Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niskablondynka

Nowy stanik (zdjecie)

Polecane posty

Gość gość
już chój po po ptokach, pozamiatane:O:O:O dziunia spiertoliła, a miało być tak pięknie...

Gość gość
spłoszyliście anioła dziady nie myte !!!

Ogólnie to chcę pisać nadal z wami, ale byłam tylko zjeść kolacje a tu widzę temat żyje swoim życiem i jeszcze na inne tory nieco schodzi że przynajmniej nie muszę się martwić że umrze temat śmiercią naturalną

Gość gość
laska ma 17 lat a tu nagle wrzucasz takiego stracha na wróble to uciekła, nic dziwnego... a tobie prawik juz dawno pisalem rozważ opcję lina... ulżysz samemu sobie i wszystkim bliskim.

zastanawiam sie czemu taka mloda dziewczyna wrzuca swoje foty cyckow do internetu, to byla moja pierwsza mysl gdy wszedlem do tego tematu. ale moze dzisiaj te nastolatki sa takie lekkomyslne i lubia sie obnazac w internecie ;P. czemu nie :D.

Gość gość
srynik nie marudż pedale

Srynik Wrzucam bo po prostu nie jestem pewna tego czy dobrze stanik dobieram, i lubię czasem innych ludzi wysłuchać co sądza o moim ciele bo zawsze mi się wydawało że jest beznadziejne i wolałam zobaczyć co inni na temat mojego ciała myślą

Gość gość
noo piękna mysza

i co wrzucalabys tak caly czas foty z roznych pozycji?? :D:D

Gość gość
jprdl wszystkie stuleje prawiczkowe z kafe się tu wałują bo random ich nakręcił na foty cycków, wy to macie k***a życie :D

Gość gośćfajfus
wypnij doopsko i rozdziaw bezwstydnie palcami pisde kurfo, bo na razie cieńka jesteś!! dasz radę to zrobić ?

na innych forach jak wleci jakas laska to zaraz inni kolesie zeby foty cyckow wrzucila i zawsze zadna nie wrzuca a tutaj pierwsza odwazna ktora wrzuca cycki do internetu hahah :P. niezle.

Gość gość
Srynik dziś ty masz 24 lata i jedynie cycki widziałeś u swojej matki Justyny Matuszczak

Gość gość
jakiś pedał wrzuca wam tu dwa zdjęcia jakiejś laski i sie onanizuje pod zdjecia np cynika lub pały namarina a wy to łykacie frajerzy :D

hahah :P. tylek i wagina mnie nie interesuja specjalnie, takie rzeczy to lepiej zostaw dla swojego partnera chlopaka, ale jakbys wypiela bardziej klatke do przodu i wrzucila taka fote jak w pierwszym poscie ale bez stanika to byloby ciekawie, nie pisze ze masz wrzucic, zeby nie bylo ze cie prosze o zdjecia a masz dopiero 17 lat albo 16, ale pisze ze dobrze by bylo, a czy wrzucisz to juz od ciebie zalezy, ja bym propomnowal zebys nie wrzucala, ale jesli cie to kreci to czemu nie :D. XD Popracuj troche nad brzuchem ;P

Gość gość
tyłek też pewnie słodki

Gość gość
u babci Janiny Matuszczak też widział :) ogólnie cynik widział tylko dwa razy cycki raz swojej matki i raz własnej babki, więc nie dziwcie się że zwariował :D

Gość gość
niskablondynka a może dasz fotę pupci w majteczkach? chciałbym się wymasować pod ciebie :):P albo nagie cycuszki, słodkie suteczki mmm

nie widac zebys cwiczyla, bo nie masz tak nog wyrzezbionych, najlepsze nogi to maja biegaczki, takie zawsze wyrzezbione nieziemsko, ze brak slow :P

Gość gość
gość dziś o k***a ale śmiechłem :D

Gość gość
gość dziś smakosz zj***e idź possij ojcu kuutasa lepiej

Srynik To musisz sie bardziej przyjrzeć i cofnąć się pare stron, wrzucałam takie zdjęcie całej mojej sylwetki, zresztą nie chce tak mocno cwiczyc nóg bo jednak lepiej żeby dziewczyna miała kobiece nogi lekko wyćwiczone niż jak jakiś paker i takie tragicznie kolana.

Gość gość
a smakosza Paula znasz ? to koleś ktróy onanizuje się wąchając kilkudniowe majty własnego ojca, powaga! ponad to, on został porzucony w oknie życ ia, a ludzie mówią że smakosz jest wyskrobkiem z pisdy jakiejś starej cyganichy, powaga!

widzialem :P co do kolan to sie nie wypowiem, bo faktycznie takie duze kolana nie wygladaja zachecajaco, ja bardziej pisze o tym jak biegaczki maja wyrzezbione lydki i uda, na mnie zawsze nieziemskie wrazenie robia nogi biegaczek. tez mam w sumie wyrzezbione, tylko ze od chodzenia, bo od 2 lat duzo spaceruje po anglii a przez ostatnie 3 tygodnie to codziennie po kilka godzin albo pol dnia na bucie zwiedzalem okolice i przyrode, i w sumie nogi mam niezle, teraz gdybym mial taki brzuch i klate jak nogi to chetnie bym sie pochwalil klata, ale nawet cie nie znam, a ty pierwsza wrzucilas fote biustu tutaj na forum, tzn ze sie nim afiszujesz, a ja swoim cialem sie niespecjalnie afiszuje :P.

Gość gość
ciekawe jak twoja pupa prezentuje się w obcisłych legginsach wczoraj widziałem dziewczyne co chyba wcale majtek nie miała tylko same legginsy, jak cudownie te pośladki falowały :D niskablondynka chodzisz też bez majtek czasami?