. Ale ja doszłam wiele lat temu do tej myśli głęboko we mnie, że to nie jest moje prawdziwe pragnienie. Bo gdyby takie było, to nigdy nie czułabym się szczęśliwa, a ja czuję się szczęśliwa najczęściej w momentach gdy jestem sama, pogrążona w jakimś nastroju czy myślach. To spokój daje mi szczęście. Oczywiście kontakty towarzyskie muszą być dla równowagi i zdrowia psychicznego. Ale najgłębiej odczuwam wszystko w momentach gdy jestem sama.

Gość gość
17:46 ja jestem ładna i szczupła a zostawił mnie grubas o wyglądzie shreka dosłownie , grunt to mieć MNIEMANIE o sobie , no cóż on z taką morda też sobie modelki nie znajdzie ale ma przynajmniej zdanie ze jest takiej wart ;)

Gość gość
dziś nigdy nie pójdę do pracy mam działalność

Gość gość
Ja na ciebie leje taka jest rzeczywistośc natomiast śmieszne i w******jace zarazem jest patrzenie jak człowiek szuka wymowek dla swojego lenistwa i zj****ia. A chüj cię inni obchodzą? Zrób coś dla siebie. Prawdopodobnie i tak skończysz w dps więc po co ja się wysilam i debilowi wykładam jak krowie na rowie? No więc właśnie.

Gość gość
Niestety nie do końca jest tak że to przyklejanie łatki jednej płci , popatrz kto porzuca dzieci ? Kobiety owszem też ale 15 razy rzadziej niż faceci , to na kobietę więcej spada , łącznie z tym że facet wymusi na kobiecie dziecko a później temat " moja żona po ciąży mnie brzydzi, szukam kochanki"

Gość gość
Właśnie nikt mnie nie wspiera w samozarobkowaniu mam wrażenie że każdy chce mnie wysłać na kasę do hipermarketu. Ludzie są toksyczi, sami się męczą codziennie po osiem godzin i chcą by inni też musieli mimo że ktoś ma pomyśl by robić to w trzy.

Gość gość
Ja nie przyklejam żadnej łatki, jeszcze niedawno nasluchalam się historii o dziewczynach kobietach za które mi wstyd, jak paskudne mogą być. Zło nie zna płci. Pisałam o mężczyznach ponieważ to był / jest /powinien nadal być mój target.