Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie kobieta traci zainteresowanie jeżeli facet

Polecane posty

Gość gość
Przez tą sytuację schudlem chyba z 5 kilo, nie mogę jeść ani nic

Gość gość
A może taka dupa z ciebie?

Gość gość
Gali to znaczy gapi a raczej patrzy

Gość gość
A myślisz że ją nie bolało czekanie 5 miesięcy?

Gość gość
Jutro też jest dzień. Porozmawiaj z nią o tym.

Gość gość
Wrednego nie zrobiłem nic, poza tym że nie podszedłem w pore, nie zagadywalem kiedy ewidentnie była zainteresowana. Potem się zmienilo na gorsze.. Teraz już nawet jej cześć nie mówię

Gość gość
To już sam musisz wyczuć czy jest sens czy nie. Jak bardzo Ci zależy. Dla wielkiej miłości warto zaryzykować 2 minuty stresu wyjaśniając sytuację.

Gość gość
Nie, bo już gadalismy i się wszystkiego wyparła, więc nie ma sensu. Nie narzucam się ale czuje się fatalnie

Gość gość
A ok czyli pytanie tematu było czysto teoretyczne chciałeś potwierdzić czy mogła coś czuć, może i tak było ale skoro się wypiera nie ma co się umartwiać trzeba żyć dalej i się nie smucić.

Gość gość
Łatwo powiedzieć :(

Gość gość
olałeś ją to czego oczekujeszco najwyzej tego samego

Gość gość
Nie łatwo wiem coś o tym.

Gość gość
Fajnie autorze, że miałeś odwagę to wyjaśnić. Lepiej wiedzieć niż żyć w zawieszeniu. Lepsze trochę żalu niż ciągła niepewność.

Gość gość
Miałem tak samo, spojrzenia itd, a potem się wyparła , bolało , tęskniłem , kochałem , aż w końcu dotarło do mnie, ze robiła sobie ze mnie jaja. Wycofałem się , niby gadamy , ale tylko w razie potrzeby. Wiec nie trać czasu i nie łudź się

Gość gość
Ja nie sądzę żeby to byly jaja. Albo jej minelo, albo to ukrywa bo z jakichś względów woli być z tym obecnym. Nie umiem się odciąć psychicznie od tego.

Gość gość
Jeśli to ty jesteś autorem wiecznych wpisów o Adze tudzież k****e oszce, to też bym już straciła cierpliwość.

Gość gość
Albo doceniasz ją i się spotykasz albo w*********j to tych nieistniejących suk.

Gość gość
23-44 posłuchaj mojej rady, nie nakręcaj się , skoro się wycofała , to nic nie było , przez taki tok myślenia , straciłem mnóstwo sił , energii i czasu.

Gość gość
23:42, 23:43 nie słuchajcie złośliwych komentarzy. Serio nie wiem o co tym kobietom chodziło, że okazywały zainteresowanie a na końcu się wyparły tak się nie robi. Bo co innego powiedzieć przykro mi czekałam byt długo i już mi uczucie przeszło a co innego wyprzeć się wszystkiego.

Gość gość
23-53 nie ma 23-43

Gość gość
Bawisz się nią. Koniec tematu. Gdybyś chciał już dawno bylibyście razem.

Gość gość
Dokładnie w punkt. Facet któremu zależy działa, a nie zwodzi, bawi się lub zwleka.

Gość gość
22.19 Szkoda, że moja koleżanka nie miała takiego podejścia do tych spraw jakie masz Ty. Przez ok. trzy miesiące moja koleżanka bardzo wyraźnie dawała mi do zrozumienia, że się jej podobałem. Ona mi też się podobała, ale zwlekałem z reakcją gdyż nie miałem żadnego doświadczenia w kontaktach z dziewczynami. Pojawił się wtedy ten trzeci czyli doświadczony w tych sprawach chłopak. No i było pozamiatane. Pocieszałem się w ten sposób, że gdyby ona była mi przeznaczona, ona nie zwracała by uwagi na innych chłopaków i czekała by na mnie. Ja byłem już o krok od podjęcia decyzji o wyznanie jej swoich uczuć. Nie czekałaby na mnie wiecznie. Aż takim frajerem to ja nie byłem.

Gość gość
Skąd ona miała wiedzieć jak długo jej karzesz czekać?

Gość gość
Ale dlaczego od razu zakładasz że ma faceta, otrzezwiej lepiej i myśl racjonalnie.

Gość gość
8.37 Masz rację. Ona nie była jasnowidzem przecież. Znam przypadek gdy dziewczyna zakochała się w chłopaku i przez 5 lat na niego czekała. W tym czasie bezwzględnie odrzucała wszystkich tych chłopaków, którzy do niej startowali. To oczywiście przypadek skrajny, wręcz patologiczny. Ja jednak takiego totalnego poświęcenia od koleżanki nie oczekiwałem. W ciągu kilku tygodni, najpóźniej dwóch, trzech miesięcy ja bym do niej wystartował. Planowałem też zaproszenie jej na studniówkę. Ten chłopak pokrzyżował moje plany. Byłem na niego wściekły, ale również i na nią gdyż tak się pospieszyła z tym chłopakiem. Kurczę, oni od razu po zapoznaniu za rączkę z sobą chodzili. Przecież oni się w ogóle wcześniej nie znali. To niesprawiedliwe,że tak mnie potraktowała.

Gość gość
8.54 do 8.37 Nie jestem autorem. Namieszałem trochę. Nie będę już się wtrącał.

Gość gość
Kazdy tak mial. Im bardziej Ci zalezalo tym trudniej zrobic pierwszy krok. A co do podobania to mogla na Ciebie tylko zwrocic uwage ale nie koniecznie musiala z Toba wiazac plany na przyszlosc. Ja to mialem takich sytuacji mnostwo ze doslownie mnie paralizowalo wewnetrznie ale twardo nie dawalem po sobie niczego poznac;p przynajmniej znajomi nie dostrzegali tego. Czy zaluje? Troche tak ale widze wiecej plusow niz minusow i zawsze stawiam sobie teze co by bylo gdyby i nigdy niemam odpowiedzi ze lepiej czy ze dalej by mnie ta dziewczyna fascynowala wiec pracuj nad soba a poznasz w koncu jakas dziewczyne ktorej bedzie zalezalo mocniej i nie odpusci.

Gość gość
miesiac i pora szukac bardziej rozgarnietego meczyzny a nie ciapy

Gość gość
Autorze, narobiłeś trochę zamieszania. Przecież ona jest zajęta. Dla mnie sprawa jest zamknięta. Gdyby była wolna to co innego.