Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leonidas7777777777

Cechy "zdradzające" geja

Polecane posty

Gość żona geja

Opowiem Wam krótką historię mojego życia, w której opisze kilkanaście cech, które wyróżniają osobę nie hetero.

Mój mąż wydawał się na początku normalnym facetem. Faktycznie nie lubił gier wstępnych przed zbliżeniem, rozpoznawał wszystkie kolory z nazwy i wiecznie miał coś do załatwienia poza domem, ale poza tym wydawał się normalny. Miał duże owłosienie klatki piersiowej i bardzo małe doświadczenie z dziewczynami, a poznałam go przed jego 30-tką. Zawsze dbał o fryzurę, buty i miał w szafie kilkanaście różnych eleganckich koszul w różnych kolorach. Nagle po 7 latach poznał kogoś, mężczyznę, który jest trenerem personalnym na siłowni i jak się okazało też ukrywającym się gejem. Spotykał się z dziewczyną, wyjeżdżał z nią na wakacje i robił jej też nadzieję (a może nadal robi) ...

Po zapisaniu się przez męża na tą siłownię zgolił te włosy z całego ciała, poza nogami chyba wydepilował wszystko (klatka, plecy, tyłek, miejsca intymne i nawet ręce). Kupił sobie majtki z wypustką na członka lub takie tylko na gumce z materiałem tylko na członku i trochę pośladkach. Po siłowni nabrał fajnej muskularnej budowy. Często jeździ na zakupy, gdzie kupuje koszule albo "za małe" koszulki i dużo butów. W centrum handlowym rozgląda się za facetami, komentuje ubiór zarówno kobiet jak i mężczyzn podkreślając, że w tych czasach faceci ubierają się dużo lepiej od kobiet. Jest bardzo wrażliwy na krytykę i w ogóle lubi jak mówi się mu, że jest fajny i fajnie wygląda. W codziennych relacjach jest "najlepszym przyjacielem" kobiet, zwłaszcza w rodzinie i sąsiedztwie. Elokwentny, zawsze uśmiechnięty i zagadujący i łatwo nawiązujący kontakt. Z poczuciem humoru i chęci udzielania pomocy wszystkim w koło. W domu niekoniecznie chętny do pomocy. Mój mąż na co dzień wygląda na hetero, do tego wszyscy nam mówią, że jesteśmy zgranym i dobranym małżeństwem. Przed wyjściem ze mną gdziekolwiek pyta mi się, czy ładnie wygląda, czy te buty pasują...

Przed wszelkimi problemami, kiedy zadaje "ciężkie" dla niego pytania ucieka, trzaska drzwiami i wychodzi. Ucieka w alkohol. Tylko jak intensywnie trenował na siłowni, to nie pił alkoholu. Codziennie rano robił sobie owsiankę i starał się zdrowo odżywiać. Trochę nawet już do przesady. Bronił od zawsze swojej prywatności jeśli chodzi o pieniądze. Wydawał moje chętnie, ale sam założył sobie osobne konto bankowe. Teraz ma czerwony samochód i nazywa go swoim maleństwem (mimo, że mamy dziecko). Często robi sobie selfi i nagrywa się na kamerkę np. jak jedzie samochodem - rozmawiając do niej. Nie ma miękkiego głosu ani nie macha rękami/dłońmi jak geje z tv. Wieczorami często stoi długo w łazience przed lustrem i wydusza te czarne punkciki z nosa i czoła. Ogólnie nie przytula mnie, nie chce mnie masować, dotykać nawet jak go o to poproszę. Jak ma ochotę na zbliżenie, wchodząc do domu potrafi powiedzieć "bzyknął bym se" - zamiast zainicjować kochanie się ze mną swoją bliskością, przytulaniem, pocałunkami, czy dotykiem.

Najbliższa rodzina w pewnym momencie zauważyła, że coś się dzieje między nami niedobrego, ale przy mnie on ucieka od tematu, a jak mnie nie ma mówi im, że ja nie chcę się z nim kochać, że nie gotuję obiadów i nie sprzątam w domu i w ogóle nie chcę się z nimi wszystkimi spotykać, więc może lepiej żeby mnie nie zapraszali, on będzie przyjeżdżał tylko z naszym dzieckiem. Przybrał pewnie taką linię obrony, żeby ostatecznie na mnie zwalić całą winę za nasz kończący się związek.

Do wszystkich dziewczyn w takiej sytuacji jak moja: Kochane, to jest okropne uczucie odkryć to w ukochanej osobie, z którą chciało się spędzić całe życie, ale pamiętajcie, że musicie myśleć o sobie i dzieciach jeśli je posiadacie. Wiem, że to cholernie boli. Nie dajcie się jednak manipulować, bo mimo wszystko nikt w takiej sytuacji nie chce pomóc, nikt nie wierzy, a nawet jak przedstawicie im niepodważalne dowody, to i tak Wam nie pomogą. W dzisiejszych czasach nawet w szkole uczą tolerancji także wobec innych orientacji seksualnych. Ostatecznie zostaniecie z tym wszystkim same, bo przecież nie spalą go na stosie. Zachowa on normalne relacje z wszystkimi w koło, a cała sprawa zostanie "zamieciona pod dywan", a Wy nadal będziecie w głębi cierpieć jeszcze tylko obarczone przez wszystkich tym, że obgadujecie własnego męża. Przecież wszystko powinno zostać w czterech ścianach i to najlepiej jeszcze, żeby dziecko nie słyszało kłótni. Świat jest okrutny. Przesyłam Wam siłę, bo ja dałam radę, więc Wy też dacie!

Gość Gość

Po co geje odwalaja szopki z pseudozwiazkiem albo w międzyczasie zakładają rodziny wiedząc doskonale że są homo?Aż tak się boją reakcji wokół? 

Gość Andzia82

Przytrafiła mi się podobna historia . Mój mąż przesadnie o siebie dbał , również większa uwagę zwracał na facetów . Rzadko się kochaliśmy a z biegiem czasu coraz mniej i mniej . Stałe były kłótnie , nawet o najmniejsze głupoty . Któregoś dnia przyłapałam go na pisaniu z ,,kolega” . Wynajęłam detektywa który nakrył mojego męża z ,,kolega” . Byliśmy razem prawie 8 lat , mamy dwie córki ale już niestety nic z tego nie będzie . Maz próbował się tłumaczyć ze do niczego nie doszło i ze były to tylko głupie zabawy . Postanowiłam ze nie warto tracić więcej czasu na bycie w związku z osoba homoseksualna i złożyłam papiery rozwodowe . Powoli zaczynam znowu żyć czuje ze jeszcze wiele dobrego przede mną już z normalnym facetem . 

Gość Andzia82

im dłużej się zwleka tym ciężej jest się rozstać ale trzeba pomyśleć tez o sobie i o dzieciach . Chętnie bym wymieniła się doświadczeniami z innymi kobietami potraktowanymi przez egoistycznych facetów 

Na pytanie w temacie:

Jeśli wierzyć kafeteryjnym ekspertkom to po brązowej plamie z tyłu na spodniach .