Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niskablondynka

Nowy stanik (zdjecie)

Polecane posty

Gość gość
od tego walenia konia słabnie wam mózg :D

Gość gość
nie postuje dla atencji tylko jakis stuIej kreci z ciebie beke śmieciu xD nie bede z toba dyskutowal, klikaj sobie w obspermiona klawiaturke do innych tobie podobnych przegrywow xD

Kato Dziękuję bardzo Kato, będę uważać, a zdjęcie z karteczka niedługo usunę, bo dla tych których warto było udowodnić że jestem prawdziwa, powinno wystarczyć jedno spojrzenie na tamto zdjęcie.

Gość gość
BAIT 3/10

Gość gość
kato debilu te przypadki odnoszą się do ciebie, to ty gnoiłeś mysiesysie, gggb i oszke, to ty je psycholu tropiłeś na fb i podawałeś ich dane! Niskablondynka jest tu nowa więc cie nie zna psycholu ale starsi uzytkownicy dobrze wiedzą jaką mendą jesteś, więc nie zgrywaj teraz dżentelmena bo ja doskonale wiem jaki jest twój cel podła wszo

Gość gość
Fotki z imagefap.com. Pozdro

Gość gość
ty od razu usuń to zdjęcie chociaz i tak za późno bo psychol kato na 100% ma jej już zapisane na dysku jak reszte twoich zdjęć i będzie cie tak samo gnoił jak gggb, oszke, mysiesysie i HiM, on żadnej nie odpuszcza, a broń boże go olej lub zrób coś nie po jego myśli to cie tak zestalkuje i zgnoi że będziesz w ciężkim szoku, będziesz jego następną ofiarą, kto zna tego zjeeba ten potwierdzi

Gość gość
dziś no jeśli tak twierdzisz to daj linka do choćby jednej fotki z imagefap którą tu wstawiła, no dawaj cwaniaku :D

Gość gość
kato to znany psychol, narazie jest mily ale tak z każdą zaczynał:o do kazdej był miły zeby wydębić fotki a potem te fotki tu fruwały dzień i noc i gnoił każdą

Gość gość
Synek w lustrze uczy się, jaki zadowolony.

Gość gość
Pokaz cipunie swą piekna, no chyba że masz motyla i sie wstydzisz.

Gość gość
no ma motyla i dlatego pisała ze nie wstawi bo by ją wszyscy wyśmiali, zostają wam tylko doje do oglądania

Gość gość
pisać to sobie każda może, ściemniara

Gość NAMARIN 91
Fajna jesteś w moim typie. Wsadził bym swego fiuta aż po same jaja w twój anus ślicznotko..

Gość NAMARIN 91
Tajemniczystulejarz lubi walic konia do fotek nieletnich nastolatek. To go rajcuje glupiego prawika ze stulejką:-D

Gość gość
po ch*j jej atencja takich frajerów jak wy :D gdyby szukała atencji to poszłaby na instagram, a nie kafe :D

Gość gość
jasne :) na kafe przecież sami bogacze i rentierzy :D:D:D:classic_cool:🖐️

Gość gość
TRYN NA KOWBO TEŻ TAK PISAŁ XD

Gość gość
tajemniczystuIejarz aka tomasz tomczak, pisze tutaj o swoim wyimagowinowanym majątku, byś wsłała mu więcej zdjęć do masturbacji. Ten chory człowiek nie posiada nic, poza żółtymi papierami, które chronią go przed karzącą ręką wymiaru sprawieliwości na nieszczęście Twoje i moje ;/

Gość gość
o kur(wa xd jaka piz(da z luffiego vegety dauna xd nawet normiki z poza kowbo jadą go jak kur)we xd 3 miechy na nowym forum i juz jest chlopcem do opluwania xd kisne w ch)uj xd

Gość gość
generalnie koło ch*ja nam to lata xD

Gość gość
Nie obrzydza cię fakt, że te psychole się masturbują do twoich zdjęć? Że pisząc do Ciebie, prawdopodobnie trzymają swojego penisa w ręku i w ich pokoju roznosi się smród niemytej stuIejki?

Gość gość
nie mów do mnie przegywie śmieciu, bo to nie ja muszę udowadniac jakimś randomom na forum, że mam tysiąc złotych w gotówce xD

Gość gość
Już prawiki stulejarze sie cieszyli że lala pokaże im bułe a tu zonk lala nie pokazuje bo ma motyla:-D

Gość Paweł z miasta
A czy mogłabyś mi wysłać te fotki które tu wstawiłaś na mejla? Bo wyświetla mi się komunikat że zdj zostało zablokowane a chcę ocenić i pochwalić te cuda Pisz na rock.and.roll@o2.pl

Gość gość
Ale przynajmniej jest prawdziwa, nie jak projekt niby ciemnej laski gggb która nigdy nie wstawiła tu foty z karteczką z prostego powodu, bo była to największa hejterka i manipulantka na tym forum czyli him

Gość gość
Dajcie cynikowi niech też chłopak się wytrzepie :)