Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w gimnazjum ludzie u was

Polecane posty

Gość gość

też ćpali ? k***a chodziłam do takiej niedoj*****j klasy z hałaśliwymi ćpunami którzy stale krzyczeli, wiercili się i k***a byli na maksa p******i... jeden miał zaawansowane ADHD i przyp*****lał sie do mnie...

Gość gość
teraz zastanawiam czemu się nie przeniosłam ani czemu nie doniosłam na tego powaleńca z ADHD który macał dziewczyny i stale mnie obrażał i innych

Gość gość
próbuje znaleźć tego gnoja i to po 13 latach i też go podręczyć k***a tak mnie naszło...

Gość gość
lo pannie co sie u mnie dzialo zjarane srajtasmy w lazience i cpanie korektoru odwieszanie tablicy i wylamywanie drzwi kurla kiedys to bylo

Gość gość
a czemu niektórym tak odp*****la ? k***a ja tam zawsze byłam spokojnym dzieckiem, te k***y które ćpają i zachowują sie jak niedorozwoje robią to bo mają zazwyczaj niskie IQ i deficyt uwagi.

Gość gość
te ćpuny z gimnazjum nigdy nie wyrastają i do końca życia są powaleni aż w końcu kończą przedawkowując coś

Gość gość
branie trawki w wieku 13 lat to jednak trochę za wcześnie, po 17 roku już ok bo mózg się rozwinął ale w tak młodym wieku jak 12, 13 lat branie trawy może skutkować niedorozwojem emocjonalnym na całe życie, obserwuje takiego jednego typa który tak wcześnie wziął, wydaje się upośledzony i ma swój własny świat

Gość gość
życze śmierci wszystkim ćpunom